2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sevgililer Gününde Gidilebilecek Romantik Tatil Önerileri



Yılın en anlamlı günlerinden biri hiç şüphesiz Sevgililer günüdür. Caddeler, sokaklar, mekanlar kısacası dünyanın dört bir yanı bu romantik günü kutlar. 14 Şubat’a sayılı günler kala sevdiğinize hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız Sevgililer gününde gidilebilecek romantik tatil önerileri listemiz size kılavuzluk edebilir. Belki aklınızdan geçen bir evlilik teklifidir ancak doğru yeri ve zamanı bir türlü bulamamışsınızdır. İşte bu anlamlı gün için süper bir fırsat size. Hayaliyle yaşadığınız o günleri daha fazla ertelemeyin. İşte romantik tatil önerilerimiz.

Paris

Sevgililer gününü en anlamlı kılan yerlerin başında gelir Paris. Bu güzel şehir için ne kadar şey söylesek yaşayıp görmeden anlamak zor. Dünyanın çeşitli ülkeleri sadece bir fotoğraf karesi yakalamak için Eiffel Kulesi’ni tercih ediyor. Sevgililer gününün vazgeçilmezi olan bu şehirde görmeniz gereken o romantik durakları Paris turları ile keşfedebilirsiniz.

İspanya

Tarih kokan şehir İspanya’da, lezzet dolu bir mutfak kültürü sizi bekliyor. Sevgililer Günü’nü huzurlu bir ortamda geçirmek istiyorsanız rotanızı Sevilla’ya çevirin. Flamenko danslarıyla ünlü bu rotada sevdiğinizle eğlenceli günler geçireceksiniz. İspanya tur fırsatlarını kaçırmayın.



Venedik

Venedik’siz bir Sevgililer günü elbette düşünülemez. Baştan aşağı romantizm dolu bir gezi sizinle olacak. Kanallarında gondol turu yapmadan, şehrin muhteşem yapılarını gezmeden ve tabi ki lezzet dolu yemeklerinden tatmadan buradaki turunuzu tamamlamayın.

Dubrovnik

14 Şubat’ta bir gelenek haline gelmiş Dubrovnik bu yılda popülerliğini koruyor. Taştan yapılmış tarihi yerleri, kendine özgü ufacık tefecik evleri ve tabi ki turkuaz denizi buraya gitmek için nedenleri de beraberinde getiriyor.



Prag

Romantizm kokan şehir Prag. Bu şehre ilk kez gidiyorsanız görmeniz gereken yerleri bir bir not edin. Titava Nehri, Prag Kalesi, Charles Köprüsü ve dahası Orta Avrupa turlarını Sevgililer günü özel gezi programıyla sizinle olacak. Her bütçeye uygun konaklama seçeneklerini Prag’da bulabilirsiniz. Farklı lezzetleriyle misafirlerine ev sahipliği yapan Prag’da birbirinden güzel İtalyan restoranları oldukça popüler.

Budapeşte

Aşkı doludizgin yaşayanların şehri Budapeşte adeta romantik film sahnelerine konu oluyormuşçasına bir izlenim bırakıyor. Bu şehrin sokaklarında gezerken kendinizi şehrin ritmine bırakın. Kaleler, köprüler, heykeller ve daha neler neler. Orta Avrupa Turlarında göreceğiniz bu şehir Sevgililer günü için biçilmiş kaftan.



Bruges

Ortaçağ’dan kalma tarihi yapılarıyla ünlü Bruges için kuzeyin Venedik’i demek yalan olmaz. Belçika’nın göz bebeği bu şehir, kanallarıyla, çiçek pazarlarıyla ve türlü türlü ağaçlarıyla kendine aşık ediyor.

Farklı kültürlerin bir arada toplandığı 14 Şubat Sevgililer günü turları ile dünyanın en özel rotalarını keşfetmek için yerinizi bugünden ayırtın. Gezip gördüğünüz her ülkede mükemmel duraklar, renkli sokaklar ve dahasını sevdiğinizle el ele keşfedin.

PERİSOS TURİZM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder