2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

TURİZM CENNETİ MIAMI

AMERİKA’NIN BATMAYAN GÜNEŞİ MIAMI
Dünyanın en popüler ülkelerinden olan Amerika’da Florida Eyaleti’nin ikinci büyük kenti olan Miami, ülkenin turizm cenneti durumunda. Kilometrelerce uzayan efsanevi kumsalı, sosyetenin uğrak yeri ve renkli gece hayatı gibi birçok yönüyle ün kazanmış Miami’yi görmeniz için onlarca nedeniniz var.
Miami hareketli, renkli ve neşeli bir şehir. Atlas Okyanusu kıyısında yer alan şehirde yılın yaklaşık 8 ayı sıcak geçiyor. Yaz mevsiminin uzun sürmesiyle şehirde hareketlilik sürekli devam ediyor. Miami’yi daha da popüler hale getiren en önemli unsur dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapması. Futbolcusundan sinema oyuncusuna şarkıcısına kadar birçok ismin Amerika’nın bu renkli şehrinde evi bulunuyor.

ÜNLÜLERİN PLAJI SOUTH BEACH

South Beach, dünyanın en meşhur plajı. Burası, popülerliğini özellikle ünlü isimlere borçlu. Hafta sonu magazin haberlerinde sıkça karşımıza çıkan ünlü isimler genellikle bu plaja gelir. Bembeyaz kumlarıyla dikkat çeken South Beach, düzenlenen partilerle gece ve gündüz hareketliliğini hiç kaybetmiyor. Burayı ziyaret ettiğinizde dizi, film ve kliplerden hatırlamanız mümkün. South Beach; otelleri, şık mağazaları ve pozitif enerjisiyle bölgenin en önemli durakların başında geliyor.

ALIŞVERİŞİN MERKEZİ BAYSIDE

Bu bölgeyi genellikle alışveriş mağazaları ve dünya mutfaklarının yer aldığı restoranlar oluşturuyor. Ayrıca, unutulmaz Miami Vice dizisinin çekildiği alışveriş merkezi de Bayside’da yer alıyor. Burada muhteşem karides ve yengeçler yiyebileceğiniz Forrest Gump’ın çekildiği Bubba Gump da bulunuyor.

YILDIZLAR ADASI

Miami’nin popülerliğine katkıda bulunan dünyaca ünlü yıldız isimlerin evlerini merak ediyorsanız, sizi Yıldızlar Adası’na davet ediyoruz. Adından da anlaşıldığı gibi yıldızların adası burası. Her an bir ünlüyle karşılaşmanız mümkün. Ricky Martin, Madonna , Sylvester Stallone, Shaquille O’Neal, David Beckham bu isimlerden sadece birkaçı… Özellikle seyahat dönüşü Miami manzarasını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

KÜÇÜK KÜBA: LITTLE HAVANA

Burası tamamen Kübalıların yaşadığı bir yer. Mimarisi ve sokaklarıyla kendinizi Küba’daymış hissetmeniz mümkün. Restoranlarından alışveriş mağazalarına kadar birçok yer Küba’nın etkisini taşıyor. Ayrıca puro fabrikalarına yapacağınız gezi de sizin için farklı bir deneyim olacak.

ÖNEMLİ SANAT YERLERİ COCONUT GROVE’DA

Coconut Grove, hindistan cevizi bahçesi anlamına geliyor. Burası şehrin popüler bölgelerinden biri. Doğasına hayran kalacağınız Coconut Grove’a palmiye ağaçları görsel anlamda bir güzellik katıyor. Tabii, Miami sadece eğlence ile sınırlı bir şehir değil. Şehirde kültürel anlamda da önemli yerler bulunuyor. Bunlardan biri de Vizcaya Müzesi. 15.- 19. yüzyıllarda kullanılan eşyaları burada görebilirsiniz. Müzenin bahçesi de sizi fazlasıyla etkileyecek. Vizcaya Müzesi’nin yanı sıra Rönesans ve Barok dönemine ait eserlerin sergilendiği Bass Museum of Art ve dünyanın en büyük deniz hayvanı koleksiyonlarından biri olan Seaquarium, yani okyanus akvaryumunu da görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder