2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yılbaşı Tatil Seçenekleri

Hepimiz yeni yılın coşkusunu hissetmeye başladık! Nedense yılbaşında içimizde tarifsiz bir heyecan olur… Hediyeler, çam ağaçları, ışıl ışıl yanan sokaklar, kırmızı-beyaz-yeşil süsler ve yeni dilekler ile hepimiz yeni yılın gelmesini sabırsızlıkla bekleriz. Eğer beklediğiniz gibi bir yıl geçmediyse, o zaman gelecek yeni yılı iyi bir şekilde karşılayın deriz. Peki bu yeni yıla nasıl gireceğim derseniz, o zaman size birkaç öneride bulunabiliriz…
Yılbaşı Tatil Seçenekleri
Yılbaşı tatili aslında pek de uzun süren bir tatil olmadığından, bu güzel zamanları Yılbaşı Yurt İçi Otelleri‘nde geçirebilirsiniz. 5 yıldızlı birbirinden lüks otellerde, yılbaşı gecesine özel olarak düzenlenen gala geceleri, ünlü şeflerin hazırladığı yılbaşı yemekleri, çılgın partiler, canlı müzikler ve oryantal şovlarla tüm ailenizle rahatça yeni yıla girebilirsiniz. İsterseniz kayak otellerinde isterseniz termal otellerde, dinlenerek ve eğlenerek yeni yılı karşılayabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz şehrin otelinde değişik bir tatil yapabilir, dilerseniz de Ege ve Akdeniz kıyılarındaki otellerde DJ partileri ve eğlencenin dozunu yükseltebilirsiniz.
Amsterdam
Ama ben yılbaşında daha farklı bir şeyler istiyorum, dünyadaki yeni yıl kutlamalarını görmek istiyorum diyorsanız,Yılbaşı Yurt Dışı Turları sizin için daha uygun. Büyük bir coşkuyla kutlanan yeni yıl kutlamalarına katılırken, bir yandan yerel adetleri tanıyabilir, sokak partileriyle eğlenebilir, yılbaşı yemeklerinin en güzellerini tadabilirsiniz. Yunanistan’dan Moskova’ya, Londra’dan İtalya’ya, Amsterdam’dan Paris’e kadar pek çok ülkeye gerçekleşen turlarımız ile çok hoş bir yılbaşı geçireceksiniz. Hem bu ülkeleri gezecek hem de bir yandan yeni yılı farklı bir şekilde karşılayacaksınız.
Yılbaşı Londra
Fakat yılbaşı benim için eğlence demektir derseniz, o zaman Yılbaşı Kıbrıs Turları‘na bayılacaksınız. Öyle ki, Akdeniz’e uzanan muhteşem kumsalların hemen kenarına kurulmuş 5 yıldızlı otellerde konaklayacak, gala gecelerinde çıkan birbirinden ünlü sanatçılarla eğlenecek ve gecenin sonunu Kıbrıs sokaklarında eğlenerek geçireceksiniz. Lüks otellerin sadece bu geceye özel olarak hazırladığı yemekler, etkinlikler, partiler, DJ performansları, çekilişler, oryantal şovlarıyla Kıbrıs’ın tadını sonuna kadar çıkaracaksınız. Ayrıca uçak paketli olan bu turlar ile konforlu bir şekilde seyahat edecek ve otelinize ulaşacaksınız.
Siz de bu yılbaşında evde oturmak yerine; ister yurt içi, ister Kıbrıs, isterseniz de yurt dışı seçenekleriyle yeni yılı en iyi biçimde karşılayın!
Yılbaşı Kıbrıs







Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder