2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DENİZ TUTKUNLARINA GEMİ SEYAHATİ

DENİZ TUTKUNLARINA GEMİ SEYAHATİ
Sahil kasabasına yerleşme planları, deniz görünce rahatlamak ya da bir şehirde yaşamak için ”olmazsa olmaz” listesinin şartlarından deniz kıyısında yer alması.. Çoğu insan için hayatın böylesine odak noktasındadır deniz. Gözlerinizi kapatıp, dalgaların sesini dinlediğinizde ruhunuzda oluşan dinginleştirici etkiyi özlediyseniz, bir sonraki aşama tatil hayalleri kurmaya başlamaktır. Peki hayali kurulan bu tatile giderken, yoldan da zevk almaya; yani gemi seyahatine ne dersiniz?
Büyüleyici bir atmosferde her türlü konforun bulunduğu, eğlence ve dinlence anlayışınıza uygun birçok aktivite imkanı sunar yolcu gemileri misafirlerine… Bavul açma kapama derdi olmadan,  uçsuz bucaksız, huzur dolu bir manzara eşliğinde, dinlenerek seyahat edip; her gün başka bir limanda uyanıp, yeni bir şehri, hatta ülkeyi keşfetme imkanı verir.
shutterstock_235801630
Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin de balayı planlamasında gemi seyahati en doğru tercih olacaktır. Koşturmacayla geçen bu dönemin ardından, çiftlerin beklentisi telaşsız ve rahat bir balayıdır. Yıldızların altında, denizin ortasında dans etmek, canlı müzik eşliğinde, muhteşem deniz manzarasına karşı akşam yemeğinizi yemek, gün batımını seyrederken denize karşı yol almak, kısaca balayına yakışır bir romantizm yaşanır gemi seyahatinde.
shutterstock_62075938 (1)
Tabii bu balayı seyahatini, bir nevi geleceğe yatırım olarak da düşünebilirsiniz. Çünkü çocukla yapılan tatilin zorluklarının, gemide nasıl keyfe dönüştüğüne şahit olabilirsiniz böylelikle. Günümüzde, neredeyse tüm gemiler, çocuklarıyla seyahat eden aileleri düşünerek profesyonel eğitimli bakıcılar ve gözetmenler bulundurmaktadır. Çocuğunuz yüzerek, spor yaparak, oyun oynayarak eğlenceli vakit geçirirken, siz de gönül rahatlığıyla tatilinizin tadını çıkarma imkanı bulursunuz böylece…
Boşuna söylenmemiş şarkıda ‘’Ah O Gemide Ben de Olsaydım!’’ diye… Bu konforlu deneyimi seyahat planlarınıza dahil etmenizi öneririz.




Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder