2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ÜLKEMİZİN AZ BİLİNEN GÜZELLİKLERİ

İlgili resim
Ülkemiz her zaman bilinen yerleri ile karşımıza çıkacak değil ya, biraz da bilinmeyen yerlerini ele alalım istedim. Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koyları keşfedilmek üzere bizi bekliyor. Bu yaz yolunuz buralardan düşer de uğramazsanız çok şeyler kaybedeceğinizi bilin. Belki karnınız acıktığında gittiniz yerlerde yemek bulamayacaksınız, belki sizi biraz zorlayacak yollar çıkacak karşınıza ama ne olursa olsun kesinlikle görülmeye değer.

Fethiye, Kabak Koyu

Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarının ilk durağı Kabak Koyu. Buraya ulaşmak biraz zorlayıcı olsa da yeşille mavinin sonsuz uyumuna kapılıp mükemmel bir tatil yapacağınız Fethiye Otelleri sizi çağırıyor. Birkaç günlüğüne bütün derdi tasayı unutacağınız dönerken ayrılmayı asla istemeyeceğiniz doğal bir güzellik var burada.

Kemer, Phaselis

Phaselis, turizm şehri Antalya’nın antik kenti. Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarına yolunuzu çevirdiğinizde Phaselis antik kentini görecekseniz buranın hemen yanı başındaki Antalya’nın cennet köşesi plajında deniz keyfi yapmadan dönmeyin. Tarih, doğa, deniz hepsi bir arada… Bence şimdiden Kemer Otellerinden yerinizi ayırtın ve zaman kaybetmeden şehrin en güzel yerlerine keşfe çıkın.

Bodrum, Cennet Koyu

Bodrum’un en iyi plajlarını okuduysanız Göktürkbükü plajının ne kadar ünlü olduğunu orada anlatmıştım. Buranın hemen yanı başında da Bodrum’un olmazsa olmaz yerlerinden Cennet Koyu var. Bu güzellikten ayrı kalmadan tatil geçirmek istiyorsanız size en uygun Bodrum Otellerinde kalabilirsiniz. Burayı bilen çok kişiye rastlamadım, zaten bu el değmemiş haliyle daha bir güzel Cennet Koyu. Sadece tekne turlarının uğradığı bu koy, Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koyları arasında.

Kastamonu, Gideros Koyu

Karadeniz’in en görülesi yerlerinden biri karşımızda, tabi ki Kastamonu. Karadeniz Turlarında nereye gitseniz gözün alabildiğine her tonun olduğu yeşile doyacaksınız diyebilirim. İşte Kastamonu’da bunlardan sadece biri. Kastamonu’nun Cide ilçesinde kalan Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarından olan ve kesinlikle görülmesi gereken bir yer Gideros Koyu. Meşe, çam, şimşir, kayın ağaçlarıyla çevrili doğasında yüzmenin keyfi nasılda güzel olur bir düşünün.

Marmaris, Hisarönü

Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarından biri de Marmaris’ten. Marmaris (Mavi Yolculuk) turlarına katıldıysanız içinde saymakla bitmeyecek enfes yerler olduğunu bilirsiniz. Hisarönü köyünde çam ağaçları manzarasına karşı duran Kerdime sahili tüm güzelliğiyle misafirlerini ağırlıyor. Sabahın en erken saatlerinde kalkıp mis gibi dümdüz bir deniz keyfi burada sizi bekliyor.

Çeşme, Delikli Koy

Çeşme’de tatil yapmanın bir ayrıcalık olduğundan bahsedecek olsam anlatmakla bitiremeyeceğim kesin. Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarından Delikli Koyu, Çeşme’ye gidip görmeden dönmemeniz gereken mükemmel bir yeri. İzmir’in en bilinen plajlarındaki keyfi burada bulamayacağınızı düşünürseniz gerçekten çok yanılırsınız. Yolu biraz zorlayıcı olsa da Çeşme’ye giden herkesin mutlaka uğramasını ve herkesten uzak masmavi sularında yüzmesini öneririm.

İzmir, Boyabağı Koyu

İzmir’deki diğer durağımız Karaburun, Türkiye’nin gizli kalmış plajları ve koylarından. Sakin, huzurlu, gözlerden uzak bir tatil istiyorsanız İzmir Otellerinde konaklayıp denize girmek için Karaburun ilçesinin Boyabağı Koyu’na gideceksiniz. Zeytin ağaçları arasında turkuaz renkte bir denizle karşılarsanız bilin ki orası Boyabağı Koyu.

 Serin sularda deniz keyfi yapmak için bundan güzel bir yaz olamayabilir, çünkü bu yaz çok sıcak olacak. Şimdiden duyurulur.

 PERİSOS TURİZM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder