2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Çocuklarınızla Eğlenceli Bir Tatil İçin Sömestr Kayak Otelleri

Bir tatil bitti ama bir başkası yolda: sömestr tatili! Çocuklarınızın, eğer öğretmenseniz sizin de yararlanacağınız on beş günlük kocaman bir tatil var. Bu tatilde evde oturmamanıza bahane olabilecek kadar cazip, ekonomik oteller sizi bekliyor. Perisos Turizm sömestr kayak otelleri tatiliniz için mükemmel fırsatlar sunuyor.
Kayak tatili kış aylarının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Hem yetişkinler hem de çocuklar bu tatilden çok keyif alıyor. Sadece karla oynamak yok bu tatilde! Acemiden profesyonele kadar birçok pist, irili ufaklı liftler, kayak ekipmanı, kayak dersleri ve özellikle miniklerin gözdesi olan kızaklar sizi bekleyen imkanlar arasında. Ama kayak tatilinin güzellikleri sadece bununla kalmıyor. Ekonomik kayak otelleri sayesinde kayak öncesinde ve kayak sonrasında da bütün ihtiyaçlarınızın karşılanmasının yanı sıra üst düzey hizmet ve konforu bulacaksınız.
Türkiye’nin coğrafyası kayak merkezlerine olanak tanıyor. Bu merkezlerde ve yakınlarında kalabileceğiniz otellerden bazı örnekler verelim:

Sömestr Kayak Otelleri

Uludağ otelleri: Bursa’da bulunan Uludağ, Marmara Bölgesi’nin en yüksek dağı olmasının yanı sıra en eski kayak merkezlerimizden de bir tanesidir. Burada oldukça gelişmiş ve lüks kayak otellerini bulabilirsiniz. Ulaşım da çok rahat.
Kartalkaya otelleri: Bolu’da yer alan Kartalkaya da Uludağ gibi köklü bir kayak merkezi. Kartalkaya’da her bütçeye uygun kayak oteli sizi bekliyor. Yine ulaşım kolaylığıyla…
Palandöken otelleri: Palandöken Dağı, Erzurum ilinin sınırları içinde. Erzurum, Doğu Anadolu’nun en büyük şehirlerinden biri ve havayolu başta olmak üzere ulaşım ağı da oldukça gelişmiş durumda. Palandöken’de birbirinden kaliteli oteller sizi bekliyor.
Erciyes otelleri: Kayseri ili sınırlarındaki Erciyes Dağı, heybetiyle görenleri büyülüyor. Ne kadar yaklaşırsanız o kadar uzaklaşıyor gibi görünen, ilgi çekici bir dağ. Kayseri ili de İç Anadolu Bölgesi’nin en gelişmiş şehirlerinden. Dolayısıyla ulaşım ve konfor sizden yana.
Ilgaz otelleri: Ilgaz Dağı Çankırı ve Kastamonu illerinin arasında ve Ilgaz Dağı Milli Parkı içinde yer alıyor. Ilgaz Dağı yazın yemyeşil yaylalarıyla, kışında beyaza bürünmüş kayak merkezleriyle muhteşem tatil olanakları sunuyor. Ilgaz kayak merkezi okul gezilerinin ve öğrencilerin en çok tercih ettiği kayak merkezlerinden birisi. O yüzden çocuğunuzun en keyif alacağı kayak tatili merkezlerinden olabilir.
Perisos Turizm sömestr tatili için ekonomik seçeneklerin yanı sıra kolayca rezervasyon yapmaya imkan tanıması sebebiyle de tatilcilerin gözdesi. İster kullanıcı dostu web sitemiz yoluyla, ister 0224 225 43 43 numarasından Perisos Turizm'i aradığınızda dakikalar içinde kayak otelinizde yer ayırtabilirsiniz.





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder