2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ERKEN REZERVASYON ŞANSI

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace Muğla Marmaris Marmaris İçmeler
Erken Rezervasyon Nedir?

Erken rezervasyon, yaz sezonu başlamadan birkaç ay önce cazip ödeme seçenekleri ile tatil satın alma imkanı sunan kampanyalardır. Bu dönemde yapılan tüm alımlarda erken rezervasyon indirimleri uygulanır. %50’ye varan indirimlerde aynı zamanda taksit imkanları da sunulmaktadır. Erken rezervasyon yaptırmanın en büyük avantajı yüksek sezondaki fiyatlardan indirimli olarak tatil satın alabileceğiniz gibi rezervasyon yaptırdığınız otelde hiçbir şekilde yer sıkıntısı yaşama riskinizin olmamasıdır. Satın alma işlemi esnasında iptal sigortası yaptırdığınız taktirde otele giriş tarihinize 72 saat kalana kadar tatilinizi iptal ettirebilir, böylece son dakika aksilik yaşama derdine kesin çözüm bulmuş olursunuz. Bu sigorta sayesinde tatile ödediğiniz ücret tarafınıza kesintisiz olarak ödenecek ve planladığınız yeni tarihle alacağınız tatilin keyfini doyasıya çıkaracaksınız. Erken rezervasyon 2018 fırsatları ile şimdi tercih yapmanın tam zamanı! Antalya, Didim, Kuşadası, Bodrum, Belek, Side, Belek, Marmaris bölgeleri 2018 yılında yine çok popüler. Tesislerimiz hakkında bilgi edinmek için dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da acentelerimizi ziyaret ederek erken rezervasyon fırsatlarımızla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Erken rezervasyon hakkında tüm sorularınızın cevabını aşağıdaki bölümde sizin için derlediğimiz listeden bulabilirsiniz.

Yaz tatilinize günü gününe karar verip sezon fiyatlarıyla almak yerine 2018 erken rezervasyon fırsatları ile tatilinizi aylar öncesinden %50’ye varan fırsatlarla satın alabilirsiniz. Bu fırsat sayesinde koşuşturma içinde geçen yılın tüm yorgunluğunu harika bir tatille keyfe dönüştürebilirsiniz. Dilediğiniz otelde yer sıkıntısı yaşamaksızın tüm imkanlardan doyasıya yararlanacağınız yaz tatili için erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın. Ege ve Akdeniz otelleri yılın her mevsimi yoğun ilgi gördüğü gibi aynı zamanda birbirinden avantajlı seçenekleri de beraberinde sunuyor. Türkiye’de kış tatili yapmak için çok fazla alternatif olsa da yazın bir sahil beldesinde güneşin, sıcacık denizin, keşif noktalarının keyfine varmak bir başka oluyor. Ailenizle veya arkadaşlarınızla çıkacağınız tatilde en güzel anlarınızı fotoğraflamayı ihmal etmeyin. Bugünden aldığınız tatil ile yaz tatili sevincini hemen yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yüzlerce seçenek arasından size en uygun zamanı, fiyat aralığını ve konsepti belirlemek. Tatil planlarınızda beklenmedik bir durum yaşamanız halinde konaklama tarihinize 72 saat kala satın aldığınız oteli koşulsuz şartsız iptal ettirme hakkı da sizin olabilir. Erken rezervasyon kampanyalarımızı takip edin, indirimli fiyatlarla tatil yapma heyecanını sizde yaşayın.  Erken rezervasyon döneminden yararlanarak satın aldığınız tatili, otelin müsaitlik durumuna göre başka bir tarihle değiştirmeniz mümkün. Bu değişiklik yeni bir rezervasyon olacağı için değiştirmek istediğiniz tarihin güncel fiyatları ile gerçekleşecektir. Yapılan yeni rezervasyonda fiyat farkı tarafınıza iletilecektir. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanamadıysanız üzülmeyin! Tatilini son anlara bırakanlara özel olarak uygulanan Son Dakika fırsatları ile tatilinizi uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirip seçiminizi yaptıktan sonra yaz sezonunun en çok talep gören bölgelerinde harika bir tatil için ilk adımı atmış olursunuz. Gideceğiniz tatil beldesi hakkında araştırmalar yapıp kendinize bir keşif listesi hazırlayın ve bölgenin gezilecek ve görülecek ne kadar yeri var ise bir bir ziyaret edin. Yüzlerce otel seçeneğini aynı yerde bulabileceğiniz sitemiz üzerinden bir seçim yaparak yazı çok özel fırsatlarla karşılayın, Ege ve Akdeniz’in birbirinden popüler destinasyonlarında harika bir tatil deneyimine merhaba deyin. Kısacası avantajlarla dolu 2018 erken rezervasyon fırsatlarıyla tanışmak için acele edin!


PERİSOS TURİZM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder