Yılbaşı denildiğinde, tatil ve eğlence dışında akıllara daha çok gelen daima kış mevsimine ait semboller olur.
Kuzey ülkelerinin coğrafyasında dolaşan sevimli geyiklerin çektiği kızaklar, uçsuz bucaksız topraklara sessizce yağan kar ve karların topak topak üzerlerine biriktiği çam ağaçları, yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmez görüntüleridir.
Ancak yeni yıla girmek ve yılbaşı gecesini geçirmek için illa ki böyle bir mevsim yaşayan bir yerde olmak gerekmiyor. Ekvator çizgisinin hemen altında başlayan güney yarımkürede yılbaşı, yeni bir yıla başlangıç olduğu kadar yaz sezonununda başlangıçlarından sayılıyor.
Bu nedenle dünyanın bu yarısında alternatif bir yeni yıl tatili, yılbaşı gezisi adresleri bulunuyor. Bu defa, güney yarımküreden alternatif, sıcak yılbaşı seçeneklerine bir göz attık.
Sidney’de Unutulmaz Bir Yılbaşı
Dünyada, yeni yıla ilk giren ülkelerden olan Avustralya’nın Sidney’i, yıllardır gerçekleştirilen ancak millenium kutlamalarında ününe ün katan, tüm dünyanın izleyerek hayran kaldığı havai fişek gösterilerinden hafızalarımızdan çıkartamadığımız yerlerden biri.
Harbour köprüsü ve çevresinde ki muhteşem ses ve ışık gösterisi ile, yeni yıla ilk giren ülkelerden biri olan Avustralya neredeyse yeni yıl kutlamalarının sembolü haline geldi. Sidney limanındaki bu gösteriyi birçok yerden izleme imkanınız bulunuyor. Ancak tavsiyemiz bu gösteriyi bir tekneden izlemek!
Sımsıcak bir yaz gününde, üzerinizde herhangi bir mont, palto, atkı, bere gibi bir giyim eşyası olmadan, farklı bir yılbaşı için Sidney sımsıcak bir alternatif.




Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr