2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Cevabınız Evet’se

Cevabınız Evet’se
Yeni bir hayata “evet” diyecek okurlarımız için derlediğimiz hem egzotik hem de eğlenceli 3 balayı rotası, düğün telaşınızın ardından size ilaç gibi gelecek.
Maldivler: Balayı Rüyası
Dünyanın en iyi balayı otelleri listesine her yıl mutlaka Maldivler’den bir kaç resort giriyor. Hint Okyanusu’nda yaklaşık 1200 ada ve atölden oluşan Maldivler’de turizm tesisleri atöllere konumlanmış durumda. Çoğu tesisin özel villaları okyanusun içindeki ayaklı sütunların üzerine inşa edilmiş.
Bu villalar için okyanus manzaralı tanımı haksızlık olacaktır! Balayı süitlerinin çoğunda her bir villanın özel havuzu ve verandasında küveti dahi var. Günbatımında geleneksel yelkenli tekne dhonilerle yapılan bir gezide romantizmin doruğa çıktığına şüphe yok.
Atolün bembeyaz kumsallarında size eşsiz deniz mahsullerinden oluşan lezzetler de eşlik edebilir.
Tayland: Tropik Tatil
Kutsal tapınakların ülkesi Tayland, tropik tatilin de vazgeçilmez adresi. Her geçen gün Türk ziyaretçi sayısını arttıran Tayland, beyaz kumlu sahilleri, ender görülen mercan resifleri, adaları ve muhteşem ormanlarıyla nefes kesen bir coğrafyaya sahip.
Balayı çiftleri özellikle Phuket Adası’nı tercih ediyor. Dünyadaki en önemli dalış merkezlerinden olan Phuket, sahilleriyle de unutulmaz bir tatil vaat ediyor.
Kanarya Adaları: Siyah Kumsallar
Afrika’nın kuzeybatısında, Atlantik Okyanusu’nda yer alan, İspanya’ nın özerk topluluğu Kanarya takımadaları günümüzde turizmin yıldızı konumunda. Avrupa’ya yakınlığıyla da ilgi gören adalar sahilleri ve doğasıyla ilgi çekiyor. Ziyareçilerini büyüleyen ada plajlarının çoğu volkanik kayalıklar arasında ve siyah kumsallara sahip. Yelkenliler veya katamaranlarla, yapılan gezintiler sırasında, balinaları görme şansınız olduğunu da unutmayın.


Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
           Gsm : 0 534 835 86 85                  
            Faks : 0 224 225 43 53                        
      e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder