2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Kıbrıs’ta Balayı



Akdeniz deyince ilk akla gelen tatil destinasyonu Kıbrıs, balayı rotası arayanlar için dört mevsim tatil imkanı sunuyor. Eşsiz plajları, tarihi, birbirinden güzel şehirleri ve her bütçeye uygun konaklama seçenekleri balayı çiftlerinin ilgisini çekmekte. Kısacası dört mevsim tatilin adresi Kıbrıs’ta balayı bambaşkadır.



Sahil boyunca uzanan Kıbrıs otelleri, Akdeniz’in maviliklerine açılan harika manzaraları ve deniz, güneş, kum keyfini beraberinde sunuyor. Aylarca süren evlilik telaşının yerini huzur ve dinginliğe bırakın. Aynı zamanda Kıbrıs’ın hareketli geceleri tatilinize eşlik edecek. Kıbrıs restoran ve gece kulüplerinde sahne alan ünlü sanatçıların performanslarıyla eğlencenize eğlence katacak şovlar sizi bekliyor.



Kıbrıs tatilinizin bir parçası olacak tarihi yerler sayesinde bölgenin tarihi geçmişi ve doğal güzellikleriyle yakından tanışacaksınız. Aziz Nicholas Katedrali, Salamis Antik Kenti, Venedik Sütunu, Aziz Barnabas Manastırı, Bellapais Manastırı, Magosa Surları, Lala Mustafa Paşa Camii, Francis Kilisesi, Othello Kalesi’ni keşif listenize eklemeyi unutmayın. Kıbrıs limanı boyunca sıralanmış restoranlar Akdeniz’in enfes lezzetlerini tatmanız için mükemmel bir seçenek. Kıbrıs’ın birbirinden güzel plajlarıyla tanışmaya Karpaz’dan başlayın.



Kıbrıs dört mevsim tatil severler için kaçırılmayacak bir öneri. Ulaşımı kolay, sakin bir tatil arıyorsanız Kıbrıs listenizin baş sırasında olmalı. Uygun fiyatlarla unutulmaz tatil için Kıbrıs erken rezervasyon otellerini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder