2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ASYA’NIN HAYAT DEĞİŞTİREN ÜLKELERİNDEN KARELER

ASYA’NIN HAYAT DEĞİŞTİREN ÜLKELERİNDEN KARELER
Dünya üzerinde öyle coğrafyalar, öyle ülkeler var ki, oraya seyahat eden en amatör fotoğrafçıyı dahi profesyonel fotoğraflar çekmeye teşvik eder, en amatörünün dahi harikalar yaratmasına olanak sağlar. Nedendir bilinmez ama bu ülkelerin birçoğu bize göre dünyanın en doğusundaki Asya ülkeleridir. Gerek coğrafyası, gerekse halkının yaşam biçimleri, gelenek görenekleri, kıyafetleri ve hatta yüz ifadeleri ile bir fotoğrafçıya istediği her şeyi verir bu ülkeler. Sizleri, Asya’nın en fotoğrafik ülkeleriyle tanıştırmak istiyoruz. İşte Hindistan’ı, Nepal’i, Vietnam’ı, Maldivler’i ve diğerleriyle Asya’nın güzellikleri;
SRİ LANKA
Hindistan’ın 30 kilo metre güneyinde bir ada devleti olan sri Lanka, muhteşem coğrafyası ve sayısız filleriyle dünya üzerinde görülebilecek en güzel coğrafyalardan biri. Ülkede bulunan doğal yaşam parklarına gidilerek onlarca hayvanla zaman geçirmek, fillere dokunmak ve bisküvilerle beslenen maymunları fotoğraflamak ülkede yapılabilecek en iyi şey. Tooth  Tapınağı, Yala Ulusal parkı ve Adem Tepesi ise ülkenin objektiflere en çok takılan bölge ve yapıları.
Srilanka
VİETNAM
Oldukça zorlu savaş dönemlerinin ardından huzura ermeyi başarabilmiş bir ülke olan Vietnam’da savaşın kötü izlerine dair ne varsa muhteşem doğası sayesinde unutulmuş. Adetleri, yaşam değerleri, sıcakkanlılıkları ve misafirperverlikleriyle bütün dünya insanını çabucak kapsayan Vietnam halkı, ülkenin en çekici yanı. Yüzde 94’lük okur-yazar nüfusa sahip başkent Hanoi ise, gezginler tarafından en çok ilgi gösterilen şehirdir.
Asya
KAMBOÇYA
Gezmek için olduğu kadar gidip yerleşmek için de oldukça elverişli koşullara sahip olan Kamboçya, bir insanın isteyebileceği her şeyi veriyor. Doğal güzelliklerin, ucuzluğun, mutluluğun ve sıcaklığın ucu bucağı yok Kamboçya’da. Tüm bu değerler maksimum düzeyde olunca fotoğraflanacak o kadar çok şey bulunabilir ki Kamboçya’da, bu yüzden ülkenin mistik geçmişini yansıtan görkemli yapılardan bahsetmiyoruz bile. Yemek ile fotoğraflamak arasında gidilip gelinecek sokak lezzetleri de cabası.
Kamboçya
NEPAL
Yakın dönemde şiddetli bir depremle sarsılan Nepal de, fotoğraf çekmek için insanın çaba sarf etmesini gerektirmeyecek ülkelerden. Dünya’nın çatısı olarak adlandırılan Nepal’de objektife yansıyacak birkaç kareden bahsetmek gerekirse, sadece sayısız stupaları, Shiva tapınaklarını, tarifi zor bir gösterişe ve görkeme sahip olan Himalayaları ve Everest’in heybetini söylemek yeterlidir. Ayrıca bu ülkede soyut bir kavram olan huzurun çekilmiş insan fotoğraflarında somutluk kazandığı söylenir.
Nepal
TAYLAND
Hem estetik tutkunu bir gezgin hem de sıkı bir fotoğraf meraklısı iseniz, Tayland sizin için dünya üzerindeki bir cennet. Bu ülke cenneti anımsatan plajları, yaşandığında kafa karışıklığına yol açacak derecede büyüleyici bir güce sahip gece hayatı, dünyaca ünlü mutfağı ve saymakla bitmeyecek güzellikleri ile Asya’nın deyim yerindeyse göz bebeği. Ayrıca dünyaca ünlü fotoğraf makinesi markalarının fabrikalarına ev sahipliği yapan Tayland’da 1 taşla iki kuş vurmamak için hiçbir neden yok.
Tayland
MALDİVLER
Birçok insan tarafından yeryüzündeki cennet olarak tariflenen Maldivller, burada geçireceğiniz zaman boyunca dış dünyadan soyutlanmayı vadeden ender ülkelerden. Birbirinden bağımsız küçük adacıklardan oluşan ülkede deniz seviyesinden yüksekliğiniz maksimum 1’5 metre olacak. Size kalan tek şey ise doğanın ellerine kendinizi teslim ederek yeşilin ve turkuazın tüm tonlarını fotoğraflamak olacak. Ayrıca Maldivler’e giderken yanınıza ayakkabı almanıza gerek yok.
Maldivler
HİNDİSTAN
Mistik hayatın doruklarda yaşandığı bir ülke olan Hindistan’da bir renk cümbüşüne tanık olmamak mümkün değil. Dünyaca ünlü mutfak lezzetlerini süsleyen renkli renkli yüzlerce baharattan tutunda, Holi Festivali boyunca tüm ülkeyi gökkuşağının tüm tonlarına boyayan eğlencesine kadar Hindistan, ülkeyi ziyaret eden birçok insanın hayatında ciddi değişikliklere yol açıyor. Gezginler için kendilerinde ve hayatlarından meydana gelen bu değişiklikleri fotoğraflamak ise apayrı bir duygu.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder