2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’deki En İyi Kayak Merkezleri

Deniz, kum, güneş üçlüsünün baş tacı olduğu yaz tatilleri sona erdi. Şu sıralar kış sezonunu yavaş yavaş açıyoruz. Türkiye’deki en iyi kayak merkezlerinde yer alan oteller bir süre sonra doluluk oranına ulaşacak, şimdiden bilginize.  Eğer güzel bir kar tatili yapma gibi bir fikriniz varsa sizin için hazırladığımız Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri blog yazımıza göz atın, ardından rotayı dilediğiniz bölgedeki kayak merkezine çevirin.
  • Uludağ Kayak Merkezi
uludag-kayak-merkezi-1
Uludağ, Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri listelerinin baş tacı… Kayak yapılacak en iyi yerlerden biri. Kış sporlarını gönül rahatlığıyla yapacağınız Uludağ Kayak Merkezi’ndeki pistler her seviyeye uygun. Aynı zamanda gençlik festivaliyle de oldukça popüler. Kar üstünde sucuk ekmek partilerini de unutmayalım.  Uludağ Otellerinde yerinizi hemen ayırın diyoruz.
  • Kartepe Kayak Merkezi
kartepe-kayak-merkezi-1
İstanbul’a olan yakınlığı sebebiyle tercih edilebilecek yerlerden biri. Üstelik Kartepe Otellerinde kalmak yerine günübirlik gidebilirsiniz. Çok sayıdaki lift ve 12 pistiyle her seviyeye hitap ediyor. Diğer kayak merkezlerine göre sezonu kısa, üstelik istenilen kar kalınlığına geç ulaşıyor. İlle de kayak tatili için Kartepe’yi düşünüyor ve bir otelde kalmayı planlıyorsanız rezervasyonunuz sırasında kar durumunu mutlaka sorun.
  • Kartalkaya Kayak Merkezi 
Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri listelerinden uzun yıllar düşmeyen ve düşmeye de niyeti olmayan bir yer Kartalkaya.   Köroğlu Dağları eteklerinde muhteşem bir kayak deneyimi istiyorsanız aralık ve mart ayları arasında tatile çıkabilirsiniz.
  • Erciyes Kayak Merkezi
erciyes-kayak-merkezi-1
Kayseri Erciyes Dağı’nın eteklerinde eğlenceli bir kayak deneyimi yaşayacağınız yer. Üstelik Kayseri Havalimanı’ndan da kolayca ulaşımı var. Erciyes Kayak Merkezi son yıllarda bir Uludağ, bir Kartepe kadar yoğun ilgi görüyor. Ayrıca Türkiye’nin en iyi toz kar kalitesine sahip. Kar tatiline çıkmayı düşünenlerin aklında bulunsun. Erciyes Otellerinin sayısı da kış sezonunda gelen turistlerin konaklama ihtiyacını karşılamaya yetiyor.
  • Sarıkamış Kayak Merkezi
sarikamis-kayak-merkezi-1
Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri arasına Sarıkamış’ı da listemize dahil ettik. Aslında Doğu Anadolu’da bulunması nedeniyle en çok ilgiyi çevre şehirlerden görüyor. Yine de en sakin kayak merkezleri arasında. Eğer kalabalıktan hoşlanmıyorsanız kayak tatilinizi Sarıkamış otellerinde geçirebilirsiniz. Sarıkamış’ta Kayak Otelleri çok fazla yok ama mevcut olanlar gelen turistlerin ihtiyacını karşılıyor diyebiliriz. Hem de fiyatlar uygun. Değerlendirilebilir.
  • Palandöken Kayak Merkezi
palandoken-kayak-merkezi-1
Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri arasında olan Palandöken, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük kayak pistine sahip. Erzurum’un kış turizmini hareketlendiren bu bölge, karların yere düşmesiyle birlikte ülkenin her noktasından tatilciyi ağırlıyor. Amatör, profesyonel, orta seviye kayakçılara hitap eden pistlere sahip. Evet, ulaşımı biraz zor ama güzel bir kayak tatili için tercih edilebilir.
  • Ilgaz Kayak Merkezi
Ilgaz Kayak Merkezi’ndeki kayak otelleri çok sayıda değil. Zaten ülkemizin diğer kayak merkezleri gibi çok kalabalık da değil. Üstelik buradaki kayak imkanları biraz kısıtlı. Yine de sahip olduğu pisti, diğer bölgelere göre otel fiyatlarının ucuz oluşu nedeniyle tercih edilebilir. Bu arada Ilgaz Kayak Merkezi demiş olsak da asıl ismi Yıldıztepe Kayak Merkezi’dir. 
  • Davraz Kayak Merkezi
davraz-kayak-merkezi-1
Davraz otellerinde birkaç gün kalmaktan ziyade, günübirlik kayak için tercih edebilirsiniz. En genç kayak merkezlerinden biri olması nedeniyle kış boyunca sakinliğini korur. Yine de Türkiye’deki en iyi kayak merkezleri arasındadır. Isparta ve çevresindeki illerde ikamet ediyorsanız özellikle gitmeniz tavsiyedir. 
  • Saklıkent Kayak Merkezi
saklikent-kayak-merkezi-1
Antalya her ne kadar yaz turizminin en önemli şehirlerinden biri olsa da tatile kışın da devam etmenizi sağlıyor. Beydağları eteklerindeki Saklıkent Kayak Merkezi, şehir merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta. Yani aynı gün iki mevsimi yaşama şansı veriyor. Saklıkent, Akdeniz’de olduğu için kayak sezonu oldukça kısa. Tam döneminde giderseniz keyif alacağınız bir kayak tatili geçirebilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder