2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

5 Kıtadan 5 Şehir


Yaşlı dünyamız, onu keşfetmek isteyen gezginlere çok sayıda seçenek sunuyor. Balta girmemiş ormanlardan tablo güzelliğindeki sahillere, kadim tapınaklardan paha biçilemeyen sanat eserlerine… Tatil anlayışınız ne olursa olsun, doğru yeri seçtiğiniz takdirde hem keyifli bir macera yaşıyor hem de unutulmaz bir hatıra elde etmiş oluyorsunuz. Bu konudaki tek sorun, seçenek sayısının gerçekten de çok olması! Özellikle ilk defa yurt dışı tur deneyimi yaşayacak gezginler, karar verirken zorlanabiliyor. Bu nedenle her kıtada görmenizi tavsiye ettiğimiz şehirlerden oluşan bir liste hazırladık; aralarında daha önce ziyaret etmedikleriniz varsa, bir sonraki hedefinizin orası olmasını tavsiye ediyoruz. Gelin beş kıtadan muhakkak ziyaret etmeniz gereken 5 şehre daha yakından bir göz atalım!

Yurt Dışı Tur Seçenekleri

Paris turu: Sadece Avrupa’nın değil, dünyanın romantizm başkenti olarak kabul edilen Paris, aslında bundan çok daha fazlasını sunuyor. Yüzlerce yıllık bir geçmişin izlerini taşıyan sokaklar, paha biçilemeyen sanat eserleri ve her köşesi farklı bir macera vaat eden bir şehir. Tüm bunları o romantik atmosfer ile birleştirdiğinizde, ortaya eşsiz bir kültür turu da çıkıyor. Paris dünyadaki en özel şehirlerden biri ve balayı turu için seçim yapmakta zorlanıyorsanız, en güzel seçeneklerden biri oluyor. Henüz Paris’i görmediyseniz, yurt dışına çıktım demeyin; bu şehir, tüm ziyaretçilerine bunu rahatlıkla söyletiyor.
Tokyo turu: Japonya’nın başkenti olan Tokyo, aynı zamanda ülkenin en büyük kenti olma özelliğini taşıyor. Meşhur web sitesi TripAdvisor’un “yardımseverlik – gece yaşamı – alışveriş – temizlik – ulaşım kolaylığı” bakımından dünyanın en kaliteli şehri seçtiği Tokyo, ziyaretçilerine gerçekten de geleneksel Japon misafirperverliğinin ne olduğunu gösteriyor. Binlerce yıllık gizemli bir kültür, ruhani bir yolculuk ve modern teknoloji harikaları; Tokyo, tüm bunları başarıyla bir araya getiriyor. Özellikle Asya kültürü ile ilgileniyorsanız, Tokyo turu ile tercihlerinizden biri olmalı.
Cape Town Turu: Güney Afrika’daki en kalabalık şehirlerden biri olan Cape Town, alışılmışın dışında bir Afrika turu isteyen gezginlere hitap ediyor. New York Times ve Daily Telegraph tarafından ‘ziyaret etmek için dünyanın en uygun şehri’ seçilen Cape Town, eşsiz güzellikte sahiller ve benzersiz doğa harikaları içeriyor. Tamamen düz bir zirvesi olan Masa Dağı, bölgenin en çok tanınan coğrafi güzelliklerinden biri. Scuba dalışları ve tekne turları da, şehirde deneyebileceğiniz etkinlikler arasında yer alıyor. Cape Dutch mimari tarzında inşa edilmiş sayısız binaya ev sahipliği yapan Cape Town, gerçekten de farklı bir yurt dışı tur deneyimi sağlıyor.
Rio De Janerio: Brezilya’nın en büyük ikinci şehri olan Rio de Janerio, Güney Amerika’nın en popüler turizm noktalarından biri. Şehri tepeden gözetleyen devasa ‘Bağışlayıcı İsa’ heykeli, dünya çapında tanınan eserleri arasında yer alıyor. Latin Amerika kültürünün neredeyse sembolü sayılabilecek Rio, eğlenceli, hareketli ve hiç uyumayan bir
şehir. Günün her anı, bir sokağından Latin ezgileri yükseliyor. Halkı da aynı şehir gibi sıcakkanlı, ateşli, misafirperver ve tüm ziyaretçileri keyifle ağırlıyor. Meşhur Rio Karnavalı sırasında ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz; zira şehrin görkemi karnaval esnasında doruğa çıkıyor.
Los Angeles Turu: ‘Melekler Şehri’ olarak bilinen Los Angeles, Amerika’nın en çok tanınan şehirlerinden biri. Aynı şekilde, New York’tan sonra kıtanın en kalabalık ikinci şehri sayılıyor. Los Angeles tam anlamıyla bir kültür mozaiği, zira Meksika, Küba, Latin Amerika ve klasik Amerika kültürünü bir arada görebilmek mümkün oluyor. Ancak asıl bilinen yanı, Hollywood ve Beverly Hills’e ev sahipliği yapması; film endüstrisinin kalbi gerçekten de burada atıyor. Los Angeles turu, en unutulmaz tatil hatıralarınız arasında yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

Uygun Fiyatlı Yurt Dışı Turları

Dünya elbette beş şehirden ibaret değil, ancak PERİSOS TURİZM daha önce ziyaret etmediyseniz bu şehirleri muhakkak görmenizi tavsiye ediyor. Tavsiye etmekle de kalmıyor, buralara ulaşabilmeniz için en uygun fırsatları sunuyor! Dünyanın neresine gitmek isterseniz isteyin, size uygun bir seçeneğimiz muhakkak bulunuyor. Siz hayalinizdeki tatili anlatın yeter, geri kalanı müşteri temsilcilerimiz hallediyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder