2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’de Ölmeden Önce Mutlaka Gitmeniz Gereken 10 Tatil Yeri



Her kategori için, özel hazırlanmış bir “ölmeden önce yapılacaklar” listesi olmuştur her zaman. Biz de Türkiye’nin mükemmel güzelliklerini iyice araştırdık, bazı elemeler yaptık ve Türkiye’de ölmeden önce görülmesi gereken yerler listesini sizler için hazırladık. Dilerseniz hemen listemize geçelim…
1) Ege’den Değil; İstanbul’dan Başlamak…




Tatil dendiği zaman hiç şüphesiz Ege ya da Akdeniz kıyıları akla gelir. Ama konu “ölmeden önce” listesi olunca durum değişiyor. Bu nedenle önceliğiniz mükemmel dünya şehri İstanbul olmalı. Bir tatilden çok daha ötesini sunacak olan bu şehir; Aya Sofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Bölgesi, Yerebatan Sarnıcı ya da Boğaz manzarası ile sizlere mükemmel bir içerik sunar. Her günü ayrı bir heyecan ve zevkle yaşayacağınız bu şehirde, tatilden daha öte bir deneyim elde edersiniz. Üstelik bir noktasında denize girebilir, diğer noktasında mükemmel bir boğaz manzarası eşliğinde lüks bir yemek yiyebilirsiniz… Ya da kendinizi İstiklal’den Tünel’e doğru insanların arasında kaybolmuş, her şeyi unutmuş bir şekilde ilerlerken bulabilirsiniz.
2) Tatil Yaparken Uçmak; Selçuk, İzmir…



Hayatınız boyunca ülkemizde ya da farklı bir ülkede birçok noktayı gezmiş olabilirsiniz. Fakat Selçuk’ta yaşayacağınız paraşüt deneyimi emin olun ufkunuzu genişletecek. Birkaç gün süresince o mükemmel bölgenin tadını çıkarmak, yeşilin ve İzmir’in doğal yapısının farkına varmak daha ilk aşamada sizi huzurlu bir sürece götürecek. Akabinde birkaç ufak ön kurs ile birlikte bir anda kendinizi metrelerce yüksekte bulacak ve önce o mükemmel manzarayı bir tablo gibi izlemenin tadını çıkaracaksınız. Sonrasında ise, o manzaraya doğru özel bir atlayış yapacak; aşağıya doğru süzüleceksiniz…
3) Farklı Bir Tatil Süreci; Doğu Expresi




Tatil demek, illâ denizin ve kumun eşliğinde bir otelde yer almak mıdır? Tabii ki hayır… Doğu Expresi sayesinde Ankara’da başlayacağınız ve Kars’a kadar devam edecek olan, tatilden çok daha öte bir deneyim sizleri bekliyor olacak. Yataklı vagonları, dağların arasında seyir halindeyken o sessiz, her şeyden uzak anların getirdiği dinginlik… En önemlisi de, kartpostallardan görmeye alışkın olduğunuz birçok manzara. Kısacası, ölmeden önce bir tatilden daha ötesini yaşamak, görmek, keşfetmek…
4) Duru, Naif, Heyecanlı; Fethiye




“Ben deniz-kum-güneş üçlemesinin tadına varacağım, ama heyecan da olsun…” diyorsanız sanırım gitmeniz gereken bir diğer mutlak adres Fethiye olacak. Arkanıza alacağınız kocaman yemyeşil dağlar, önünüzde sizi bekleyecek olan mükemmel masmavi bir deniz. Tüm bunların arasında ise; sadece denize girmenin yanı sıra, paraşüt, doğa yürüyüşleri ve kampçılık gibi size sunulan onlarca heyecanlı aktivite. Kısacası, sıradan bir tatilden; heyecanlı bir deneyime kadar her şey.
5) Suyla Mücadele Etmek; Kaş, Antalya




Kaş, Fethiye’deki gibi size alıştığınız tatili en iyi şekilde sunar. Antalya’nın ve Akdeniz’in tüm tatil özelliklerini bir arada bulursunuz. Fakat bunların dışında asıl heyecanı kano ile yaşarsınız. Dakikalar süren macera dolu bir kano yolculuğu, suyla olan en eğlenceli mücadeleyi yapmanıza olanak sağlar.
6) Kitesurf ve Körfe; Gökova, Muğla




Muğla’dan yola çıkar, bir süre sonra sürekli bayırlardan aşağıya doğru inersiniz. En aşağıya ulaştığınızda ise, her şeyden uzak o mavilik karşılar sizleri. Maviyi ve yeşili en heyecanlı şekilde görür, Kitesurf ile deniz üzerindeki en zevkli, en heyecanlı anlara adım atarsınız.
7) Beyazın En Özel Hali; Pamukkale Travertenleri, Denizli




Görsel anlamda mükemmel bir tablo, kartpostal; içerik anlamında huzurlu, sağlıklı bir traverten keyfi. Ayaklarınız traverten içerisinde yapacağınız o ufak gezinti, farklı bir deneyim olacak sizler için. Tabii Pamukkale Travertenleri çevresindeki yöresel lezzetler, doğal tatil deneyimini de belirtmek lâzım bu aşamada.
8) Efes Antik Kenti Tiyatrosu; Selçuk, İzmir




Bölgede yapacağınız 1-2 günlük konaklama, başta Efes Antik Kenti Tiyatrosu olmak üzere birçok farklı tarihi yer ile karşı karşıya kalmanıza olanak tanıyacaktır. Tarihi ve tatili bir arada yaşamak için; ölmeden önce mutlaka 1-2 günlük Efes Antik Kenti Tiyatrosu ziyareti şart.
9) Balona Binmek, Uçmak, Uzaklaşmak; Nevşehir




Mükemmel bir doğa sizi karşılıyor; diğer yandan Peri Bacaları inanılmaz bir görsel şölen yaşatıyor. Her şey zaten mükemmel iken, bir de balon deneyimi yaşanıyor… İşte o andan sonra en romantik, en heyecanlı dakikalarınızı yaşıyorsunuz hayattaki. Bir balonla, o mükemmel manzaranın bazen yakınından, bazen çok uzağından geçmek…
10) Birçok Farklı Seçeneğiyle; Bursa




Bir yandan kış aylarında Uludağ’da hayatınızın en iyi kar tatilini yapabilir; diğer yandan Cumalıkızık ya da Ulu Camii gibi gerek tarihsel gerekse de yöre açısından önemli birçok farklı noktayı gezme şansına sahip olabilirsiniz. Dünyanın en uzun teleferik hattında, kendinizi adeta bir Avrupa kentinde gibi hissedebilirsiniz. Kısacası tarihi, mükemmel ve yeni deneyimlerle dolu bir kış tatilini bir arada sunar sizlere.


ALINTIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder