2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bayramda Nereye Gitsek Diyenlere 9 Tatil Önerisi

Önümüz bayram. İş stresinden biraz olsun uzaklaşmak için harika bir tatil fırsatı doğdu hepimize. Kimimiz ise bu tatil programının bir-iki ay öncesinden planını yaptı. Hem de bayram haftasını izinle birleştirerek… Bir o kadar kişi de hala bayramda nereye gitsem, nasıl değerlendirsem diye kara kara düşünüyor. Tam da bu noktada bayram tatilini değerlendirebileceğiniz en güzel önerilerle dolu bir listeyle karşınızdayız.
1) Kıbrıs
kibris-1
Kıbrıs, Kurban Bayramı tatilini keyifli bir şekilde geçirmek için tercih edebileceğiniz yerlerden biri. Yaz mevsimine yakışan en güzel tatil destinasyonları arasındaki Kıbrıs, özellikle bayram dönemlerinde normalden daha fazla hareketleniyor. Barlar, plajlar, restoranlar, her yer ama her yerde tatilin tadını çıkaran insanlarla karşılaşabilirsiniz. Evet, normalden biraz daha kalabalık fakat yine de bunaltmaz. Gezilecek yerleri de öyle az değildir. Buradaki tek sıkıntı, uçak biletinizi çok ucuza alamamanız olur. Bir de bayramlarda Kıbrıs otelleri doluluk oranına ulaşabiliyor.
2) Avşa Adası
avsa-adasi-1
Daha sessiz, daha sakin ve sadece huzur bulmak isteyenlere, bu bayram tatilinde Avşa’yı önerebiliriz. Balıkesir’in en güzel tatil bölgelerinden biri olan Avşa Adası, aynı zamanda İstanbul’a olan yakınlığıyla da bir tık daha önde.
3) Cunda
cunda-adasi-1
Balıkesir’den bir tatil yeri da önerelim dedik ve listeye o sakin, o huzurlu Cunda Adası’nı da dahil ettik. Bilenler bilir Cunda’nın havasını, suyunu… Akşamları denizin kenarına atılmış masalarda hafif bir müzik eşliğinde yapılan o tatlı sohbetleri. Evet, biz gençlere öyle çok fazla hitap eden bir yer değil. Biz de, gidin bir hafta veya daha fazla kalın demiyoruz fakat bayram tatilinin iki veya üç gününü Cunda’ya ayırarak sesten, gürültüden ve stresten biraz uzaklaşma vakti diyoruz. 
4) Çeşme
cesme-1
Bitmek bilmeyen eğlencelerden, birbirinden güzel plajlardan, o sıcacık kumsallardan uzak kalmak istemiyorsanız bayram tatilinde soluğu Çeşme otellerinde alabilirsiniz. Çeşme klasiktir, sizi neyin beklediğini net bir şekilde gördüğünüz bir noktadır. Eğlenceyi ve huzuru aynı anda sunar size. Aya Yorgi, Ilıca ve daha pek çok güzelliği arasında keyifli bir tatilin haberini verir. Su sporlarıyla da zamanın nasıl geçtiğini hissettirmez. Bayram tatilinde nere gitsek diyenler için en güzel önerilerden biri. Aklınızda bulunsun.
5) Fethiye
fethiye-1
Bayramda nereye gitsek diye düşünenlerdenseniz, tercihinizi Fethiye’den yana kullanabilirsiniz. Fethiye, pek çok yere kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yere sahip olduğu için bol gezmeli bir tatil geçirebilirsiniz. Tekne turlarıyla birbirinden güzel koyları gezmek, Kelebekler Vadisi’nin tadını çıkarmak, Çalış Plajı’nın sıcak kumsallarında vakit geçirmek, Saklıkent Kanyonu’na uzanan bir yolculuğa çıkmak fazlasıyla mutlu bir bayram tatili geçirmenizi sağlayacak.
6) Kapadokya
Bayram tatilini kültür turlarına katılarak geçirmek istiyorsanız gidebileceğiniz en büyüleyici yerler arasında Kapadokya var. Peri bacaları, tarihin farklı dönemlerine tanıklık etmiş açık hava müzeleri, açık hava müzelerindeki sayısız kilise ve manastır kalıntıları, Kapadokya’yı bir de tepeden seyredeceğiniz balon turları ve daha sayamadığımız pek çok aktivite bayram tatilinizi güzelleştirmeye yetecek.
7) Marmaris
marmaris-1
Eğer bu bayram tatilinde tekne turlarıyla birbirinden güzel koyları gezmek isterseniz, yaz tatillerinin klasikleşmiş rotası olan Marmaris’e çevirebilirsiniz rotayı. Kumlubük Koyu, Bördübet Koyu, Çiftlik Koyu, Abdi Reis Koyu, Amos Koyu gibi Marmaris’in pek çok noktasında huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.
8) Bodrum
bodrum-1
Bir Çeşme, bir Marmaris gibi klasikleşmiş tatil yerlerinden biridir Bodrum. Hala bayramda nereye gitsek diyenlerdenseniz eğer, Bodrum beachlerinde, hem denizin hem eğlencenin hem de su sporları aktivitelerinin tadını çıkarmak için tatil hazırlığına şimdiden başlayabilirsiniz. Bodrum sadece deniz, kum, güneş demek değil. Sayısız gece kulüpleriyle akşam saatlerinize hareket katarken, müze ve tarihi yapılarıyla da keşif dolu bir gezi imkanı sunuyor.
9) Saros-Gökçetepe Tabiat Parkı
saros-gokcetepe-1
Eğer bayram tatilini kalabalıktan uzak, pek kimsenin bilmediği bir yerde kamp yaparak geçirmek istiyorsanız, Edirne-Saros’taki Gökçetepe Tabiat Parkı tam size göre. Çadırınızı dilediğini yere kurup, sade ama huzur dolu bir bayram tatili imkanı veren Gökçetepe Tabiat Parkı’nın alerji ve astım gibi hastalara da iyi geldiği biliniyor. Bu oksijen dolu bölgede farklı bir tatil geçirebilir, arkadaş gruplarınızla Saros’un tadını çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, kamp hazırlığına hemen başlamanız. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder