2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BENELÜKS TURUNDA NELER YAPABİLİRSİNİZ?

BENELÜK TURUNDA BİR TAŞLA BİRDEN FAZLA KUŞ
Eğer yurt dışına seyahat etmeyi bir alışkanlık haline getirmişseniz Benelüks turlarını sık sık duymuşsunuzdur. Peki, nedir Benelüks? Kısaca özetlemek gerekirse Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’un oluşturduğu coğrafi bütünlük Benelüks olarak adlandırılıyor. Hal böyle olunca, bir taşla birden fazla kuş vurmak isteyen seyahat severler için bu ülkelerin hepsini tek bir turda görebileceği programlar hazırlanıyor. Bakın bir taşla birden fazla kuş vurabileceğiniz Benelüks turunda hangi şehirler bekliyor;
LÜKSEMBURG
Toplamda 7 gece 8 gün sürecek olan Benelüks – Paris turunun başlangıç noktası Lüksemburg’tur. Benelüks devletler topluluğunun en küçük ülkesi olma özelliği taşıyan Lüksemburg ve onun aynı ismi taşıyan başkenti, Benelüks – Paris turunun en kısa fakat bir o kadar da eğlenceli olan kısmıdır. Hava şartlarına göre akşam saatlerinde katılacağınız panoramik şehir turu, size küçücük bir şehrin ışıklarla ne kadar güzel bir şekle bürünebileceğini görme fırsatı sunacaktır. Günümüzde hala sembolik olarak Dukalıkla yönetilen bu ülkenin küçük başkentinde yapılacak panoramik tur ile şehrin en estetik ve en görkemli yapıları olan Dük Saray’ı, Belediye Saray’ı ve Askeri Meydanı’nı görüp fotoğraf çekebileceksiniz.
Benelüks (4)
PARİS
8 günlük bu dev turun Lüksemburg ayağını tamamlamışsanız sizi Paris dolu muhteşem 3 gün bekliyor demektir. Paris’e gelişinizle birlikte katılacağınız Panoramik şehir turunda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Zafer Meydanı, Napolyon’un Mezarı, Obilisk Taşı ve Concorde Meydanı’nı araç içinden görme şansı yakalayacaksınız. Panoramik şehir turunun ardından gece düzenlenecek Paris By Night turu ile, Paris gece hayatına dokunabilecek, eğlencenin doruklarına çıkabileceksiniz.
Benelüks (6)
Sanatta, modada, yemekte, eğlencede ve daha birçok ayrıntıda marka olmayı uzun yıllar önce başarmış efsane şehir Paris’te geçireceğiniz 2. günü şehri tanımaya, onun dünyaca ünlü noktalarını keşfetmeye ayırabilirsiniz. Katılacağınız Paris şehir turunda bir önceki gün gerçekleşen panoramik tur ile kısa da olsa görme fırsatı bulduğunuz Eiffel Kulesi’ni yakından tanıma fırsatı bulup ayrıca şehrin yine dünyaca ünlü Ressamlar Tepesi ve Notre Dame Katedrali’ni doya doya keşfedebileceksiniz..
Benelüks (5)
Paris’te 3. gün demek, dünyanın en büyük tema parklarından birinde yani Disneyland Paris’te koca bir gün çocuklar gibi eğlenmek demek. Eğer seyahatinize çocuklarınızı da dahil etmişseniz, Paris’in son durağı Disneyland Paris tam size göre. Çocuklarınız yanınızda değilse ve artık içinizdeki çocuğu gün yüzüne çıkarmanın zamanı gelmişse yine Disneyland Paris’i ziyaret etmeniz önemle tavsiye edilir.
Benelüks (7)
BRUGGE – BRUKSEL
Paris’te geçirilecek son gecenin ardından sizler tüm güne yayılan Brugge – Brüksel turu bekliyor olacak. Brugge turunda, dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin Ortaçağ kentinin Pazar yerini gezebilir, Belfry Kulesi’nden Brugge panoraması izleyebilirsiniz. Brugge’ün ardından geçtiğiniz Brüksel’de ise Kraliyet Sarayı, adalet sarayı, Brüksel Katderali gibi önemli yapıların güzelliğine hayran kalacaksınız.
Benelüks (2)
AMSTERDAM
Brüksel’de geçirilen gecenin ardından, eğer bolca çikolata alışverişi yapmayı da unutmamışsak gönül rahatlığıyla Amsterdam’a doğru yola koyulabiliriz. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından ulaşacağınız Amsterdam’da Paris ve diğer şehirlerde olduğu gibi sizleri muhteşem bir panoramik şehir turu bekliyor olacak. Bu panoramik turda görülecek yerlerden bazıları ise Museum Square, Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı ve Hard Rock Cafe olacak. Panoramik turun hemen ardından dileyen seyahat severler rehber tarafından düzenlenecek olan tekne ile kanal turuna katılıp şehri bir de bu açıdan görme fırsatı yakalayacak.
Benelüks (1)
Amsterdam’daki ilk gecenizi dilerseniz dinlenerek dilerseniz de Amsterdam’ın dünyaca ünlü gece hayatını deneyim ederek geçirebilirsiniz. Amsterdam sabahında dileyenler şehri keşfe koyulabilirken dileyenler de rehber tarafından düzenlenecek Marken – Volendam turuna katılabilecek. Amsterdam’da ya da Marken – Volendam turuna katılabileceğiniz 2. Amsterdam gününün sonunda tıpkı 1. gün gibi Amsterdam gecelerinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Turun son gününde ise size Amsterdam’da alışveriş ya da yemek gibi küçük bir zaman dilimi kalacak. Artık turun bu aşamasında tek yapmanız gereken rehber tarafından size verilecek saatte İstanbul’a dönüş için belirlenen yerde olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder