2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bembeyaz Bir Tatil: Uludağ

Kışın gelişi birçok insanda olumsuz duygular uyandırsa da karın yağmaya başlaması, etrafın koyu renklerden bir anda bembeyaz bir örtüye bürünmesi yeniden yaşam enerjisiyle dolmamızı ve soğuk kış günlerini sıcacık etkinliklerle canlandırmamızı sağlar. Deyim yerindeyse 7’den 70’e herkesin kar topu oynayıp kardan adam yaptığı kış mevsiminde bu eğlenceli anların hakkını vermek ve doyasıya kayak yapmak için kayak merkezlerine gidenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar çok.
Uludag-Kayak-Merkezi-Manzara
Türkiye’de kış sporu denilince akla ilk gelen yer tahmin edebileceğiniz üzere Uludağ’dır. Pistlerin çeşitliliği, pistlere ulaşımın kolaylığı, misafirperver kayak otelleri ve büyük şehirlerden ulaşım kolaylığı Uludağ’ı Türkiye’de kayak turizminin merkezi konumuna getirmiş durumda. Yani, keyifli bir kayak tatilinin anahtar kelimelerinden biri Uludağ’dır.
Uludağ Kayak Merkezinde kayak sezonu, aralık ayının ortalarında başlayıp mart ayının sonuna kadar kayak severlere eğlenceli anlar sunar. Pist adedi ve pist uzunluğu bakımından Türkiye’de lider pozisyonda bulunan Uludağ’da 17 farklı pist, zorluk derecelerine göre alternatifleri ile amatör kayakçılara da profesyoneller kadar eğlence vadediyor. Tüm pistlere telesiyej ve teleski ile kolayca ulaşım sağlanabilirken telesiyej ve teleski imkanlarını kullanabilmek için tek seferlik, saatlik veya günlük olarak bilet alabilirsiniz. Bu biletleri tüm telesiyej ve teleski ulaşımlarında ortak olarak kullanarak zirveye ulaşırken Uludağ’ın beyazlar içindeki eşsiz manzarasını seyre dalabilirsiniz.
Uludag-Kayak-Merkezi-Telesiyej-Teleski
Uludağ tatilinizi maksimum eğlence ile yaşamak için güncel kar kalınlığı, pist ve lift durumu ile ilgili bilgi sahibi olmanız önemlidir. “Uludağ Kayak Merkezi” adlı uygulamayı ios ve android işletim sistemli telefonlarınıza indirebilir; yol durumu, etkinlikler gibi konularda da bilgi alıp Uludağ tatilinizi maksimum eğlence ile doyasıya yaşayabilirsiniz. Acil durum uyarı butonu ile tesiste başınıza gelebilecek acil durumlarda GPS özelliği ile hemen yardım alabilirsiniz.
Uludağ Kayak Merkezi 2 bölgede hizmet veriyor. Bu bölgelerden 1. Gelişim Bölgesi daha canlı, hem pistleri hem de gece hayatı daha yoğun olan bölge olarak dikkat çekiyor. Bu bölgede çoğunluğu kolay ve orta derecedeki pistlerde doyasıya kayak yapabilir, kayak sonrası denince ilk akla gelen yiyecek olan sucuk ekmeğinizi afiyetle yiyebilirsiniz. Diğer bölge olan 2. Gelişim Bölgesi ise nispeten daha sakin, geneli zor kayak pistleri ile profesyonel kayakçılara hitap etmekte. Kayak pistleri farklı olsa da bu bölgede de sucuk ekmeğin lezzeti aynı. Uludağ’da kayak keyfini Günübirlik Uludağ Kayak Turu veya Konaklamalı Uludağ Kayak Turu ile doyasıya çıkarabilirsiniz.
Uludag-Kayak-Merkezi-Pistler
Uludağ Kayak Merkezi, Bursa Şehir Merkezinden 40 km uzaklıkta konumlanmıştır. Uludağ Kayak Merkezi’ne özel aracınızla erişebileceğiniz gibi; dolmuş, minibüs ve teleferikle de ulaşabilmeniz mümkündür. Bizim tavsiyemiz teleferik aracılığıyla Sarı Alan’a, oradan da dolmuş ile kayak merkezine ulaşmanız şeklinde. Bu arada teleferiğe kayak malzemeleri alınmıyor haberiniz olsun!
Uludağ Kayak Merkezinde kayak malzemeleri kiralayabilir, özel eğitmenlerden kayak eğitimi alıp kayak zevkinizi daha da arttırabilirsiniz. Uludağ’a gitmişken Bursa’nın meşhur lezzetlerinden İskender Kebap ve Kestane Şekerini tatmayı da sakın unutmayın!




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder