2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Daha Ekonomik Tatil İsteyenler Buraya!





2018 erken rezervasyon döneminin en cazip zamanlarını yaşadığımız bu günlerde çoğumuz yeni tatil hazırlıklarına başladı bile. Kimimiz ülkemizin nimetlerinden yararlanacağı destinasyonları seçerken kimimiz yurtdışı rotalarını keşfetmeyi tercih ediyor. Hepimizin birbirinden farklı tatil anlayışı olsa da daha ekonomik tatil düşüncesi çoğumuzun ortak noktası. O halde daha ekonomik tatil isteyenler buraya!

Erken rezervasyon döneminden yararlanın

%50’ye varan indirim oranıyla başlayan erken rezervasyon dönemi daha ekonomik tatil isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat. Kasım ayında başlayan indirim oranı yaz sezonuna doğru giderek düşüşe geçer. Hayalinizden geçen tatil araştırmalarına başlayıp rezervasyonunuzu hemen gerçekleştirmeniz halinde erken rezervasyon döneminin en cazip fiyatları ile tatile çıkacak, gideceğiniz tesiste yer bulamama sıkıntısı ile karşılaşmamış olacaksınız. Tatilinize sayılı günler kala tatil planlarınızda herhangi bir değişiklik durumuna karşı rezervasyon esnasında iptal güvence paketi yaptırmayı unutmayın.

Otelin sunduğu imkanları iyi araştırın

Daha ekonomik tatil isteyenler konaklama yapacakları tesisin sunduğu imkanı iyi araştırmalı. Tesisin sunduğu olanaklar arasından ücretli-ücretsiz olanları öğrendiğiniz takdirde bütçenizi ona göre ayarlamış olursunuz. İçecek, dondurma ve bunun gibi ekstralar her ne kadar küçük gibi görünse de birkaç günlük tatilin sonunda büyük bir külfete dönüşebilir.



Bagaj kurallarına uyun

Yolda geçen zaman kaybını maksimum derecede azaltan uçuşlar sayesinde gideceğiniz yere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Gideceğiniz yere aylar öncesinden aldığınız gidiş-dönüş biletler gideceğiniz döneme göre daha da uygun olacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey bagaj kurallarına uygun valiz hazırlığı yapmak olmalı. Valizinizi hazırlarken tercih ettiğiniz havayolu şirketinin kilo kuralına uymanızı öneririz. Kilo aşımı halinde cebinizden daha fazla ücret çıkacağını unutmayın. Ayrıca bagaj valizi yerine el bagajı tercih edecekseniz içine akıcı/sıvı şeyler koymamaya özen gösterin.

Son dakika fırsatlarını takip edin

Gitmek istediğiniz tatili sezon sonuna getirmeniz halinde daha ekonomik tatile merhaba diyebilirsiniz. Normal sezonda fiyatlar sezon sonuna oranla daha pahalıdır. Şayet şansınızı erken rezervasyon döneminden kullanamadıysanız şansınızı son dakika fırsatlarından yana kullanın. Ayrıca bu dönem yazın en yoğun olduğu aylara göre daha sakin ve huzurlu bir tatil deneyimi sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder