2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Kışın Vazgeçilmezi Kayak Tatili





Kış aylarında kendinizi eve kapatmak yerine tatil günlerinizi keyfe dönüştürmeye ne dersiniz? O zaman kış turizminin popüler adreslerine doğru yola çıkma zamanı. Soğuk havaların doğayla iç içe geçmiş eşsiz rotalarında tam gün kayak ve termal keyfi yaşayacağınız o adreslerde haftanın yorgunluğunu üzerinizden atacak, yeni haftaya daha zinde başlayacaksınız. Türkiye’nin en iyi kayak pistlerine sahip kayak otelleriziyaretçilerine ağırlamaya başladı bile. Kışın vazgeçilmezi kayak tatili seçeneklerini bulacağınız listemizden bir yer seçin ve hemen yola çıkın.

Uludağ

Uzun yıllardır kış turizminin popüler rotası olan Uludağ konforlu hizmetler sunan otelleri ile konuklarına ev sahipliği yapıyor. Zorluk derecelerine uygun kayak pistleri, doğal güzellikleri ile hafta sonu tatillerinin vazgeçilmezleri arasında. Uludağ Otellerinde konakladığınızda ünlü isimlerin sahne aldığı performanslarla eğlencenize eğlence katacak, sıcacık şöminenin başında şarabınızı yudumlarken romantik dakikalar geçireceksiniz. Hafta sonu tatillerinin uğrak adresi Uludağ soğuk kış günlerinde harika alternatifler sunmaya devam ediyor.



Kartalkaya

Hafta sonu kaçamaklarının uğrak adresi Bolu kış sezonunu çoktan açtı bile. Kayak yapmanın ayrı bir keyif verdiği Kartalkaya’da 12 farklı pist mis gibi çam ağaçları arasında sizi karşılayacak. Her bütçeye ve zevke uygun konaklama imkanları sunan Kartalkaya Otellerinde geçirdiğiniz günlerde doğayla iç içe uzun yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.

Sarıkamış

Kış aylarının vazgeçilmez tatil yerlerinden olan Kars, kış sporlarıyla ün yapmış ilçesi Sarıkamış sayesinde son yıllarında adından sıkça bahsettirir oldu. Yılın neredeyse 6 ayı karlarla örtülü Sarıkamış kayak tutkunları için vazgeçilmez yerlerden biri. Sarıkamış Otellerinde kalarak tüm gün snowboard yapabilir, kayak turlarına katılabilir, doğal güzellikleri arasında keşif turuna çıkabilirsiniz. Büyüleyici manzarasına karşı tavşankanı çay içmeyi ihmal etmeyin.



Erciyes

Karlar altında mükemmel bir tatil deneyimi sunan başka bir rotada İç Anadolu Bölgesi’nden. Kış turizmiyle ziyaretçilerine merhaba diyen Erciyes’te yapabilecek çok alternatif var. Tarihi yerleriyle de ünlü olan bu rotaya gittiğinizde tam gün kayak keyfi, kar uçurtması deneyimi sizi bekliyor olacak. Hafta sonu tatilinizi Erciyes Otellerieşliğinde renklendirebilirsiniz.

Palandöken

Kayak tatillerinin uzun soluklu beyaza bürünen rotası Erzurum Palandöken. Yılın neredeyse 7 ayı kara teslim olan bu bölge kayak severlerin olmazsa olmazları arasında. Ekim ayında sezonu açan Palandöken kayak merkezinde nisan sonlarına kadar karın tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Erzurum’a kadar gitmişken şehrin tarihi yerlerine yolculuk etmeyi unutmayın. Her bütçeye uygun konaklama imkanlarını Palandöken Otellerinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder