2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Büyükada ’da Hafta Sonu Kaçamağı

Şehrin kalabalığından uzaklaşmaya ve sakin bir yerde kafa dinlemeye zaman zaman herkesin ihtiyacı oluyor.Haftasonu kaçamağı dendiğinde akla şehrin biraz dışında yer alan belli başlı rotalar geliyor. Yağmurlar yağmaya başlayıp havalar biraz soğudu mu yelpaze biraz daha daralıyor. Hava bozduğu için haftasonunuzu alışveriş merkezlerinde geçirmenize gerek yok, şehirden çok uzaklaşmadan huzuru bulabileceğiniz bir yer biliyoruz. Büyükada’da keyifli bir haftasonu kaçamağına hazır olun!
shutterstock_170721071
Büyükada’ya insanlar genelde yazın gitmeyi tercih ederler. Oysa Prens Adaları’nın en büyüğü olan bu cennet harikasında vakit geçirmek, kışın da en az yazın olduğu kadar keyiflidir. Üstelik yazın çok fazla turist çektiği için kalabalık olan Büyükada kışın daha nezih ve sakindir.
shutterstock_161951828
Büyükada’ya gitmek için Bostancı’dan kalkan Büyükada vapurlarına binmelisiniz. Denizin tadını çıkartarak yapacağınız bu yolculuk yaklaşık 40 dk civarında sürüyor. Gitmeden önce mutlaka Büyükada otel ve pansiyonlarını araştırmalı ve eski ahşap evlerden dönüştürülmüş olanlarda kalmalısınız. Büyükada’da haftasonu yapılacak şeylerin başında bisiklete binmek geliyor. Bisiklet kiralayarak adanın tamamını turlayabilirsiniz. Yaptığınız tur sırasında göreceğiniz manzaraları çok beğeneceksiniz. Adada bulunan Aya Yorgi Kilisesi’ne gelmeden bir mesire yeri vardır burada piknik yapabilirsiniz. Aya Yorgi tepesine çıkarak Aya Yorgi Kilisesi’ni de mutlaka gezin. Eski Rum Yetimhanesi, Ada müzesi ve Reşat Nuri Güntekin’in evi de Büyükada’nın ziyaret edilebilecek yerleri arasındadır. Ancak Büyükada’yı keşfetmenin en güzel yolu birbirinden güzel evlerle dolu sokaklarında elinize dondurmanızı alarak yürümektir. Dilerseniz fayton turu da yapabilir ya da mesire alanlarında oturup temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. Yemek molası için sahilde birçok mekân bulacaksınız.Büyükada’da balık yemek en çok tercih edilen seçenektir. Son olarak sabah mutlaka erken uyanıp güzel bir Büyükada kahvaltısı yapın ve fotoğraf makinalarınızı yanınıza almayı unutmayın!
shutterstock_232928116





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder