2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DOĞA DÜŞKÜNLERİ VE MACERASEVERLER





Eğer siz de maceraperest, doğa tutkunu ve heyecan seven biriyseniz, Perisos Turizm’in misafirlerine ayrıcalıklı keşifler dünyası sunan bu 
turlara bir göz atmanızı öneririz. Uganda’da gümüş sırtlı gorillerin izini sürmek, dünyanın öbür ucunda olağanüstü bir doğaya sahip Yeni Zelanda ve Avustralya’da büyük keşfe çıkmak ve Büyük Göç Zamanında Tanzanya ve Zanzibar’ı izlemek ve Orta Amerika’nın muhteşem şehirlerini ziyaret etmek… İşte bu seyahat rotaları sizi bambaşka bir dünyaya davet ediyor. Şimdi bu keyifli ve sıra dışı destinasyonlara bir göz atalım…

GÜMÜŞ SIRTLI GORİLLERİN İZİNDE UGANDA

Afrika’da dünyada eşi benzeri olmayan bir deneyim yaşamak isteyenler, ProntoPlus’ın Gümüş Sırtlı Gorillerin İzinde Uganda turuna katılabilirler. Birbirinden farklı hayvan türleri ile karşılaşacağınız bu turda, dünyada sadece 900 bireyinin kaldığı ve insan türüne en yakın davranış biçimleri ile muhteşem dağ gorillerini ziyaret edecek ve aile bireylerinin birbiri ile ilişkilerini, beslenmelerini, yavru gorillerin şakalaşmalarını yakından izleyeceksiniz. Yıllarca akıllardan çıkmayacak bu seyahatte ayrıca yağmur ormanlarında maymun ve şempanzelerden aslan, hippo, fil, su aygırı, timsah ve leoparlara kadar birçok farklı türde hayvan, macera dolu seyahatinizde sizi bekliyor. Afrika’nın muhteşem doğasına tanık olabileceğiniz ve köy yaşantısını gözlemleyebileceğiniz bu yolculuk sizi paha biçilemez bir deneyimle buluşturuyor.


DÜNYANIN DİĞER UCUNU KEŞFEDİN!

Gezginlerin her daim listesinde bulunan ve olağanüstü bir doğaya sahip olan Avustralya ve Yeni Zelanda’yı 
Perisos Turizm ile birlikte keşfedebilirsiniz. Gezginleri dünyanın öbür ucunda unutulmaz bir yolculuğa davet eden Büyük Keşif Avustralya & Tazmanya & Yeni Zelanda turunda uçsuz bucaksız bozkırları, okyanus mavisi ile muhteşem bir ortam yaratan kızıl dik yamaçları ve bölgeye özgü yüzlerce canlı çeşidini Avustralya’da görebilirsiniz. Avustralya’ya özgü bir tür keseli hayvan olan vombat, kuşlar, kolalar, keseli sansarlar gibi farklı türde hayvanlarla da tanışabilirsiniz. Turun bir diğer önemli ülkesi olan misafirlerine yeryüzüne ait değilmiş hissi veren Yeni Zelanda’da ise el değmemiş doğal güzellikleri, buzulları, fiyortları görme şansını yakalayacaksınız. Bunun yanı sıra Maori yerlilerinin değişik kültürlerini de deneyimleyeceksiniz.



BÜYÜK GÖÇ ZAMANINDA TANZANYA VE ZANZİBAR

Seyahatseverler Afrika’da bambaşka bir dünyanın kapısını Büyük Göç Zamanında Tanzanya & Zanzibar turuyla aralayabilirler. Bu turda Afrika’nın 5 büyükleri olarak bilinen aslan, gergedan, fil, leopar ve Afrika Mandası’nın muhteşem şovlarına tanık olacaksınız. Birçok belgesel filme ilham veren Büyük Göç’ün en şaşırtıcı yönü olarak yağmurun hangi yönden yağacağını daha önceden algılayıp, tam da bu yönde hipnotize olmuş bir şekilde hareket etme çabalarıdır. Renklerin bir araya gelmesiyle muhteşem bir görsellik ortaya çıkıyor. Siz de bu şölene ortak olmak istiyorsanız, 
Perisos Turizm’in büyülü Afrika turunu kaçırmayın. Turun bir diğer önemli rotası olan Doğu Afrika’nın tüm kıtalar ile bağlantısını sağlayan baharat adası Zanzibar, muhteşem beyaz kumsalları ve deniziyle renkli ve büyüleyici bir tatil için sizleri bekliyor..


KARAYİP DENİZİ’NİN KIYISINDAKİ MUHTEŞEM ÜLKELER

Doğa tutkunları, bu tur tam size göre. Karayip Denizi’nin kıyısındaki muhteşem ülkeler, büyüleyici ormanlar, yabani hayvanlar, UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde bulunan bir çok anıt ve kolonyal dönemden kalan binaları bir Orta Amerika gezisi ile keşfetmeniz mümkün. 
Perisos Turizm’in Karayip İncileri Panama &Kosta Rika & Nikaragua turuyla Orta Amerika’nın muhteşem üçlüsü sizlerle buluşuyor. Müthiş bir doğanı yanı sıra derin bir tarihe sahip olan Nikaragua’yı, Panama City’den Colon’a Pasifik kıyılarından Karayip sahillerine kadar, sürecek unutulmaz bir yolculuk sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder