2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sahilde güneşlenirken oyalanmanızı sağlayacak 3 eğlenceli uğraş





Tatilin en güzel yanlarından biri de güneşlenip, parlak, bronz bir tene sahip olabilmek ve böylece yazlık, capcanlı renklerdeki kıyafetlerin içerisinde daha hoş görünebilmek. Özellikle pek çok kadının hayalini kurduğu bu tablo, tatil destinasyonuna ulaştıkları andan itibaren gerçeğe dönüşüyor. Sahiller, bir an önce bronzlaşmak isteyen insanlarla dolup taşıyor. Elbette bu bir süreç. Bir süre koruyucu faktör kullanmak ya da belli aralıklarla yatış pozisyonunu değiştirmek, ama tüm bunları yaparken sürekli sahilde vakit geçirmek gerekiyor. Dolayısıyla, bu da bronzlaşmak için can atan pek çok kişinin yattığı yerde sıkılmasına neden olabiliyor. Eğer siz de sahilde güneşlenirken, can sıkıntısından ne yapacağınızı bilemiyor, kitap okumaktan yorgun düşüyor ya da zaten şehirde toplu taşıma araçlarında yıl boyu yeterince müzik dinlediğinizi düşünüyorsanız, daha iç açıcı, eğlenceli, gürültüsüz alternatifler arıyor olabilirsiniz.

İdealinizdeki bronz tene kavuşurken, can sıkıntısıyla huzursuz bir gün geçirmeyin. Sevdiklerinizin de dahil olabileceği, keyifli uğraşlar bulabilir, güneşlenirken aynı zamanda onlarla vakit geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? Gelin, birlikte sahilde güneşlenirken oyalanmanızı sağlayacak 3 eğlenceli uğraşa birlikte göz atalım…
1- Testlerle dolu dergiler hepinizi çok eğlendirecek

Özellikle kadınlara yönelik dergilerde sıkça yer alan sağlık, güzellik ve modanın yanı sıra karakter ve ilişki analizi yapan testler, arkadaşlarla bir araya gelince eğlenceli bir aktiviteye dönüşüyor. Birbirinize dergilerden ya da internet üzerinden bu testlerden açıp sorular sorabilir, çıkan sonuçları değerlendirebilir, eğlenceli bir sohbet ortamı oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde, bilimsel verilere dayanarak hazırlanan görme, algılama gibi yetenekleri ortaya çıkaran testler de yine sahilde hoşça vakit geçirmenizi sağlayabilir. Daha sonra bu testleri ve sonuçlarını sosyal medya paylaşımlarınızda da kullanabilirsiniz. Böylece daha fazla kişiyle etkileşim sağlayarak, küçük oyununuzun çapını büyütebilirsiniz.
2- Kumdan kaleyi kim sevmez?

Kumsallarda, çocukların büyük bir hevesle kova ve kürekleriyle yaptığı kumdan kaleler, hemen her çocuğun tatil hayallerinde yer alır. Tatil için gidilen destinasyonun sahilinde ilk iş, güneşe karşı korunduktan sonra kovaları kürekleri alıp, küçük kum yığınları oluşturmak olur. Eğer siz de içinizdeki çocuğun hala oyunlardan keyif aldığını düşünüyorsanız, çocukların bu oyununa eşlik edebilir ya da mimari yeteneğinizi konuşturarak çok daha görkemli bir kale inşa etmeye başlayabilirsiniz. Böylece sık sık güneşe göre yer değiştirebilir, daha eğlenceli ve orantılı bir şekilde bronzlaşabilirsiniz.


3- Yetişkin boyama kitaplarıyla tatiller artık çok daha renkli

Son zamanlarda kitapçılarda sıklıkla rastlayabileceğiniz yetişkin boyama kitapları, pek çok tatilcinin yeni hobisi haline geldi. Kuru boyalarını ve boyama kitabını kapan, yolculukta, güneşlenirken, bir kafede birilerini beklerken sürekli şekillerin içini, çiçeklerin yapraklarını boyuyor. Bundan da oldukça büyük keyif alıyor. Stres atmak için de birebir olduğu düşünülen yetişkin boyama kitaplarından siz de satın alabilir, sahilde bronzlaşırken vaktinizi boyama yaparak daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Siz de Perisos Turizm fırsatlarından yararlanabileceğiniz, unutulmaz bir tatil için, sahilde sıkıldığınız her anı sevdiklerinizle birlikte yapacağınız cazip aktivitelerle doldurabilirsiniz. Tatil öncesi sahilde güneşlenirken oyalanmanızı sağlayacak uğraşlarınız için hazırlık yapmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder