2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Gemi tatili için en iyi 5 neden

Gemi tatili için en iyi 5 neden
Bir gemi tatilinin en iyi yanı kısa bir zaman diliminde birden fazla ülkeyi ve o ülkenin de en güzel kentini görüyor olmak. Sadece bu özelliği ile tercih edilebilen gemi tatili, tatilcilere öyle güzel avantajlar sunuyor ki, bu avantajların tatil alışkanlıklarınızı kökten değiştirmesi kuvvetle muhtemel. Peki, nedir gemi tatilini bu kadar avantajlı ve eğlenceli kılan?
gemi genel foto
İşte gemi tatiline çıkmanız için en etkili 5 neden;
1) Sizinle birlikte seyahat eden bir odanız var
Her gün bir ülkeden diğerine seyahat ettiğiniz gemi tatilinde bavulunuzu da her gün aç kapa yapmanıza gerek yok. Limanda sizden teslim alınan bavulunuz odanıza kadar getirilir ve ve odanıza yerleştirdiğiniz eşyalarınızı sadece tatil sonunda toplarsınız.
gemi1
2) Yol yorgunluğu yok
Gemilerin, sabah günaydın diyeceğiniz şehre doğru gece yol alması sizin herhangi bir yol yorgunluğu yaşamamanızı sağlıyor. Sabah kahvaltı edip fresh bir şekilde güne başlıyor ve ziyaret ettiğiniz şehrin yorgunluğunu akşam gemi eğlenceleriyle atıyorsunuz. Geminiz başka bir limana doğru yola koyulduğunda ise siz yatağınızda mışıl mışıl uyuyor oluyorsunuz.
gemi 2
3) Kendi ulusunuzdan personel
Gemi tatilinin güzel yanlarından biri birçok farklı ulustan tatil severlerle seyahat ediyor olmanız. İşin bu güzel yanının sorun oluşturmaması için gemide bulunan her milleten bir personel bulundurulmaya özen gösterilmesi. Kendi dilinizi, kültürünüzü ve yemek kültürünüzü bilen bir yardımcı ile seyahat etmek karşılaşma ihtimaliniz olan tüm sorunları ortadan kaldırıyor.
gemi 3
4) Yurtiçi ve yurtdışı tatil bir arada
Gemiler yüzen oteller şeklinde oluşturulduğu için içinde 5 yıldızlı bir otelde bulabileceğiniz hemen her aktivite mevcut. Bunun yanında her gün farklı bir ülkede güne merhaba diyebiliyor olmanız, yurt içinde lüks bir tesiste yapacağınız tatil ile yurt dışına çıkarak yapacağınız kültür tatilini bir arada yaşamanızı sağlıyor. Hatta gemilerde sinemadan casinoya kadar birçok tesiste bulunmayan aktiviteler de seyahatinizi farklılaştırıyor.
gemi 4
5) Gümrüksüz alışveriş fırsatı
Gemide bulunan Duty Free’lerde uygun fiyata bulabileceğiniz elektronik, mücevher, parfüm ve içkileri satın alabilir kendinize yoğun bir alışveriş terapisi uygulayabilirsiniz.
gemi5




Telefon : 0 224 225 43 43 
           Gsm : 0 534 835 86 85                  
          Faks : 0 224 225 43 53                
      e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder