2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

KOMŞUDAKİ CENNET KORFU ADASI

KOMŞUDAKİ CENNET KORFU ADASI
Birbirinden güzel adalara, bu adalar içinde bulunan muhteşem plajlara, her biri ayrı mimariye sahip görkemli yalılara ve saymakla bitmeyecek onlarca güzelliğe sahip komşu ülke Yunanistan, tüm bu güzelliklerini paylaşmak için hazırda bekliyor. Güzellikler komşudan, göstermesi bizden diyip topu size atıyoruz. İşte Korfu Adası’nın mutlaka görülmesi gereken yerleri;
PLAJLAR
Bir rivayete göre İyon Denizi’nin en güzel plajları Korfu Adası’nda bulunuyormuş. Çok sayıdaki cennet plaj arasında mutlaka ziyaret edilmesi gerekenler ise Almyros, Ermones ve Agios Stefanos Plajları. Şehir merkezine 35 km uzaklıkta bulunan Almyros Plajı, ince kum sahili ve sığ denizi tüm günü geçirebileceğiniz adreslerden biri. Kapalı bir koy olan Ermones Plajı ise daha çok dalış meraklıların tercih ettiği noktalardan. Almyros Plajına oldukça yakın bir noktada bulunan Agios Stefanos ise adanın en güzel plajı olarak bilinmekle birlikte özel bir işletmeye ait olması nedeniyle birçok plaj aktivitesine de ev sahipliği yapıyor.
Korfu_Adasi (2)
 KORFU TOWN
Korku adasının turistik olmayan ama neredeyse tüm güzelliklerini bir araya topladığı için turistler tarafından en çok ilgi gösterilen yeri Korfu Town’dır. Muhteşem mimarisinden kaynaklı kendinizi Venedik’in dar sokaklarında kaybolmuş gibi hissedebileceğiniz bu bölgede bulunan George Saray’ı ve Asya Sanat Müze’si zaman geçirilecek yerlerin başında geliyor. Tipik ortaçağ şehirlerinde görmeye alıştığımız Old Town yani eski şehir bölgesi Korfu Adası’nda da mevcut. Adanın en eski evleri ve yalılarının bulunduğu bölgede tarih dolu bir yürüyüşün ardından Korfu Arkeoloji Müzesi ve Tarihi Korfu Limanı ziyaret edilebilir.
Korfu_Adasi (4)
Eğer Antik Yunan tarihine ilginiz varsa mutlaka ama mutlaka gitmeniz gereken yer ise adanın güneyinde bulunan Achillion Sarayı’dır. Gastouri köyünde bulunan saray kimi tarih meraklıları tarafından Korfu Adası’nın ziyaret edilmesi için tek başına bir neden. Sarayın bulunduğu köy ise muhteşem plajlarıyla tarihe serinlik katmak için gereken her şeyi yapıyor.
Korfu_Adasi (3)
GECE HAYATI
Korfu’da gece hayatı denilince ülkenin geri kalan kısmında da olduğu gibi akla ilk gelen şey taverna eğlenceleridir. Korfu Adası’nın kuzey kısmında bulunan Dassiabölgesi, gerek bünyesinde barındırdığı muhteşem plajlarıyla gerekse birbirinden meşhur balık restoranlarıyla adanın en gözde yererinden biridir. Bu bölgede akşam yemekleriyle başlayan gece eğlenceleri geç saatlere kadar sürebilmektedir. Aynı şekilde ada içinde küçük bir köy olan Sidabari de adaya gece hayatı konusunda kimliğini veren noktalardan. Dassia’ya oranla daha renkli bir gece hayatına sahip olan bu köyde tüm gün geçirmek yerine akşam yemeğiyle başlayan mutlu saatler yaşanılabilir.
Korfu_Adasi_5














Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder