2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

EN ÇOK TERCİH EDİLENLERİN ALAMETİFARİKASI

Venedik

Dünya’nın en gözde turizm merkezlerinin neden bu kadar rağbet gördüklerini merak ettiniz mi? İşte, vazgeçilmez seyahat rotalarının nam saldıkları bu ünlerinde, öne çıkan özellikleri…
İTALYA
‘Avrupa’nın En Romantik Şehri’, ‘Maskelerin Şehri’, ‘Kanalların Şehri’, ‘Sular Şehri’… Her bakan farklı bir özelliğin damga vurduğunu belirtmiş, tanımlarına hep yenileri eklenmiş bu şehre. Venedik, üzerinde kurulduğu tam 118 adanın birbirinden kanallarla ayrıldığı ama köprülerle tekrar kavuştuğu bir aşıklar şehri..
Roma.. Öyle bir şehir ki tekrar gelebilmek için dilekler tutulup, atılan paralardan ünlü Aşk (Trevi) Çeşmesi’nin dibi görünmez. Aşk, şans ve burayı bir daha görebilmek adına dileğiniz sırasında, parayı atış şekliniz ve hatta bunun sayısının değiştiğini belirtmeliyiz.
Eğer aşk acısı çekiyorsanız ve bunu dindirmek için yemek yiyenlerdenseniz, kilo almanızın en hafifletici sebebi yine İtalya! Anavatanında yiyeceğiniz pizza ve makarnanın lezzeti, size çikolata kadar mutluluk hormonu salgılatacaktır.
Hristiyan dininin Katolik mezhebinin, yönetim merkezi olan Vatikan da Roma’dadır. Bu özelliği ile dünyada metrekare başına en çok turist düşen yerdir. Colosseo ise gladyatör temalı filmlerin yegane mekanı olan bu ünlü arena, gidip görülmeden dönülmemesi gereken yerlerdendir.
Roma
Yeni parlayan yıldızlarından olan ve UNESCO tarafından dünya mirası listesine alınan Alberobello ise konik çatıları evlerinin şirinliğiyle size huzur vermekte…
Alberobello
Şirinlikten sonra cazibe kategorisinde görülmeye değer olan İtalyan erkeklerinin yakışıklılığını takiben, bir kadın kadar çekici tabir edilen ‘’İtalyan Güzelleri’’ Amalfi Sahili, Sicilya ve Como’nun, hatırı sayılır turist ziyaretlerini de belirtmemek olmaz.
ORTA AVRUPA
Puslu bir havada, ihtişamlı yapıların arasından karşınıza demir zırhlı şövalyesiyle, şaha kalkmış bir at çıksa yadırgamaz ama sorgularsınız bu masalda hangi karakterim acaba diye… Güneşin kendini gösterdiği zamanlardaysa, meraklı ve hayran kalmış gözlerle oradan oraya giden insanlar sayesinde üç boyutlu kartpostalı andırır Prag..
prag
Böylesini yaşamadım diyeceğiniz gece hayatı ve sadece aşıklara mavi göründüğü rivayet edilen Tuna Nehri ve onun üzerindeki gerdanlık misali köprüleri ile Budapeşte ve Orta Avrupa’nın ‘’Üç Güzeller’ ’inin tamamlayıcısı olan Viyana ise kulağınızda Mozart’ın notaları ile gezeceğiniz aristokrat bir şehirdir. Viyana vals gibidir coşkulu ve baş döndürücü!
İSPANYA
Gaudi eserleriyle açık hava müzesini andıran Barcelona’da yürürken dikkat etmelisiniz. Çünkü şehrin her yanına yayılmış bu yapıların güzelliğinden gözlerinizi ayıramayacaksınız. Yurda döndüğünüzde ise tekrar yiyebilmek adına bulunduğunuz şehirde hangi restoranda yapıldığını araştıracağınız önde gelen lezzetlerinden Tapas, Paella ve ünlü dansları olan İspanyol ateşi Flamenko’yu yerinde izlemek buraya seyahat etmek için önemli itici kuvvetlerden.
ispanya
BENELÜKS
Çoğu seyahat severe göre yurtdışı tatilinin en keyifli rotasıdır Benelüks… Avrupa’nın en güzel ülke ve şehirlerini bir arada görme imkanı sunar.
Kilometrelerce uzunluktaki kanallar, köprüler, bisikletle gezen insanlar bu seyahatte göze ilk göze çarpanlardır.. Alışık olmadığımız çoğu kavramın yasal olduğunu görmek özgür ve ne denli kendine özgü bir seyahat anısı olarak hafızalarda yer almaya aday olduğunu gösterir Benelüks’ün…
Yeşil alanların oldukça azaldığı günümüzde, tabiat tüm güzelliğiyle gözler önüne serilirken; sakin caddeleri, rengarenk çiçeklerle dolu pencerelerin süslediği evler de huzurun diğer tamamlayıcı öğesidir. Çikolata kokan sokakları, yapılmadan dönülmemesi gereken tekne turu ve daha bir çok zevkli keşif noktalarıyla unutulmayacak bir seyahat vaad eder Benelüks..
amsterdam
BALKANLAR
Avrupa’nın tarih açısından en zengin coğrafyalarından biridir Balkanlar… Sokaklarda, binalarda olduğu kadar insanların yüzlerinden de okunur geçmişin izleri… Suratlarındaki hüzne tezat bir coşkuyla karşılanır, eski bir dost gibi yaklaşılır bu topraklarda misafirlere..
Balkanlar, doğal güzellikleri ve lezzetli mutfağının yanı sıra vizesiz olması sebebiyle makul fiyatlı seyahatin keyfini ikiye katlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder