2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Ayvalık Tostunu Yerinde Yemeniz İçin 3 Neden

Tatil yapmayı sevmeyeniniz var mı? Peki güzel yemekler yemeyi sevmeyeniniz? İki sorunun da cevabını duyar gibiyiz: Hayır tabii ki! O zaman bu yazımız tatil yaparken güzel yemek yemeyi sevenlere gelsin! İşte Ayvalık tostunu yerinde yemeniz için 3 neden:
1.Orijinal Tat



Ayvalık tostu özel bir ekmekle yapılır ve içinde gereksiz malzemeler yoktur. Aslında sadece kaşar, domates ve Ayvalık tost ekmeğinden oluşan bu lezzet daha sonra eklene eklene bu hale gelmiştir. Sucuktan ziyade sosis kaynatılarak pişirilip eklenir. Bu lezzete en son domates katılır ve bir daha pişirilmez. Siz işinizi şansa bırakmayın, gelin yerinde yiyin demek için en güzel neden.
2.Daha Kaliteli Malzeme Daha Uygun Fiyat



Kullanılan malzemenin kalitesi ne kadar iyi olursa yediğiniz Ayvalık tostunun tadı bir o kadar güzel olur. Porsiyon olarak da doyurucu büyüklükte olanı burada yiyebilir, iki tane yemek yerine bir tanesiyle tıka basa doyabilirsiniz. Hem ekonomik hem pratik diye buna denir işte!
3.Tatil Yaparken Harcadığınız Enerjiyi Ayvalık’a Dair En Meşhur Yiyecekle Geri Kazanma Fırsatı



Siz deniz ve güneşin keyfini çıkarttıktan sonra enerjinizin tükendiğini hissediyorsanız sorun değil. Ayvalık tostu hem besleyici hem doyurucudur. Tatilinize kaldığınız yerden devam etmek için gerekli olan enerjiyi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder