2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

İlkbahar Tatili İçin En Güzel Öneriler


Baharın simgesi yeşillerin kendini göstermeye başladığı şu günlerde tatil planları da başlıyor demektir. Mis kokulu çiçekler, kuş sesleri, hatta aşklar bile başka yaşanıyor bu mevsimde. Güneş kendini en güzel haliyle bulutların ardından sıyrılmış gösteriyorsa o zaman tatil zamanı da artık geliyor demek ki. Haydi o zaman ilkbahar tatili için gidilecek yerleri incelemeye.

Ayvalık

Ege’nin incilerinden biri Ayvalık, genç yaşlı demeden her yıl binlerce insanın tatil rotaları arasında. Taş evleri, daracık sevimli sokaklarında gezerken farklı hisselere kapılabilirsiniz. Ayvalık’ta gezilecek yerler; Yumurta Adası, Tavuk Adası, Karaada, Çıplak Ada, Lale Adası, Cunda Adası, Patrice, Tımarhane Adası buranın en çok bilinen adalarından olup gezilecek en güzel yerlerinden. Şimdi gelelim olmazsa olmaz yerlerine; Ayvalık-Assos-Bozcaada Turlarına katıldığınızda veya kendi başınıza bir tatil yaptığınızda birbirinden güzel Ayvalık Otellerinde konaklayarak Sarımsaklı plajı ve muhteşem Ayvalık manzarasını sunan Şeytan Sofrası’nı listenize dahil edebilirsiniz.



Bozcaada

İlkbahar tatilinizi Türkiye’nin en büyük adalarından olan Bozcaada da geçirmeye ne dersiniz? Pırıl pırıl masmavi deniz, üzüm bağları, tarihi ile Ege Bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerindendir Bozcaada. Şaraplarıyla ünlü olduğunu söylememize bile gerek yok çünkü burada başka bir yerde bulamayacağınız sayısız üzüm yetişiyor. E haliyle bu durumda şaraplarının lezzetine yansımış durumda. Buranın en güzel tarafı denizinin sığ ve ılık oluşu. Bozcaada’ya şayet doğru zamanda giderseniz burada düzenlenen festivalleri de görebilirsiniz. Festival Ayazma Koyu’nda yapılıyor ve bu koy buranın en meşhur koyu. Bozcaada Otellerinde kaldığınızda Bozcaada’da gezilecek yerlerin başında olan, Anadolu’ya bakan yüksekçe bir kayalık üzerinde kurulu Bozcaada Kalesi’ni mutlaka ziyaret etmelisiniz. İlkbahar’da gidilecek en güzel tatil önerileri arasındaki Bozcaada, güzel bir tatil önerisi olacaktır, görülecek yerler listenize eklemeniz gereken bir yer burası.



Kaş

İlkbahar’da gidilecek en güzel tatil önerileri dediğimizde Kalkan’ın en güzel limanlarından biri Kaş’ı da unutmuyoruz elbette. Doğal güzellikleri bir yana tarihiyle de bizi ta uzaklara götüren tatil yöresi aynı zamanda. Likya Turlarına katıldığınızda mavinin her tonuna yakından şahit olacaksınız. Merkezden Çukurbağ Yarımadası’na doğru gittiğinizde Kaş’ın Likya dönemindeki ismi olan Antiphellos Antik Tiyatrosunu görebilirsiniz.



Foça

İzmir tarafında oturanlar çok şanslı. Hafta sonu tatillerinde şehrin kalabalığından bunalan İzmirliler burayı sıklıkla ziyaret ediyor. Özellikle nisan-mayıs aylarında bir başka güzelliği olan Foça’nın en güzel yanlarından biri de akşam saatlerinde güneşin batışı eşliğinde balık tutma keyfi. Bunu yapabilmek için bir tekne kiralayıp Siren Kayalıklarına doğru gitmelisiniz. Konaklama için İzmir Otellerini tercih ederek Kozbeyli köyünü görebilirsiniz.



Kıyıköy

İlkbahar’da gidilecek en güzel tatil önerilerimizden biri de Karadeniz’in meşhur Kıyıköy’ü. Yeşillikler arasında el değmemiş bir yer arıyorsanız adres Kıyıköy’den yana olmalı. Karadeniz’in hırçın sularında denize girmek zor gibi görülse de aslında çok keyif verici. Daracık sokakları, taptaze balıkları, tarihi yapısıyla bu yıl görülecek yerler listenizde olması gereken bir yer Kıyıköy. Buranın hırçın denizinden çıkan balıkları; kalkan, palamut, mezgit, barbunya, hamsi, tekir ve karagöz. Karadeniz sahillerinin en güzel manzarasını izleyeceğiniz Kıyıköy’de bu yılın en unutulmaz tatili sizi bekliyor.



Kapadokya

Balonları ve peri bacalarıyla ünlü Kapadokya, ilkbahar’da gidilecek en güzel tatil önerileri arasında olmayı fazlasıyla hak ediyor. Kapadokya Turları Türkiye genelinde her yıl fazlasıyla rağbet gören turlar arasında. Binlerce yıllık medeniyet izlerini göreceksiniz burada. Kapadokya’nın en vazgeçilmez aktiviteleri rengârenk balonlarıyla mükemmel manzarayı izlemek ve tabi ki trekking buraya gittiğinizde yapmanız gereken aktivitelerden sadece birkaçı. Kapadokya’nın kayalar içinde oyulmuş evleri, peri bacaları ve en güzel konaklama imkânlarıyla ilkbahar ve yaz aylarında size kucak açıyor.



İlk Baharda Gidilecek En Güzel Tatil Önerilerini bir bir sıraladık sizlere. Bize kalırsa sıcaklar kendini çok göstermeden güzel bir tatil programına şimdiden hazırlanmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder