2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BAYRAMDA HARİKA TURLAR SİZİ BEKLİYOR

Perisos Turizm'in Benelüks ve Paris turlarıyla tek turla Avrupa’nın birden çok ülkesini keşfedebilirsiniz. Seyahatiniz boyunca Belçika, Hollanda, Lüksemburg ve Fransa’nın başkentlerini bir arada görme şansına sahip olacaksınız. Bu turla birlikte birçok kültürü yakından tanırken, Avrupa’nın merkezinde unutulmayacak anılar yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın. Kurban Bayramı tatili için henüz plan yapmadıysanız ya da son dakikacılardansanız Perisos Turizm'in Benelüks ve Paris turları keyifli bir bayram tatili rotası olarak öne çıkıyor.



Avrupa’nın en renkli ülkelerinden birisi şüphesiz Hollanda… Başkent Amsterdam, eğlence şehri olmasının yanı sıra müzeleriyle de tam bir sanat merkezi konumunda. Hollanda’nın en fazla turist çeken şehri olan Amsterdam’da dünyanın en iyi müzelerinden Van Gogh Müzesi ve ünlü ressam Rembrandt’ın eserleriyle dikkat çeken Rijksmuseum ve Stadelijk Müzesi görülecek mekanlar arasında yer alıyor. Kraliyet Sarayı’nın görkemiyle büyülenirken Amsterdam’ın kalbi olan Dam Meydanı’nda eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Tabii ki Amsterdam gezisi sadece bunlarla sınırlı değil. İsteyenler ekstra turlarla Amsterdam tekne turu, Grand Holland ve Marken-Volendam turuna katılabiliyor. Tekne turuyla kanallar şehri olan ve “Kuzeyin Venedik’i” olarak adlandırılan Amsterdam’da farklı bir deneyim yaşayabilir, Marken-Volendam turuyla da Hollanda’nın kırsal kesimindeki yaşama tanık olabilir ve dünyaca ünlü peynirlerin tadına bakabilirsiniz.



Hollanda’nın şirin ve karakteristik kasabalarını çok seveceksiniz. Ayrıca, Grand Holland turuna katılanları Roterdam, Den Haag ve Delft şehirlerinde harika bir gezi bekliyor. Yel değirmenleri, takunyaları, kanalları ve meşhur laleleriyle Hollanda sizi çağırıyor. Bu seyahatle birlikte Hollanda’nın ruhuna dokunacaksınız.



Perisos Turizm'in Benelüks ve Paris turlarının bir sonraki durağı Belçika. Burada Belçika’nın başkenti Brüksel ile Orta Çağ Avrupası’nın izlerini taşıyan ve sizi adeta zaman yolculuğuna çıkaracak Brugge şehrini göreceksiniz. Brugge’da kendinizi film setinde gibi hissedebilirsiniz. Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin Orta Çağ kentinin pazar yeri ve Belfry Kulesi görülecek yerlerden. Unesco tarafından koruma altına alınan Brugge, Brüksel’den daha eski bir kent olmasına rağmen başkent Brüksel. Akşam saatlerinde ise Brüksel bambaşka bir ambiyansa bürünüyor. Özellikle Grand Palace Meydanı’ndaki yapılar baş döndürücü güzellikte. Avrupa mimarisinin en güzel eserlerini göreceğinizden şüpheniz olmasın.



Bu arada Belçika, özel lezzetleri de barındırıyor. Çikolata, waffle ve midye yemeden Belçika’dan ayrılmayın. Bu seyahatin tadı damağınızda kalacak.



Benelüks devletler topluluğunun en küçük ülkesi olma özelliği taşıyan Lüksemburg ve onun aynı ismi taşıyan başkenti, Benelüks – Paris turunun en kısa fakat bir o kadar da eğlenceli olan kısmıdır. Özellikle akşam saatlerinde Lüksemburg’un tarihi sokakları ve büyüleyici şehir ışıkları arasında unutulmaz fotoğraf karelerine imza atacaksınız. Şehrin en estetik ve görkemli yapıları olan Dük Saray’ı, Belediye Saray’ı ve Askeri Meydanı gezilecek önemli noktalar arasında yer alıyor.



Perisos Turizm'in Benelüks-Paris turlarının en önemli duraklarından birisi de romantizmin, modanın ve sanatın başkenti Paris. Işığın şehri olarak bilinen Paris’e gelişinizle birlikte katılacağınız panoramik şehir turunda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi ChampsElysees, Zafer Meydanı, Napolyon’un Mezarı, Obilisk Taşı ve Concorde Meydanı’nı görme şansı yakalayacaksınız. Ayrıca, Paris ByNight turu ile Paris’in renkli gece hayatının tadını çıkaracaksınız. Bu büyülü şehirde ışıklar altındaki Eyfel’i seyrederken unutamayacağınız anlara şahit olacaksınız.



Paris’te bir gününüzü de Disneyland’a ayırın. Yetişkinler aman bizim ne işimiz var demeyin. Çünkü Disneyland’dan en çok siz keyif alacaksınız. Muhteşem şovlar, adrenali yüksek oyunlar ve harika gösteriler sizi bekliyor.



Perisos Turizm'in Kurban Bayramı alternatif turları arasında kadim kültürü, kendine özgü mimarisiyle dikkat çeken Endülüs-Portekiz turları, sanat kokan sokaklarıyla Budapeşte,Viyana ve Prag turları öne çıkıyor. İspanya’nın Endülüs Bölgesi’ndeki Granada, Sevilla ve Cordoba gibi şehirler birbirinden farklı güzelliklere sahip. Yüzyıllarca Arap kültürüne ev sahipliği yapan şehirlerdeki bu kültür, hem genetik hem de kültürel çok güçlü izler bırakmış durumda. Günümüze kadar ulaşan yapılarda bu etkiyi fazlasıyla görüyorsunuz. Arnavut kaldırımlı dar sokaklar, eski görünümüyle tarihi yaşatan evler sizi bambaşka bir dünya ile buluşturacak.



Avrupa’nın en batısında yer alan Portekiz, en iyi korunmuş Orta Çağ şehirlerine sahip bir ülke. En önemli şehirlerinden biri aynı zamanda başkent olan Lizbon… Burada Avrupa’nın farklı bir yüzüyle de tanışacaksınız. Arnavut kaldırımlı sokaklardan, nostaljik tramvaylara, eğlence mekanlarından, tarihi ve kültürel yapılara kadar Lizbon’u sevmeniz için birçok neden var. Lizbon’un yanı sıra liman kenti olan Porto, sahip olduğu değerlerle Avrupa’nın keşfedilmemiş hazinesi gibi duruyor.



Budapeşte, Viyana ve Prag… Orta Avrupa’nın muhteşem başkentleri her mevsim ayrı güzel. Birbirlerini tamamlayan bu şehirler aynı zamanda sanatın, müziğin ve mimarinin de merkezi konumunda. Perisos Turizm'in düzenlediği Orta Avrupa turlarıyla siz de bu şehirleri keşfederek tarihe ışık tutabilirsiniz. Bu turda Budapeşte’de tarihin peşine düşebilir, Viyana’da sanatın üst noktalarını yaşayabilir, Prag’da ise kendinizi Orta Çağ döneminde bulabilirsiniz. Turda ayrıca uğruna şiirler yazılan Macaristan’ın tarihi şehri Estergon, 2. Dünya Savaşı’nı en çok yaşayan Almanya’nın renkli kenti Dresden ve dünyanın en önemli kaplıca yeri olan Karlovy Vary, bu turda ekstra olarak göreceğiniz yerlerden sadece birkaçı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder