2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yunanistan’ın İtalya Tadında Kefalonya Adası



Maviyle beyazın ahenkle dans ettiği güzel ülke Yunanistan’ı hala görmediyseniz bu yaz gidilecekler listenizde baş sıraya eklemenin zamanı çoktan gelmiş demektir. Evleriyle, müziğiyle, mimarisi ve yemekleriyle İtalya’yı hiç aratmayan yeri Kefalonya’yı duydunuz mu bilemeyiz ama Yunanistan’a gidip de burayı görmeden dönmek büyük bir kayıp olur bizce. Ne yapın ne edin işlerinizi şimdiden yoluna koyun ve bu saklı cenneti mutlaka keşfe çıkın, tüm cazibesiyle Kefalonya adası sizi çağırıyor.



Tarihin izlerine burada da rastlıyoruz. Zaten yemeklerinden müziğine, yaşam şartlarından giyimlerine kadar bu durum fazlasıyla yansımış durumda. Diğer bilinen Ege adalarına kıyasla daha farklı bir atmosfer göreceğinizden eminiz Kefalonya adasında. Yurt dışı turları arasında tek geçeceğimiz rotalardan Yunanistan turları meşhur cennet köşesi adalarıyla yerli yabancı turist akınına uğrar. Neredeyse 36 bin nüfusu var adanın. Birçok medeniyete ev sahipliğiyle tanınır Kefalonya adası. Yunanistan’ın liman kenti Patras’tan kalkan feribotlarla yaklaşık üç saatlik keyifli deniz manzarası eşliğinde buraya ulaşabilirsiniz. Ama bize sorarsanız burayı uzman rehberler eşliğinde gezmenin her zaman size daha yol gösterici olacağı kesin. Buraya neden daha çok İtalyan adası denmiş biliyor musunuz? Uzun uzun yıllar Venedik’in himayesinde kalmış ve haliyle İtalyan türü bir yapıyla kalmış. Az önce de bahsettiğimiz gibi yemeklerinden müziklerine, giyim tarzlarına kadar İtalya havasını alacaksınız Kefalonya adasında. Yani İtalya’nın adalarını gezmek gibi bir şey bu. Uçsuz bucaksız tertemiz kumsalında çakıllı olsa da mükemmel bir deniz keyfi yapabilirsiniz.



Şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemelik bir tatil yapmak istiyorsanız o zaman tercihinizi kesinlikle Yunanistan’ın Kefalonya adasından yana kullanmalısınız. Sakin bir ada ortamında deniz, güneş ve kum temalı bir yaz tatili nasıl olur bir düşünsenize. Taptaze balıklarıyla süslenen sofralarında sebzeleri, kıpkırmızı domatesleri ve dahası sizi Kefalonya adasında sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder