2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bir Hafta Sonu Önerisi Akçakoca



Hafta sonu tatillerinin gözde rotası Düzce İstanbul’un en güzel ilçelerinden biridir. Bu hafta sonu kısa bir tatil kaçamağı yapmaya ihtiyacınız varsa Düzce’nin tatil beldesi Akçakoca sizi bekliyor.

Akçakoca’nın el değmemiş doğal güzellikleri kesinlikle görülmeye değer. Akçakoca’nın gezilecek ve görülecek yerlerini daha önceden hiç keşfetmediyseniz hem tarih hem de farklı seçenekler sunan bu tabiat harikası rotayı bu hafta sonu ziyaret edebilirsiniz.

Akçakoca’nın gezilecek ve görülecek yerleri

Aktaş Şelalesi: Akçakoca merkezine 11 kilometrelik bir mesafede olan bu eşsiz rota ismini bulunduğu köyden almış. Tabiatın en güzel nimetlerinin bir arada olduğu Aktaş Şelalesi, görsel şölen sunan eşsiz görüntüsü ile Akçakoca tatilinde mutlaka ziyaret edilmeli.

Fakıllı Mağarası: Akçakoca’nın turizmine en çok katkısı olan bir rota bizimle. 1012 metrelik uzunluk ve 350 kişiye kadar alan kapasitesiyle Fakıllı Mağarası Akçakoca’nın olmazsa olmazlarından. Fakıllı Mağarası’nı bu kadar özel kılan nedir diye merak ediyorsanız astım hastalığına şifa olması diyebiliriz. Bu rotayı Akçakoca’da görülecekler listenize eklemelisiniz.



Kurugöl Kanyonu: Akçakoca’nın doğası içinde yürüyüşler yapmaya ne dersiniz? O zaman rotanızı Kurugöl Kanyonu’na çevirin. Merkeze 1 kilometrelik mesafedeki bu kanyonda olmanın şimdi en güzel zamanları.

Ceneviz Kalesi: Yeşil Akçakoca’nın bir diğer rotası da Ceneviz Kalesi. Akçakoca merkezine 3 kilometrelik bir mesafede olan bu bölge hem tarih hem de doğal güzelliklerle çevrili. Akçakoca’nın güzelliğini anlatan Ceneviz Kalesi adeta görsel şölen abidesi.

Hemşin Camii: 150 yıllık bir tarihi geçmiş ancak Hemşin Camii’nde görülebilir. Akçakoca’nın ibadet yeri olarak bilinen bu cami hem taş hem de ahşaptan inşa edilmiş. Merkezden 15 kilometre daha devam ederseniz Hemşin köyündeki bu mükemmel camiyi de ziyaret edebilirsiniz.

Akçakoca’da denize girilebilecek yerler

Hem tarih, hem doğal güzellikler, hem de plajları ile ünlü Akçakoca’da deniz, güneş, kum tatilinizi de tam anlamıyla yaşayacaksınız. Melenağzı Plajı, Karaburun Plajı, Çuhalı Plajı, Değirmenağzı Plajı, Kale Plajı, Edilliağzı Plajı, Kalkın Plajı, Kadınlar Plajı, Çınar Plajı ve Limoncuk Plajı Akçakoca’nın keyif verici plajlarından.



Bu hafta sonu bir değişiklik yapın ve rotanızı İstanbul’un hemen yanı başındaki Düzce’nin yeşil ilçesi Akçakoca’ya çevirin. Akçakoca Otelleri sizi çağırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder