2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Perisos Turizm’ den 2016 Yaz tatili ve oteller için öneriler

Günümüzde birçok yazıda, reklam filmlerinde, billboardlarda, biriyle konuşurken kısacası yazılı, sözlü, görsel bütün kitle iletişim araçlarında ve birebir olan görüşmelerde erken rezervasyon kelimesi kullanılmaktadır. Erken rezervasyon; önceden yer ayırtmaktır. Dilerseniz bir restoranda, dilerseniz bir otelde veya sinema salonunda erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Önceden yer ayırtmak anlamına gelen erken rezervasyon kelimesi, günümüzde çok sık kullanılmaktadır. Özellikle tur firmaları tarafından kullanılan erken rezervasyon kelimesi artık herkes tarafından biraz da olsa bilinmektedir.

Erken rezervasyon sadece size konaklayacak bir yer bulmakla sınırlı kalmaz ayrıca yapacağınız tatilin masrafını da diğer tatil seçeneklerine oranla minimize eder. Seçtiğiniz otel, önceden yer ayırttığınız için ödeme konusunda kolaylık sağlar. Son anda ayırtılan otel odalarının fiyatına oranla oldukça hesaplı bir ücret ödeyerek tatilinizi geçirirsiniz. Erken rezervasyon, size fiyat konusunda kolaylık sağladığı gibi yılın turist ziyaretleri konusunda en yoğun olan bölgelerinde de tatil yapmanızı sağlar.
Erken rezervasyon sistemi, yaz döneminde yapacağınız tatil için yerlerinizi önceden ayırtmanız demektir. Yaz aylarında özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında en yoğun dönemini yaşayan turizm sektöründe yoğunluk artar.


Dolayısıyla fiyatlar da yaz aylarında en üst düzeylere ulaşmakla birlikte otellerin doluluk oranları da artar.
Perisos Turizm’in ve tesislerin iş birliği ile erken rezervasyon sayesinde tatilcilere aylar öncesinden yaptıkları rezervasyonlar için normalinden çok daha uygun fiyatlarla tatil yapma imkanı sunulur. Daha önceleri  sadece son dakikada olan rezervasyonlar son bir kaç yıldır erken rezervasyon sistemine döndüğü için bizler Perisos Turizm Ailesi olarak bu imkanlardan misafirlerimizin yararlanabilmesi için Türkiye ve Dünya genelinde bütün Otellerle anlaşarak erken rezervasyon indirimlerini misafirlerimize yansıtmaya başladık. 

Erken rezervasyon otelleri ile uygun fiyata dilediğiniz tatili yapabilirken, hem paranız cebinizde kalır hem de seçiminizi son dakikaya bırakmadığınız için yer bulmakta sıkıntı çekmezsiniz. 2016 erken rezervasyon fırsatları için şimdiden harekete geçin, tatilinizi riske atmayın. 
Erken rezervasyona dünya üzerinde çok sık başvurulur. Ülkemizde de erken rezervasyon avantajlarından yararlanılmaktadır. Erken rezervasyon kampanyaları, her bütçeden ve her kesimden insanın tatil yapmasına yönelik olarak hazırlanmaktadır. Ekonomik seçeneklerle hazırladığımız kampanyalardan herkes yararlanabilir. Tatil yapmak her insanın en doğal hakkı olduğu için Perisos Turizm bu hakka herkesin sahip olmasını istiyor. Erken rezervasyon üzerine çalışan onlarca tur şirketi vardır. Yalnız içinde bulunduğumuz çağda, insanların birbirine olan güveni tahrip olmuştur. Bu sebepten dolayı tur şirketlerinin düzenlemiş olduğu kampanyalara güven konusunda sıkıntı yaşanıyor. Tatil yapma düşünceniz varsa erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz. Perisos Turizm sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış ve işinde uzman kadrosuyla size erken rezervasyon hakkında gereken bilgiyi verecektir. İsteklerinizi soracak ve size en uygun olan oteli önerecektir. Otel seçiminizde size yardım edeceği gibi uygun ödeme koşulları da sunacaktır. Tatilinizin bütçenizi sarsmasını değil, sizin tatilden alacağınız hazzı düşünen Perisos Turizm, erken rezervasyon avantajından yararlanarak otel seçtiğinizde %50’ye varan indirim ve 9 aya kadar taksit imkanı sunacaktır.
Erken Rezervasyonda Perisos Turizm fırsatları nelerdir?
Yaz tatiliniz için erken rezervasyon döneminde rezervasyon yaptırarak hayallerinizdeki tatili %50'e varan indirimden yararlanabilir, Bonus karta özel ek ilave +%5 indirim ve 9 taksit kolaylığı ve indirimli fiyatlarla istediğiniz tarihlerde yer ayırtabilirsiniz. İptal güvencesi imkânıyla da herhangi bir sebepten dolayı rezervasyonunuzu iptal etmek istediğinizde, 72 saat öncesine kadar bizi aramanız yeterli.

Erken Rezervasyon iptal güvencesi nedir ve nasıl gerçekleşmektedir?

Yaz tatiliniz için erken rezervasyon yaptırmış olacaksınız. “Ya bir aksilik olursa, gidemezsem. Tarih değişikliği yapmam gerekirse ne olacak?” gibi endişe duyabilirsiniz. Perisos Turizm iptal iade sigortası size gönül rahatlığıyla rezervasyon yaptırmanız için seçenekler sunuyor. İptal iade paketi alan misafirler giriş gününe 72 saat kala ön koşulsuz ve kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme hakkına sahip olurlar.

2015 Erken Rezervasyon iptali nasıl gerçekleşmektedir?

Erken rezervasyon sigortası alındıktan sonra iptal işleminizi tatil yapacağınız tarihten 72 saat önce iptal ettirmelisiniz. Bu süre zarfında iptal işlemi yaptırırsanız %100 koşulsuz ve kesintisiz ücret iadesi yapılıyor.

 Erken Rezervasyon hangi şehir ve otellerde geçerlidir?

Yaz mevsiminde Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde bulunan bütün tesisler için geçerlidir










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder