2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

İTALYA'NIN GİZLİ CENNETİ PORTO RECANATİ


İtalya'nın kuzeyinde ve Adriyatik denizinin kıyısında bulunan bu kasaba bizi gerçekten çok şaşırttı. Sadece kumsala uzanıp denize girme beklentisiyle gittiğimiz kasabanın girişi bile bizi rengarenk karşıladı. Pastel tonlarındaki evler ve zıt renklerdeki kapı ve pencereler insanı baktıkça mutlu ediyor. Rengarenk blokların ortasında parkları andıran yemyeşil avlular ve upuzun palmiyeler bulunuyor.



Kasabanın iç kısımlarına girdikçe ufak butikleri, dükkanları ve restaurantları görüyorsunuz. Ama asıl hareket sahil kısımında. Tüm sahil boyu cıvıl cıvıl: bisikletleri ile dolaşan insanlar, evlerinin önüne sandalyeler kurup oturan yaşlı çiftler, masalarını sokağa çıkartıp yemek sofraları hazırlayan kalabalık aileler, köpeklerini dolaştıranlar....yazlık bir kasabada arayabileceğiniz her türlü canlılık burada var.

Plaj kısmına baktığınızda bu hareketlilik ve renk cümbüşü şemsiye ve şezlonglarda da devam ediyor. Plajda her restaurantın kendine ait bir alanı var ve hepsi en canlı renkleri kullanma konusunda birbiri ile yarışıyor. Restaurantlardaki deniz mahsüllerinin ve ev yapımı makarnaların lezzetleri de anlatılmaz yaşanır.

Burada haftanın belli günleri latin dans geceleri düzenleniyor. Bu cafenin hemen biraz ilerisinde Chalet Mille Lire isimli bir başka plaj restaurant daha var. Otel anlaşmalı olduğu bu plaj restaurant veya sizin gitmek istediğiniz herhangi bir noktadaki rezervasyonlar konusunda hep yardımcı oluyor. Chalet Mille Lire diğer yerlere kıyasla biraz daha sakindi ve restauranttaki yemekler de çok lezzetliydi. Porto Recanati'de sahil boyunca keyifli yürüyüşler yapabilir veya kasabanın renklerine yaraşır pastel bisikletlerden kiralayabilirsiniz.

Akşamları ise mutlaka kasabanın çok lezzetli deniz mahsüllerini deneyin. Seaside Antonio Restaurant kumsalın içindeki muhteşem manzaralı masaları ve ev yapımı patates cipsleriyle bizi mutlu ederken Circolo Della Vela veya diğer adıyla Jakuge'de kalamar ve o mekanın spesyalitesi olan Mojito Tiramisu ile bulutlara uçtuk. O kadar çok sevdik ki aynı restauranta daha sonra bir daha gittik. Atıştırmalık bir şeyler arıyorsanız dilim pizzalarına bayıldığımız Fiordi Grano tam size göre. İçeride uzun kuyruklar oluşsa da beklemeye değer olduğunu göreceksiniz.


ALINTI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder