2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

KAR TATİLİNİN YENİ ADRESİ: BANSKO


KAR TATİLİNİN YENİ ADRESİ: BANSKO


Uzun kayak pistleri ve zengin kültürel yapısıyla kış aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri olan Bulgaristan’ın kış tatil rotası Bansko, diğer kayak merkezlerinin aksine uygun fiyat politikasıyla da benzersiz bir tatilin kapısını açıyor. Eğer siz de bu kış daha önce gitmediğiniz bir yere gidip, yeni yerler keşfetmenin ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız, tatil tercihinizi Bansko’dan yana kullarak, karın büyüleyici yüzü ile tanışabilirsiniz. İstanbul’a yalnızca birkaç saat uzaklıkta bulunan Bansko, Bulgaristan’ın UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Pirin Dağı eteklerine kurulmuş, Avrupa’nın sayılı kayak merkezlerinden yalnızca bir tanesi.

DÜNYACA ÜNLÜ KAYAK MERKEZLERİ

Dağlık bölge olmasının avantajını iyi kullanarak kış aylarında bir kayak merkezine dönüşen Bulgaristan; Bansko, Borovets ve Pomporovo olmak üzere üç popüler kayak merkezine sahip. Tabii bu merkezlerin dünya çapında bir üne sahip olması da cabası… Özellikle kış turizmi için çok iyi bir iklime sahip olan Bansko, aralık ayı ortasından başlayıp mayıs sonlarına kadar süren uzun bir kayak sezonu geçirmekte.
1000-2600 metre arasında 15 adet kayak pistinin bulunduğu Bansko’nun toplam pist uzunluğu ise tam tamına 70 kilometre. 6 mavi, 5 kırmızı ve 2 siyah dereceli lift kapasitesinin yanı sıra 650 metrelik kayak pisti ile Bansko gece kayak yapmak isteyenleri de unutmamış. Çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir kış tatili geçirmek isteyen aileler, karın keyfini çıkarabilirlerken, UNESCO tarafından koruma altına alınan Pirin Ulusal Parkı’nda da keyifli bir doğa yürüyüşüne katılma şansı bulabilirler.

UYGUN FİYATLI TATİLİN ADRESİ

Bulgaristan’daki kayak pistlerinin doğal sınırlarını belirleyen yüksek çam ormanları sayesinde, görüş mesafesi de son derece açık durumda. Bu nedenle kayak merkezlerinin konumlandığı Rodop ve Rila sıradağlarının karla kaplı güney yamaçları, kış sporu meraklıları olan kayakçılar için kesinlikle mükemmel fırsatlar sunuyor. Bu arada kayak malzemeniz yoksa sakın üzülmeyin. Çünkü malzeme almak için çok doğru bir yerdesiniz.
Burada, dünyaca ünlü kayak merkezlerine malzeme üreten bir fabrikadan, uygun fiyatlara kayak malzemelerinden satın alabilirsiniz. Unutmadan Schengen Vizesi ile İstanbul’dan kısa bir sürede gidebileceğiniz Bulgaristan’da kayak merkezlerinin son derece ekonomik olduğunu da hemen hatırlatalım. Bu durumda size düşen tek şey Prontotour’un cazip tur seçeneklerine göz atarak, beyaz örtüyle kaplı Bulgaristan’da karın en saf halinin keyfini çıkarmak olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder