2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

2018’E NEREDE MERHABA DİYORSUNUZ? İŞTE BİRBİRİNDEN GÜZEL ROTALAR…





Özel yurt dışı rotalarıyla seyahat trendlerini belirleyen Perisos turizm, 3 günlük yılbaşı tatilinde yeni yılı coşkuyla karşılamak isteyenlere keyifli alternatifler sunuyor.

Yeni başlangıçların yapılacağı, umutların yeniden tazeleneceği, gelecek yeni yılın coşkuyla karşılanacağı yılbaşına farklı bir coğrafyada “Merhaba” demek isteyenler, lider tur operatörü 
Perisos turizm ile dünyanın kapılarını aralıyor. Farklı kültürlerin kendine özgü ritüelleriyle kutladığı yeni yıl gecesi, havai fişek gösterileri, konserler ve çeşitli showlarla muhteşem görüntülere sahne oluyor.

YILBAŞINDA TARİH, SANAT VE EĞLENCE

Yılbaşı döneminde en çok tercih edilen ülkelerin başında gelen İtalya, tüm görkemiyle gezginlere unutulmaz anılar biriktireceği bir tatil deneyimi sunuyor. Tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleri İtalya’yı bir cazibe merkezi haline getiriyor. Vatikan’ın Roma’da bulunması dünyanın her köşesinden insanı yılbaşı gecesi bir araya getirirken, Milano’nun renkli sokakları eğlencenin merkezi oluyor. Ayrıca seyahatseverler, 
Perisos turizmin İtalya turlarıyla Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa, Venedik gibi şehirlerde tarih ve sanatın ahengiyle büyüleniyor. Yılbaşında klasiğin dışında bir İtalya tercih edenler için ise Catania – Palermo turu alternatif oluyor.


FLAMENKO NAĞMELERİYLE YENİ YILA MERHABA

Kendine has kültürü, mimarisi, kadim tarihi ile İspanya, unutulmaz bir yılbaşı tatili vaat ediyor. Geçmişten günümüze farklı kültürlerin oluşturduğu muhteşem sentezi hala koruyabilen tarihi dokusu ile Barselona hafızanızda silinmeyen izler bırakacak. Yılbaşı gecesi eğlenceli partilerin yanı sıra muhteşem havai fişek gösterileri seyahatseverleri büyülüyor. Ayrıca gezginler Endülüs şehirleri Granada ve Sevilla’da tarihin izlerini sürerken Flamenko eşliğinde İspanyol ateşini iliklerinde hissediyor. İsteyenler Endülüs-Portekiz turlarıyla Endülüs şehirlerinin yanı sıra Lizbon’u da keşfediyor.


KLASİK BİR YILBAŞI MASALI: ORTA AVRUPA

Seyahatseverler, yılbaşı tatilinde Orta Avrupa turlarıyla Salzburg, Münih, Köln, Bratislava, Viyana, Prag ve Budapeşte’nin romantik sokaklarını keşfediyor. Gezginler, görkemli kaleleri, sarayları ve köprüleriyle Avrupa mimarisinin en güzel örnekleri arasında benzersiz fotoğraflar çekilirken, ünlü klasik eserleri yerinde dinleme şansı buluyor. Budapeşte’de folklorik Çigan Gecesi’ne katılıp lezzetli yemekler eşliğinde eğlencenin dibine vuran seyahat tutkunları yılbaşı gecesi şehrin muhteşem manzarasıyla büyüleniyor. Ayrıca yeni yılda Orta Avrupa’nın ünlü Noel pazarlarında alışveriş yapma fırsatı da bulunuyor.


YILBAŞINDA EĞLENCE VE ROMANTİZM: BENELÜKS-PARİS

Seyahatseverler yılbaşında eğlencenin merkezi Amsterdam’ın renkli gece hayatını deneyimlerken Paris’in romantizminin keyfini çıkarıyor. 
Perisos turizmin Benelüks – Paris turlarının en önemli duraklarından biri olan Paris, etkileyici atmosferi ile baş döndürüyor. Panaromik şehir turunda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs-Elysees, Zafer Meydanı, Napolyon’un Mezarı, Obilisk Taşı ve Concorde Meydanı’nı görme şansına sahip olurken Paris By Night turu ile Paris’in renkli gece hayatının tadını çıkaracaksınız.

YILBAŞININ YAKIN ROTASI: BALKANLAR

Yılbaşında hem vizesiz hem yakın olsun diyen seyahatseverlere muhteşem doğası ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma tarihi eserleri ile Saraybosna, Üsküp, Ohrid, Belgrad’ın yer aldığı Balkan turları alternatif oluyor. Yılbaşı gecesi Balkan mutfağının eşsiz lezzetleri seyyah gurmelerin damaklarına hitap ediyor.

Adriyatik’in İncisi Hırvatistan’ın başkenti Zagreb ve şirin Avrupa kenti Ljubljana yine Balkanlar’da yer alan keyifli rotalar arasında yer alıyor. Bu iki şehirde yer alan ünlü Noel pazarları yılbaşında sevdiklerine hediyelik eşyalar almak isteyenlere keyifli alternatifler sunuyor. Yakın destinasyonlar arasında otobüs ile Romanya, Bulgaristan, Kavala, Selanik ve kayak tutkunları için Bulgaristan’ın dünyaca ünlü kayak merkezi Bansko eğlenceli bir yılbaşı tatili geçirmek isteyenleri bekliyor.

RENKLİ BİR YILBAŞI TATİLİ: DUBAİ VE BEYRUT

Beyrut yılbaşında vizesiz bir seyahat için tercih edilebilecek farklı rotalar arasında yer alıyor. Farklı kültürleri barındırmasıyla ve ünlü mutfağıyla seyyah gurmelere ilginç deneyimler yaşatıyor. Yine lüksün ve ihtişamın yeryüzündeki en çarpıcı örneklerinden olan Dubai misafirlerini büyülüyor. Gezginler, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren yılbaşı havai fişek gösterileri ile muhteşem bir atmosfere tanık oluyor. Ayrıca Dubai ve Beyrut alışveriş tutkunlarının uğrak noktaları arasında yer alıyor.


YENİ YILDA LONDRA BİR BAŞKA

Tarih ve kültürünün yanı sıra modanın başkenti de olan Londra, seyahat tutkunlarına yılbaşında benzersiz bir tatil sunuyor. Yılbaşı gecesi Big Ben saat ve çan kulesindeki muhteşem havai fişek gösterisini yaklaşık 2.5 milyon kişi izliyor. 
Perisos turizmin Londra turunda eşsiz şehir manzarası sunan London Eye, pek çok ünlünün balmumu heykelinin bulunduğu Madame Tussauds Müzesi gibi mekanlar gezilirken Thames Nehri üzerinden tarihi Londra’nın görülebileceği tekne turu yapılabiliyor. Alışveriş tutkunları Londra’da yer alan dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapma imkanı da buluyor.

FARKLI KITADA FARKLI BİR YILBAŞI

Yılbaşı tatilini farklı bir kıtada, uzak rotalı bir tatille değerlendirmek isteyenler, 
Perisos turizmin Amerika turlarıyla Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, New York, Orlando, Miami gibi muhteşem şehirleri keşfediyor. Gezginler, ister yılbaşı gecesinin dünyada en renkli yaşandığı New York’ta eğlenceli anlar yaşıyor ister Miami’de palmiyelerin arasında keyifli bir tatil yapabiliyor. Yılbaşını gemide karşılamak isteyenler ise Miami-Orlando rotalı cruise turlarıyla yaz tadında bir yılbaşı tatili geçirebiliyor.




Yine uzak rotalı ve egzotik bir destinasyon tercih eden seyahatseverler, Phuket’te fil safarisi yapıp ünlü filmlerin çekildiği muhteşem adaları keşfedebiliyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra muazzam Thai yemekleri Phuket gezisini unutulmaz kılıyor.



87’den fazla ülkeye tur düzenleyen 
Perisos turizm, zengin içerikli tur paketleriyle unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirmek isteyenleri 159 Euro’dan başlayan fiyatlarla farklı coğrafyalarla buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder