2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

YEŞİL PASAPORTLULARA MÜJDELİ HABER!

YEŞİL PASAPORTLULARA MÜJDELİ HABER!


15 Temmuz darbe girişiminin ardından başta Atatürk Havalimanı olmak üzere sınır kapılarında hizmet ve yeşil pasaport kullanan yolcuların yurt dışına çıkarken bağlı oldukları kurumdan bir onay yazısı alması gerekiyordu. Yeşil pasaport kullanan yolcuların almak zorunda oldukları onay yazısına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada zorunlu olan onay yazısının 15 Kasım’dan itibaren kaldırılacağı belirtildi.
Darbe girişiminin ardından hususi ve hizmet damgalı pasaportları ile yurt dışına çıkmak isteyen memurlar, bilindiği gibi nüfus cüzdanları ile KKTC ve Gürcistan’a gitmek isteyenler bağlı bulundukları kurumlardan yurt dışına çıkabilir yazısı almaları gerekiyordu. Bu özellikteki yolcular biniş bankosundan aldıkları biniş kartları ile polisin kurduğu stantlara gelerek yazılarını ibraz ettirmeden uçamıyordu. Sınır kapılarına gönderilen genelge doğrultusunda 15 Kasım’dan itibaren kamu görevlilerinden artık belge istenmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder