2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Vizesiz Yılbaşı Turları

Yeni yıl yaklaştıkça hepimizi yılbaşını nasıl geçireceğimizin düşüncesi sarmaya başlıyor; çoğumuz yeni yıla eğlenerek, mutlu anılarla birlikte girmeyi diliyoruz. Hepimiz için mutluluğun ve eğlencenin tanımı farklı olsa da sanırım “tatil” birçoğumuz için bu iki kavramı da içinde taşıyan bir kelime. Yeni yıla hem eğlenerek hem de koca bir yılın yorgunluğunu atarak, güzel bir tatil eşliğinde girmek kim istemez ki? Üstelik bu tatil bir de yılbaşının en coşkulu şekilde kutlanıldığı yurt dışı şehirlerinden birinde yaşanırsa o yılbaşı tatili gerçekten unutulmaz olur. Üstelik yurt dışında çıkmak için uğraşması bir dert olan vize işlemlerine gerek kalmadan da vizesiz yılbaşı tur seçenekleri ile gayet güzel değerlendirebilirsiniz. Biz de tatil planlarınıza katkıda bulunacak bir fikir sunarız düşüncesiyle sizlere vizesiz yılbaşı tatil seçeneklerini sunmak istedik.
Moskova:
moskova_vizesiz_yilbasi
Yılbaşı gecesini en hareketli şekilde yaşayan şehirlerden biri olan Moskova’da muhteşem sokak partileri ve şehrin her yanına yayılmış yılbaşı coşkusu ile Moskova yılbaşı gecesini vizesiz bir şekilde yurt dışında geçirmek isteyenler için en renkli seçeneklerden biri.
St. Petersburg:
ST. PETERSBURG
Rusya’nın ikinci büyük şehri olan St. Petersburg, yılbaşı döneminde kar yağışının da etkisiyle beyazlara ve (6-7 saat aydınlıktan sonra) karanlığa bürünen romantik bir şehir. St. Petersburg sakinleri için yılbaşının yeri çok özeldir; bu sebeple şehri olabildiğince süsleyip, güzelleştirirler. Şehirde yılbaşının kutlandığı en hareketli yer Hermitaj Meydanı’dır. St. Petersburg yılbaşı için Rusya’daki bir diğer renkli seçenektir.
Phuket:
phuket_yilbasi
Tayland’ın tatil cenneti olan Phuket, yılın her döneminde ziyaret edilebilecek bir yerdir. Phuket ekim ile nisan ayları arasında turistlerin akınına uğrar ve yılbaşı döneminde turist sayısında zirve yaşanır. Yılbaşında kum, deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkartmak istiyorsanız Phuket harika bir vizesiz yılbaşı turu seçeneği oluşturuyor.
Bangkok:
Bangkok, Thailand
Melekler Şehri olarak anılan Tayland’ın başkenti Bangkok; büyük tapınakları ve yüzen çarşısı ile Budha’nın anavatanı olarak otantik bir ortamda size yılbaşı tatili sunuyor.
Sizler için derlediğimiz birbirinden keyifli 4 yılbaşı rotası bu şekilde. Fakat daha fazla vizesiz yılbaşı turu seçeneğine Perisos Turizm'in vizesiz yılbaşı turları sayfasından ulaşabilir, size en uygun olanı seçerek yeni yıla harika bir tatil eşliğinde girebilirsiniz. Şimdiden herkese mutlu yıllar!





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder