2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Çocuklarla Tatile Gidilecek En Güzel 9 Şehir

1) Sidney
sidney-1
Evet, Avustralya çok uzak bir mesafe olabilir fakat hem sizin hem de çocuklarınızın eğleneceği bir şehir olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sidney’de özellikle çocuk odaklı gezi yerleri bulunuyor.  Taronga Hayvanat Bahçesi, Sidney Gözlemevi ve Koala Park çocuğunuzla tatil yaparken sizin de eğlenmenizi sağlar.
2) Londra
londra-1
Belki özellikle genç kesimin gezmek, eğlenmek veya eğitim almak için tercih ettiği bir yer Londra. Aslında çocuklarla tatile gidilecek şehirler listenizde de olabilir . Sonuçta Harry Potter’in, Peter Pan’ın şehrinden bahsediyoruz. Burada da yine hem sizin hem de çocuğunuzun eğleneceği yerler var. Londra Ulaşım Müzesi, Warner Bros Harry Potter Stüdyosu, Londra Hayvanat Bahçesi bu yerlerden sadece birkaçı. Hyde Park ise dinlenme ihtiyacı hissettiğinizde gidebileceğiniz en güzel yerlerden biri.
3) Amsterdam
amsterdam-1
Amsterdam, özellikle gece hayatıyla ünlü bir şehir olabilir. Bir yanda da romantik çiftler tarafından sık sık ziyaret edilir. Yine de çocuğunu alıp, Amsterdam’a doğru yolculuk edenlerin sayısı da fazladır. Düşünsenize, çocuklarınızla bisiklet kiralayarak Amsterdam sokaklarını keşfettiğinizi, Van Gogh Müzesi’nde gezindiğinizi, Scheldestraat’ta çocuk dükkanlarını ziyaret ettiğinizi…
4) Vancouver / Kanada
vancouver-1
Yeşilin bol olduğu, yolların güvenli olduğu, her yaş grubuna hitap ettiği gibi çocukla gidilecek bir şehir daha. Kanada baştan sona böyle fakat özellikle Vancouver’da parklar, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, plajlar derken çocuğunuzla güvenle tatil yapmanın keyfini çıkaracaksınız.
5) Paris
paris-1
Disneyland’a gitmek her çocuğun hayalidir. Eğer tatil planı yaparken önceliğiniz çocuklarınızsa, onlara güzel bir karne hediyesi olarak Disneyland’a götürebilirsiniz. Paris sadece Disneyland ile sınırlı değil üstelik. Eyfel Kulesi’nin cazibesi, akşam saatlerindeki ışıklandırması onları da en az sizin kadar etkileyecek. Yani işin özü, sadece romantik çiftlerin ziyaret ettiği bir yer değil Paris. Müzeleri ve sanat galerinde çocuklu ailelerin sık sık görüldüğü bir şehir.
6) Lizbon
lizbon-1
Müzeleri ve akvaryumları ile çocuklarla tatile gidilecek şehirlerden biri de Lizbon. Üstelik sokaklar o kadar mütevazi ve güvenli ki, çocuklarınızla rahatça gezintiye çıkabiliyorsunuz.
7) Roma
roma-1
Çocuklara tarihi anlatmanın ve sevdirmenin en kolay olduğu şehir. Üstelik sadece tarihiyle değil, yerel lezzetleriyle de ön plana çıkmasını biliyor. Çocuğunuzla Roma’yı gezerken bir Roma dondurmasının size eşlik etmesine izin verin. Tabii bir de birbirinden lezzetli pizza ve makarnaları da es geçmemek lazım. Kolezyum, Roma Forumu, Trevi Aşk Çeşmesi gibi pek çok sanatsal ve tarihsel yapıyı görme şansını çocuklarınıza küçük yaşta verin. Mesela güzel bir karne hediyesi düşünüyorsanız Roma’ya ailece Uçak Bileti almakla işe başlayın.
8) Kopenhag
kopenhag-1
Tivoli Eğlence Parkı, Kopenhag’a çocuklarıyla gelmiş ailelerin görmeden dönmediği bir yer. Şehir zaten başlı başına güzel. Plajlar deseniz hepsi birbirinden güzel ve dalgalara kapalı. Çocuklarınız için güvenli bir tatil için bu yıl Kopenhag’a yolculuk yapabilirsiniz.
9) İstanbul
istanbul-1
Birçoğunuz İstanbul’da yaşıyor olabilirsiniz. Buna rağmen çocuklarla gidebileceğiniz şehirleri araştırırken yaşadığınız şehri unutabilirsiniz. Belki çok kalabalık, belki trafik bir çile ama İstanbul’un güzel yanlarını saymaya kalksak bitiremeyiz. Çocuklarla gidilecek o kadar çok yere sahip ki! Mesela bir Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ya da İbrahim Paşa Sarayı’nı en son ne zaman ziyaret ettiniz? Ya da şöyle soralım; çocuklarınızla İstanbul’un müzelerini, saraylarını gezdiniz mi? Bir Pierre Loti’de oturup bir dinlenme molası verdiniz mi? Elbette bunları yapanların sayısı azımsanamaz fakat yine de aklınızda bulunsun. İstanbul, bir çocukla gezmek için harika bir şehir.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder