2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Seyahat Ederken Eşyalarınızı Güvende Tutmanın 5 Yolu

Seyahat Ederken Eşyalarınızı Güvende Tutmanın 5 Yolu
Seyahat sırasında eşyalarınızı korumak için illa bel çantasına veya tişörtün altına takılan şeylere gerek yok. İşte uygulaması kolay, seyahat ederken kafanızı rahat ettirecek, eşyalarınızı güvende tutmanın 5 yolu.

Pasaportunuzu Güvenceye Alın

Kaybetmeniz veya çaldırmanız durumunda yerine koyabileceğiniz onca şey içinden, pasaport size büyük ihtimalle en çok sorun yaratacak olan şeydir. Seyahate çıkmadan önce, kaybetme veya çalınma ihtimaline karşı kendinize ve yakın bir akrabanıza pasaportunuzun bir kopyasını e-mail olarak gönderin. Bunun gerçekleşmesini engellemek adına, pasaportu otel odanızda güvenli bir şekilde saklayın. Eğer çantanızı bir restoranda veya taksinin arkasında unutursanız, bu belgeniz güvenli bir yerde duruyor olacaktır. Olası bir durumda kredi kartlarının kayıp veya çalıntı bildirimini yapabilmek için, o e-maile kartların müşteri hizmetleri numaralarını da ekleyin.
seyahat-esyalariniz-guvende-pasaport

Valizinizi Kasa Olarak Kullanın

Bazı otellerde kasalar sadece pasaport ve ekstra kredi kartı koymaya yetecek büyüklüktedir, dizüstü bilgisayar veya diğer elektronikler sığmaz. Böyle bir durumda, dizüstü bilgisayar ve diğer büyük eşyalar valize kilitlenebilir. Evet, valiz taşınabilir bir şeydir ve biri onu alıp gidebilir, ama o kadar büyük ve dikkat çekici bir şeyi alıp gitmek cesaret ister. Bir valiz, otelin güvenlik kameralarında fark edilecek kadar büyük bir şeydir.
gezi-seyahat-yurt-disi-valiz-bavul

Kamera Çantası Yerine Normal Çanta Alın

Hiçbir şey, bir dizüstü bilgisayar ve kamera çantası kadar “Beni alın, ben değerliyim” diye bağıramaz. Elektronik eşyalarınızı korumak için korumalı dizüstü bilgisayar kılıfını ve kamera torbasını normal görünümlü çantalara yerleştirin. Ayrıca havaalanı veya tren istasyonu gibi kalabalık yerlerde, yankesici ve hırsızları caydırması amacıyla fermuarlı omuz çantası veya çapraz asılan çantalardan kullanın.
valiz-foto-yurt-disi-gezi-seyahat-pasaport

Tüm Çantalara ve Büyük Elektronik Eşyalara İletişim Bilgilerinizi Ekleyin

Dünyada hala iyi niyetli insanlar vardır; eğer yanlışlıkla bir şeyi bir yerde unutursanız, size geri vermek isteyeceklerdir. İletişim bilgilerinizi (adres, cep telefonu ve e-mail) tüm çantalarınıza ekleyin ve dizüstü bilgisayarınızın altına iş kartınızı yapıştırın. Biraz teşvik edici olması açısından “Eğer kayıpsa lütfen ödülünüz için ______ adresine teslim edin” şeklinde de yazabilirsiniz.

iletisim-bilgileri-seyahat-guvenlik-gezi-yurt-disiSigortanızın Neleri Kapsadığını Öğrenin

Ev sahibi veya kiracı sigortanızın neleri kapsadığını öğrenin. Çoğu poliçe evden çalınan eşyaların sadece belli bir miktarını karşılar. Seyahat sırasında kaybolan veya çalınan eşyaların yerine yenilerinin alınması, sağlık masrafları ve yolculuğun gecikmesi veya iptalinden kaynaklanan masraflar gibi ekstra masrafları da kapsaması sebebiyle, seyahat sigortası da yaptırmanız tavsiye edilir.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder