2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Gemide balayı ile mutluluğa yol alın

Gemide balayı ile mutluluğa yol alın
Sözdü, nişandı, düğündü, dernekti derken evlilik defterini nihayet imzaladınız. Bu son aşamaya kadar sağ salim ulaştıysanız eşinizle eşi benzeri olmayan bir tatili sonuna kadar hakkettiniz demektir.
Eğlenceli olduğu kadar yoğun ve telaşlı geçen evlilik hazırlıklarının stresini üzerinizden atmak mı istiyorsunuz? Sevdiğiniz kişiyle beraber baş başa, göz göze çıkacağınız bir balayını dört tarafı denizlerle çevrili yüzen bir otelde geçirmeye ne dersiniz?
Durun, denizi görmeden paçaları sıvamayın hemen!
Neden gemide balayı?
Tek seferde dünya kadar yer görürsünüz
Kısa sürede pek çok yer görmek istiyorsanız gemi yolculuğu sizin için en ideal tatil şekli olacaktır. Siz odanızın balkonunda deniz manzarası eşliğinde kahvenizi içerken geminiz o sırada yeni ufuklara yelken açmakla meşguldür. Havuzda yüzerken oteliniz de sizi yeni coğrafyalara taşımak için denizde yüzmektedir. Gözlerinizi kapattığınız yerle açtığınız yer aynı yer olmayacaktır. Her gün başka bir alemde uyanır dilerseniz istediğiniz liman şehirlerini keşfetmek için kara turlarına katılırsınız.
Daha uygun fiyatlarla dünyayı dolaşırsınız
Tek seferde birden çok ülkeyi görmenizi sağlayan gemi yolculuğu diğer uçuşlu yolculuklara göre daha ekonomik bir tatil fırsatı sunar. Düğün masraflarınızı da düşünerek erken rezervasyon imkanından ve indirimli turlardan yararlanmanız sizin yararınıza olacaktır. Balayı çiftlerine uygulanan ekstra indirimleri de göz önünde bulundurursanız gemide balayı size daha uygun bütçelerle daha çok yer görmenizi sağlayacaktır.
Yorulmadan dünyanın yolunu kat edersiniz
Yolculuk güzel şey arkası yorgunluk olmasa! Düğün hazırlıkları ve telaşı sizi yeterince yordu. Konforlu ve rahat bir tatil en çok sizin hakkınız. Gemi yolculuğunda seyahatinize yattığınız yerden devam edersiniz. Havaalanında uzun ve yorucu işlemlerden, şehir içinde trafik gürültüsünden uzak, güvertede sevgilinizle kol kola denizin sessizliğini dinlersiniz.
Balayına yakışır bir Romantizm yaşarsınız
Eşinizle güvertede yıldızlar altında dans etmek, canlı müzik eşliğinde muhteşem deniz manzarasına karşı akşam yemeğinizi yemek, gün batımında denize karşı yol alırken birbirinize sevgi, sadakat ve yoldaşlığınızı fısıldamanız sonsuza kadar aşkla dolu, mutlu bir evliliğin ilk ayak sesleri olacaktır.
Maceralarla dolu bir tatil geçirirsiniz
Dalgalar kadar coşkun, Kristof Kolomb, Macellan gibi maceracı ruhlara sahipseniz, farklı coğrafyaları keşfedip farklı kültürlerle tanışmak sizi heyecanlandırıyorsa, Sinbad’ın maceralarına ortak olmak istiyorsanız gemide balayı sizin için mükemmel bir fikirdir. Belki de Moby Dick’in ulumalarının peşine düşerken Dünyanın Ucundaki Fener’i bile görürsünüz.. Kim bilir?
Konforlu ve rahat bir tatil yaparsınız
24 saat oda servisi, odanızın balkonunda denize nazır keyifli kahvaltılar, gemi içerisinde butik mağazalarda alışveriş imkanı, spor aktiviteleri, konserler, sağlık hizmeti, kokteyl, parti, havuz, sinema ve konserlerle gemide sıkılmaya fırsat bulamayacak, seyir esnasında hem eğlenecek hem de dinleneceksiniz. Gemide balayı size zamanın yavaş aktığı, eğlenceli, konforlu ve yoğun bir tatil imkanı sunarak denizde zaman kavramını unutturacaktır.
Screen Shot 2014-10-08 at 11.04.25 AM



Telefon : 0 224 225 43 43 
           Gsm : 0 534 835 86 85                  
          Faks : 0 224 225 43 53                
      e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder