2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Balayından Dönmek İstemeyeceğiniz 30 Yer


Gittiğimiz kısa tatillerden bile dönmek bizi üzerken yeni evlendiğimiz, sevdiceğimizle yapacağımız o müthiş balayından dönmek ne kadar da zordur. Hem de gidilecek çok fazla güzel yer varken. Sadece birini seçebilecek olmak bile bizi üzer. Bu seçim aşamasında kafanızın karışmasını biraz önlemek adına gittiğinize asla pişman olmayacağınız 30 yeri sizin için seçtik,derledik. Aslına bakarsanız hepsinin birbirinden alıcı olması sebebiyle kafanız daha çok karışabilir !

1. Hint Okyanusu’nun İncileri: Seyşeller



Toplamda 115 adadan oluşan Seyşeller, bembeyaz sahilleri boyunca yürüyüş ve keşif yapmak için idealdir. Hint Okyanusu’nun sahillerinde kendinizi kaybedip yeniden bulacağınız Seyşeller doğayı sizinle bütünleştirecek ve sonlandırmak istemeyeceğiniz bir balayı sunacaktır.
2. Langkawi



Bozulmamış doğasıyla ve turkuvaz deniziyle cennetin bir parçası olan Langkawi adası yeni çiftler için gözlerden uzak ve doğayla iç içe bir balayı geçirmenize olanak sağlayacaktır. Adada bulunan teleferik Langkawi’yi tepeden keşfetme şansını sunuyor. El değmemiş bu manzaraya kendinizi bırakma zamanı.
3. Phuket



Phuket adası her zevke hitap eden turistik mekanlarıyla birçok aktivite sunuyor. Masmavi denizi ve temiz kumsallarıyla göz kamaştıran adada tüm balayınızı deniz kenarında bir elinizde kitabınız bir elinizde kokteylinizle geçirebilirsiniz.
4. Maldivler



Hayal edin şimdi, evliliğinizin ikinci günü ve siz sevdiceğinizle Maldivler’de bembeyaz kumların arasında sarmaş dolaş gökyüzünden güneşin kayışını izliyorsunuz. Gün batımının masmavi gökyüzünü nasıl bir anda kızarttığına inanamıyorsunuz. İşte böyle bir masalın içinde kayboluş Maldivler’de geçireceğiniz balayı. Şimdi kolaysa dönün bakalım.
5. Mauritius



Güney Afrika’nın kültürü ruhunuza işleyecek. Afrika’nın geleneksel danslarıyla karşılanacağınız bu adada sabahtan akşama, akşamdan sabaha eğlence var. Gün içerisinde kendinizi berrak sulara bırakarak rahatlamanın keyfini çıkarabileceğiniz çok uygun bir mekan.
6. Sri Lanka



Renklerin kontrastını hiç bu kadar net görmemiştiniz. Tertemiz havasıyla oksijenden çarpılma ihtimalini göze alıyorsanız eğer ve safari kültürü için hazırsanız işte tam da olmanız gereken yer. Balayınızı unutulmayacak bir tatile çevirecek olan Sri Lanka’da renklerin büyüsü ve ahengi sizi baştan çıkaracak.
7. Karayiplerde Kayboluş: Barbados



Bağımsız ve saf güzellikleriyle size tahmin edemeyeceğiniz bir balayı tatili yaşatacak Barbados’ta dilediğinizce aktivite imkanına sahipsiniz. Tüm bunlar ufak bir araştırmaya bakıyor. Biz size destinasyonu sunalım ve potansiyeli gösterelim siz gidip keşfedin ve bu doyumsuz balayının tadını çıkarın. Güney Amerika kıtasına bitişik olmasıyla da büyük bir avantaj sağlamaktadır.
8. Bermuda



İngiliz ve Afrika kültürlerinin harmanlanmış bir hali olan Bermuda’da kültürler arası bir seyahat yapacaksınız. Masmavi deniziyle de gözlerinizi kamaştıracak adada, Bermuda Şeytan Üçgeni’nin esrarengiz sırrına karışıp orada kaybolmak isteyeceksiniz.
9. Bahamalar



Pembe kumsallarıyla sizi büyüleyecek olan Bahamalar hiçbir yerde göremeyeceğiniz tatlılığı sunuyor. Sığ denizlerinde de gün boyu kumsalda çocuklar gibi eğlenebilirsiniz.
10. Küba



Rengarenk sokakların arasında kaybolup, “az önce buradan geçmemiş miydik ya” diyeceğiniz bir şehir Küba. İnsanlarıyla, kültürüyle, doğasıyla sizi baştan çıkaracak ve bu sokakların birinde seçtiğiniz eve yerleşmek için can atacağınız Küba’da balayınızdan dönmek bir hayli zor olacak.
11. Pasifik Okyanusu’nun Derinliklerinde: Bora Bora



Siyah incilerin bulunduğu tek ada olarak bilinen Bora Bora’da ışıl ışıl suyun derinliklerine kendinizi bırakmak isteyeceksiniz. Kızgın ve sıcak kumun ayaklarınızın altında çatırdadığı uzun yürüyüşler yapabileceğiniz sahili balayınızında ileriye yönelik planlarınızı konuşmak için sizi huzuruna çağırıyor. Deniz üzerinde bulunan bungalowlarda konaklayıp balayınızı daha da özelleştirebilirsiniz.
12. Fiji



İrili ufaklı 300 adadan oluşan Fiji adaları sakinlik ve huzur arayan balayı çiftleri için ideal. Ada keşfine çıkıp uzun yapraklı palmiyelerin altında dinleneceğiniz ve içinizdeki dolu doluya sevgiyi hissedebileceğiniz bir yer. Maceracı ruhunuzu doyuracak bir balayı için gidilmesi gereken yerlerin başında Fiji’yi önerebilirim.
13. Hawaii



Hawaii’ye gidiyorsanız mutlaka orada bir sörf tahtası edinerek kendinizi dalgalara bırakın. Berrak denizi ve ışıl ışıl kumsallarıyla balayı çiftlerini dönülmez tatilin ufkuna bırakacak. Huzurlu ve daha sakin bir balayı için ise kendinizi Hawaii’nin doğasına bırakın. Yemyeşil parkarıyla egzotik kültürü sizi renk sarhoşu yapacaktır. Ilıman iklimi dolayısıyla her mevsim balayı yapılabilecek yerler arasında.
14. Tahiti



Güney Pasifik Okyanusu’nda yer alan Tahiti nefes kesici güzellikleriyle balayı çiftleri için eşsiz bir mekan. Fransız Polinezyası içerisinde geçireceğiniz balayınızda kendinizi ılık suyun zümrüt yeşili dalgalara bırakıp kıyı boyunca sürüklenmek isteyeceğiniz günler sunacak.
15. Ege ve Akdeniz’in Tarihi Dokuları: Rodos



Ege’nin masmavi tanıdık sularına kendinizi bırakıp bir an için düşünmeyin, çünkü o güne kadar geçirdiğiniz en güzel günleri yaşıyor olabilirsiniz. Rodos’ta gezilecek, tanınacak çok fazla tarihi değer de yer almaktadır. Balayınızın hem tarihi dokulu bir gezi hem de unutulmaz bir düşe dönüşeceğini temin edebilirim.
16. Malta



Limanlarında bulunan rengarenk sandallarla denize açılıp berrak sularında keşif yapabileceğiniz Malta, balayı çiftleri için ideal yerlerden biri. Şüvalye adası olarak da bilinen Malta, tarihi dokusuyla, katedralleri, sarayları ile gezmeye doyamayacağınız bir yer.
17. Mikonos



Tipik Yunan mimarisine sahip olan Mikonos, ufak ve renkli evleriyle sizi bir Yunan filminde başrol oyuncusu gibi hissettirecek. Sokaklarında dolaşırken ufak maceralar yaşamak isteyeceğiniz, sahillerinde göreceğiniz pelikanları hayretle seyredeceğiniz balayınızda Mikonos belki de bütün sevdiklerinizi toplayıp yaşamak isteyeceğiniz yer haline gelecek.


18: Girit



Tarihiyle, sıcaklığıyla, tanıdıklığıyla sizi Akdeniz’in büyüsü içine alacak Girit balayı için biçilmiş kaftan. Kendinizi masmavi sulara bırakabileceğiniz, dağların tepesine çıkıp rüzgarın fısıltısını dinleyebileceğiniz ve aşkınıza aşk katacak doğayla bütünleşmenizi sağlayacak.
19. Santorini



Yunan Adaları arasında dünyaca üne kavuşmuş olan Santorini keyifli bir balayı geçirmeniz için ideal yerlerden biri. Santorini tanıdık bir kültürün ve tarihin içine çekecek sizi. Beyaz evleri ve gezmeye doyamayacağınız sokakları arasında küçük kafelerde molalar verip akşam güneşinin yüzünüze vurmasına izin verin.
20. Atlantik Güzellik: Kanarya Adaları



Yıl boyu bahar havasıyla, bahardan vazgeçemeyen çiftler için Avrupa’nın en uygun balayı noktası. 7 Adadan oluşan Kanarya Adaları etkileyici sahilleriyle size muhteşem bir balayı sunacaktır. Her adada farklı bir deneyim kazanacağınız Kanarya Adaları size, ormanlarıyla yeşile, kumsallarıyla beyaza, ve deniziyle maviye doyacağınız bir balayı yaşatacak.
21. Belize



Karayip Denizi kıyısında geçireceğiniz balayı, romatik ve maceracı çiftler için yerinde bir seçim olacaktır. Ormanları ve şelaleri Belize’in doğa harikalarından. Aklınızı bırakarak geri döneceğiniz bir balayı.
22. Dubrovnik



Hırvatistan’ın sahil kasabası olan Dubrovnik masmavi deniziyle ve tarihi dokusuyla sizi büyüleyecek. Yeni çiftler için Avrupa’nın kalbine dokunmak olarak adlandırabilecekleri bir balayı. Öyle sanıyorum ki bir an için de olsa işi gücü bırakıp buraya yerleşelim diyeceğiniz yerlerden biri.
23. Aruba



Gün batımını bir de Karayip sahillerinden izlemeye ne dersiniz ? Kızıl güneşin ağaçların arkasına saklanıp nasıl da gökyüzünü hala aydınlatmaya devam ettiğini aklınızdan silemeyeceğiniz bir balayı için ideal yerlerden biri Aruba. Adanın egzotik kumsallarında ve berrak denizinde yenilenip canlılığı hissedeceksiniz.
24. Goa



Hindistan’ın tatil bölgelerinden olan Goa, balayı için de romantik ve dönmek istemeyeceğiniz bir mekandır. Masmavi denizin, beyaz kumsalların ve tarihi yerlerin tadını çıkarabileceğiniz Goa’da değişik bir kültürü tanıma fırsatı yakalayacaksınız.
25. Assos



Yeni evli çiftlerin tercih ettiği noktalardan biri de Assos. Balayınızda Türkiye’de olmak, öyle uzaklara gitmek istemiyorsanız yanıbaşımızda duran ve yurt dışında birçok yere taş çıkartacak olan Assos sizi bekliyor. Kekik kokularının arasında yürürken kendinizden geçeceğiniz günler yaşayacağınız Assos’ta, tarihi dokular sizi büyüleyecek. Pırıl pırıl denizi ve yeşillikleriyle bir doğa harikası sunuyor.
26. Olimpos



Mükemmel bir balayı destinasyonu olan Olimpos, doğa ve macera tutkunu çiftler için iyi bir tercih. Akdeniz’in sıcaklığına kendinizi bırakıp düşlediğiniz bir balayını yaşayabileceğiniz bir yer olan Olimpos’ta vaktinizi doldurabilecek birçok aktivite bulacaksınız.
27. Özdere



Ege’nin pek bilinmeyen yerlerinden olan Özdere, samimi ve sıcak bir balayı geçirmek isteyenlere geliyor. İzmir’in küçük bir kasabası olan Özdere, koylarının arasında tertemiz bir deniz ve mükemmel bir manzara sunuyor. İnsanın buraya yerleşmek için eline tahtayı çekici alıp ev yapası geliyor demek fazla olmaz.
28. Akyaka



Mavi bayraklı denizi, evleri ve manzarasıyla ayrılmak istemeyeceğiniz bir tatil beldesi olan Akyaka, çok fazla bilinmeyen ve uğrak olmayan bir yer. Sakinliği ve huzuru arayan genç çiftler için ideal bir balayı rotası.
29. Bozcaada



Türkiye’nin şirin bir adası olan Bozcaada minik, renkli evlerine kurulmak isteyeceğiniz yerlerden biri. Girip de çıkmak istemeyeceğiniz denizi, kaybolmak isteyeceğiniz sokakları ve gezilecek tarihi mekanları ile benim gidilecek yerler listemin başlarında geliyor. Huzura dokunduğunuzu hissedeceğiniz Bozcaada balayı için seçilebilecek bir yer.
30. Uzungöl



Ve son olarak da denizi filan bırak bir kenara doğayı ver bana diyenler için Uzungöl. Trabzon’da yer alan Uzungöl, yeşilin her zerrenize işleyeceği doğa harikalarıyla sizi çağırıyor. Burada bungalow evlerde kalabilir ve Karadeniz esintili bir balayı geçirmeniz için dilediğinizce olanağa sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder