2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Phuket ve leziz Thai mutfağı





Lezzetli bir yemek, tatili tamamlayan en güzel aperatiflerden biri bizce. Palmiyelerle çevrili sahilleri, tropikal adalarla çevrelenmiş denizi, lezzetli deniz ürünleri ve lüks konaklama tesisleri ile Phuket, unutulmaz bir tatil yaşamak isteyenler için benzersiz bir destinasyon. Tai ve dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan restoranlar Phuket’te oldukça uygun fiyatlı seçenekler içeriyor.

Hem Uzakdoğu’da unutulmaz bir tatil yaşamak, hem de keyifli ve lezzetli dakikalar geçirmek için Phuket ideal bir rota. Yöreye özgü Thai yemeklerinden mutlaka denemeniz gerekenler ise Tom Yam Goong, Pad Thai ve Kuay Tiew..

Blue Elephant

Phuket’in şehir merkezinde Krabi Yolu üzerinde bulunan Blue Elephant, gösterişli bir konağın içerisine kurulmuştur. 20. Yüzyıl’ın başlarını yansıtan şık dekorasyonu, lezzetli Thai Yemekleri ve şarapları ile şehrin en kaliteli restoranıdır.


Wine Connection

Şehrin en ucuz fiyata en kaliteli şaraplarını içebileceğiniz Wine Connection’da, İtalyan ve Thai mutfağına ait küçük atıştırmalıklarda bulabilirsiniz.

Nikita’s Restaurant

Rawai Plajı’nın ince kumların üzerine atılmış ahşap masalar ve bir adet de bardan oluşan sıcak dekorasyonu, kaliteli şarapları ve birinci sınıf yiyecekleri ile hem Phuketlilerin hem de turistlerin gözde mekânıdır Nikita. Şehir merkezinden uzak olmasına rağmen lezzetli yemeklerini yiyebilmek için kilometrelerce yol kat ettiği bu restoranın deniz manzarası eşliğinde harika bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Black Cat Restaurant

1996 yılından beri faaliyet gösteren Black Cat Restaurant, Fransız ve Thai yemekleri, güler yüzlü personeli ile turistlerin ilgi odağı olmuş bir mekândır. Fransız mutfağı ile Thai yemeklerinin harmanlandığı yemeklerin tadına mutlaka bakmalısınız. Özellikle deniz ürünlerinde çok geniş seçenekler bulunmaktadır.


Lady Pie Cafe & Bakery

Yemyeşil bahçesi ve ışıltılı bir bahar gününü anımsatan dekorasyonu ile Lady Pie, hem lezzetli ve farklı tartları hem de geniş kahve seçeneği ile tercih edebileceğiniz hoş bir mekân. Tavuklu ve mantarlı tartlarını mutlaka denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder