2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Tatil Seçiminiz Ege mi, Akdeniz mi?



Türkiye öylesine güzel bir ülke ki, içinde gezilip görülecek yüzlerce tarihi yer ve doğal güzellik saklı. Yurtiçi ve yurtdışında yaşayan binlerce ziyaretçiyi ağırlayan turistik bölgeleri yaz sezonunda dolup taşar. Özellikle Ege ve Akdeniz tatilcilerin en çok tercih ettiği iki bölgedir. Tatil için karar vermekte zorlanıyorsanız ‘tatil seçiminiz Ege mi, Akdeniz mi?’ yazımız sizin için geliyor.

Ege’de Tatil

İzmir’den Çanakkale’ye, Muğla’dan dÇŞa pek çok rotaya uzanan bir coğrafyada tatil yapmak için gibisi yoktur. Kimi tatilci lüks tesislerde konaklamayı tercih ederken kimi tatilci ise tatil köyü modundan vazgeçemiyor. Bodrum, Kuşadası, Çeşme, Alaçatı, Fethiye Ege tatilcilerinin listesinde baş sıralarda. Ege’den vazgeçemeyenler bölgenin farklı beldelerinde konaklayarak tüm sahil şeridi boyunca keyifli bir tatile imza atabilir.

Ege denince akla gelen ilk rotalardan biridir İzmir. İçinde o kadar güzel beldeler konumludur ki ne kadar sık gitseniz yine de bıkmanız mümkün değil. Arkeoloji ve doğayla iç içe yaşayan Bergama, tarihi yapılara ev sahipliği yapan Selçuk, cam gibi denizi, lezzetli yemekleri ve rüzgar sörfüyle adından sıkça bahsettiren Alaçatı gibi rotalar Ege’nin olmazsa olmaz beldeleri arasında.



Muğla’da en az İzmir kadar ün yapmış harika bir yer. Marmaris, Dalaman, Fethiye, Ortaca gibi rotalar Muğla’da tarihin ve doğaüstü güzelliklerin bütünleştiği baş adresler. Gecesiyle gündüzüyle dopdolu geçecek bir tatil Muğla’da sizi bekliyor.

Konu tarih olunca Çanakkale baş sıralarda gelir. Yerli yabancı turistlerin akın ettiği bu rota, Kurtuluş Savaşı’nın merkez noktası idi. Tarihin yanı sıra doğal güzellikleriyle de adından sıkça bahsettirir. Assos, Bozcaada, Gökçeada, Kaz Dağları yeşille mavinin iç içe geçtiği muazzam beldelerdir.

Akdeniz’de Tatil

Bir tatilde aradığınız tüm özellikleri Akdeniz’de bulabilirsiniz. Hem doğal güzellikleriyle hem de tarihiyle büyüleyen Akdeniz; sıcacık havası, eşsiz plajlarıyla her sene olduğu gibi bu sene de tercihlerin başında geliyor.

Antalya’ya gittiğinizde Olympos’u görmeden tatilinizi sonlandırmayın. Tertemiz havası ve berrak deniziyle bilinen bu bölge, harika manzaralara ev sahipliği yapar. Keşif listenize dahil olması gerekenler arasında Alanya, Kemer, Bebek, Side, Manavgat, Kalkan’da bulunuyor. Her bütçeye uygun konaklama hizmetleri sunan bu bölgeler, harika plajlarıyla turistler tarafından büyük ilgi görüyor.



Akdeniz’de tatil yapmak isteyenlere bir diğer önerimiz Mersin’dir. Burada görmeniz gereken pek çok yer var. Anamur Çayı, Köşekbükü Mağarası, Mamure Kalesi, Ilısu Şelalesi el değmemiş doğal güzellikleri ile sayabileceklerimizin başında.

Kısacası her açıdan çok zengin ülkede yaşıyoruz. Bu zenginliklerden yararlanmak isteyen yerli yabancı turistler şimdiden yerini ayırtmaya başladı bile. Siz nereye gitmek istediğinize hala karar veremediyseniz erken rezervasyon fırsatlarımıza göz atarak tercihinizi hemen yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder