2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Termal Otellere Gitmek İçin 10 Neden

Her gün tatil düşüncesiyle kıvranılan o sıcak yaz aylarını geride bırakmamıza rağmen daha şimdiden o günleri özler olduk. Fakat yaz mevsimi bitse de tatil; tatile ihtiyacı olanlar için her mevsim devam eder. Özellikle termal otellerbakımından Avrupa’da ilk sırayı kimseyi kaptırmayan ülkemizin tatil severleri için…
Soğuk günlerin gelmesiyle birlikte, kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz sıcacık bir tatilin hayalini kuranlar için hazırladığımız termal otellere gitmek için 10 neden!

1) Şifalı termal kaynaklardan gelen sular sayesinde romatizmal hastalıklardan dolaşım sistemi hastalıklarına kadar pek çok derde deva olan termal oteller sağlık dolu bir tatil sunar.

termal_tatil


2) Genellikle doğal güzelliklerin ortasında yer alan termal oteller, sizlere yeşil örtünün manzarası ve kokusu ile huzur depolayacağınız bir ortam yaratır.

obam-termal


3) Termal oteller soğuk kış günlerini sıcacık bir kış tatiline dönüştürür.

patalya_hotel


4) Sadece fiziken değil ruhen de yenileneceğiniz termal tatilin sonunda kendinizi daha motive hissedersiniz.

termal_tatilde_huzur


5) Termal oteller; yoğun iş temposundan, sınav stresinden, şehrin gürültüsünden ve hayatın telaşından kısa bir süre uzaklaşmak için biçilmiş kaftandır!

ricmond_spa


6) Gelişmiş spa olanakları ve masaj hizmetleriyle dinlendirici pek çok uygulamanın tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

termal_spa_masaj


7) Zengin otel seçenekleri ve kampanyaları sayesinde çok ekonomik bir termal tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

8) Termal otellere aileniz ile birlikte giderek hem ailenize hem de kendinize zaman ayırmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

termal_tatil_aile


9) Birçok termal otelde bulunan toplantı ve organizasyon olanakları sayesinde iş hayatınızı tatille buluşturabilirsiniz.

termal_otel_toplanti


10) Büyük şehirlerde yaşayanlar için termal oteller aynı zamanda yakın bölge otelleri sınıfına girmekte olduğundan birkaç günlük tatil arayışında olanlar için ideallerdir.

yakin_bolge_termal





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder