2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Deniz Severler İçin Seyahat Rotaları



Kim sevmez ki masmavi denizlerde yüzmeyi, en güzel koylarda güneşlenmeyi… Farklı kültürlerin yemeklerinden tadarak en görülesi yerlerini keşfetmeyi kim istemez. Siz de denizden ayrı bir hayat düşünemeyenlerdenseniz sizin için derlediğimiz deniz severler için seyahat rotalarına bir göz atın.

İtalya

Upuzun, sapsarı kumları olan bir sahil düşünün. Akdeniz’in ikinci büyük adası Sardinya deniz severler için seyahat rotalarının başında. Sardinya sadece denizden ibaret değil, yelkencilik, at biniciliği gibi etkinlikleri yazın, kayak sporunu da kışın burada yapabilirsiniz. İtalya Turlarına katılarak yıllarca popülerliğini koruyan Sardinya’yı görebilirsiniz.



İtalya’nın deniz severler için seyahat rotalarından biridir Manarola. Burası o kadar büyüleyici bir yer ki baktığınızda gerçekmiş gibi olsa da sanki tabloyla çizilmişçesine bir güzelliği var. Eşiniz ya da sevgilinizle beraber uzun uzun tatlı sohbetler eşliğinde romantik yürüyüşler yapabilirsiniz. Bu yaz unutulmaz ama bir o kadar da romantik bir tatil istiyorsanız rotanızı İtalya’ya çevirin.



Yunanistan

En güzel plajların bir arada olduğu, deniz severler için seyahat rotalarından bir diğeri tabi ki Yunanistan. Mavi beyaz ülkenin unutulmaz plajlarından biri Santorini. Ada için ne kadar övgü yağdırsak gerçekten az kalır. Buranın tarifsiz güzelliğine şahit olmak için en yakın zamanda planınızı yapın ve Yunanistan Turlarına katılın. Bu güzel manzarasına farklı bir güzellik katan o mavi Yunan evlerini mutlaka görmelisiniz.



Deniz severler için seyahat rotalarından biri de Navagio Sahili. Tertemiz denizinde yüzerken yamaç paraşütü yapanların seyrine varabilirsiniz Navagio’da. Yunanistan’dan teknelerle ulaşılan sahilde bütün yılın yorgunluğunu geride bırakacaksınız.



Hırvatistan

Yıllardır bütün ilgiyi üzerine toplamayı başarmış diğer bir durakta Hırvatistan’dan geliyor. Dubrovnik benzersiz güzelliği ile deniz severler için seyahat rotaları arasında. Siz de buranın tadını bu yaz doyasıya çıkarmak istiyorsanız en kısa zamanda Hırvatistan Turlarına katılın. Dubrovnik’e gittiğinizde buranın meşhur yelkencilik sporuna katılmayı unutmayın. Eğlenceli zaman geçirebileceğiniz Mayıs-Ekim aylarında planlarınızı buraya göre ayarlayın.



Fransa

Deniz severler için seyahat rotalarından bir diğer duraksa Fransa’nın Corsica adası. Dağlık bir manzara eşliğinde, tarih kokan bir atmosferde yüzmenin keyfini çıkarmak istiyorsanız bu yaz tercihinizi Fransa Turlarından yana kullanın.



Fransa’da gözlerden bir tatil arayışındaysanız tercihinizi kesinlikle Fransız Rivierası olmalı. Tatil yapmanın yanında buranın tarihi yapısını da mutlaka keşfetmelisiniz. Eşsiz sahilleriyle Fransız Rivierası sinemaseverlerin bir gün kesinlikle görmesi gereken tatil cenneti.



İspanya

Gece hayatına düşkünlüğü olanlar ve de tatil yapmanın doyumsuz tadını çıkarmak isteyenler İspanya’nın Majorca adasını tercih ediyor.



Masmavi berrak sular İspanya Turlarından Menorca’da sizi bekliyor. Ufaklı tefekli birbirinden güzel 30’a yakın adacık var burada. Sadece sahilleri değil burada yaşayan çiçek ve kuş türleri de Menorca’nın tercih edilmesi için bir avantaj aslında. Şayet doğru zamanlarda burada olursanız buranın meşhur festivallerini görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder