2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

YILBAŞINDA BUDAPEŞTE, VİYANA, PRAG BİR HARİKA!

YILBAŞINDA BUDAPEŞTE, VİYANA, PRAG <br>BİR HARİKA!


Bu sene yılbaşı Pazar gününe geliyor. Yani Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere bu üç günde çok güzel bir yılbaşı tatili yapılabilir. Mesela Orta Avrupa’nın üç güzel başkentinden birinde bu tatil fırsatını muhteşem bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Budapeşte, Viyana ve Prag sizleri bütün sürprizleri ile bekliyor. Ayrıca unutmayın yılbaşına nasıl girerseniz tüm yılınız o şekilde geçer. Hadi gelin şimdi bu şehirlere yakından bakalım…

IŞIKLARIN ŞEHRİ BUDAPEŞTE

Dünyanın en güzel ışıklandırılan şehri Budapeşte. Yeni yıl coşkusu her zaman bu şehirde çok farklı bir şekilde yaşanıyor. Havai fişekler, şehir merkezine kurulan Noel pazarları, Çigan müziği ve lezzetli yemekler…  Noel pazarının olduğu yerde yerel kıyafetleri ile sizi sıcacık bir şekilde karşılayan insanları görünce yeni yıla büyük bir neşe ile gireceksiniz.
Budapeşte’de Noel pazarlarının tadını çıkarırken bir yandan da şehirde gezilmesi gereken yerlere gidebilirsiniz. Bu yerlerin başında Kahramanlar Meydanı, Zincirli Köprü, Buda Kalesi, Mathias Kilisesi ve Elizabeth Köprüsü geliyor. Muhteşem ışıklandırma ve kar manzarası karşısında şehre hayran kalacaksınız.

NOEL PAZARLARI İLE EĞLENCELİ VİYANA

Belediye Binası önünde kurulan Noel pazarları ile eğlenceli bir Viyana turu yapabilirsiniz. Bu pazarlara gelen turistler 20’den fazla etkinliğe katılarak eğlenceli vakitler geçirebiliyorlar. Buz pateni alanı ve ren geyikleri ile gezi bu etkinliklerden sadece iki tanesi. Pazarda 150’den fazla kurulan tezgahtan çeşit çeşit hediyelik eşya alabilirsiniz.
Ayrıca Viyana turunuzda şehirdeki önemli yerleri gezme fırsatı da bulabilirsiniz. Opera Binası, Parlamento Binası, Belediye Binası, Votiv Kilisesi, Maria Teresa Meydanı şehrin en popüler turistik yerleri arasında bulunuyor. Şehrin çok güzel gezilecek yerleri var. Bu yerleri mutlaka görmeniz gerekiyor. Ne de olsa yeni yıla çok gezerek girerseniz bütün yıl gezme şansınız olur.

BİBLO GİBİ BİR ŞEHİR: PRAG

Eski kent meydanında yeni yıl için kurulan birbirinden güzel Noel pazarları ile yılbaşına girmeye ne dersiniz? Ortaçağ mimarisinin biblo gibi duran yapılarını kar manzarası ile görünce bu şehre aşık olacaksınız. Pazar alanlarında kurulan ahşap kulübeleri andıran stantlardan alışveriş yapmak çok eğlenceli.
Ayrıca Karlova Caddesi’nde yürümenizi, Charles Köprüsü’ne çıkmanızı, Başbakanlık Binası ve Astrolojik Saat’i yakından görmenizi öneririz. Prag’ta kar manzarasını yakından görmek için şehirde küçükte olsa bir tur yapmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder