2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BU ÜLKELERDE TATİL SUDAN UCUZ

BU ÜLKELERDE TATİL SUDAN UCUZ
Bir Avrupa vatandaşı için Avrupa toprakları dışında yapacağı bazı tatiller hayli ucuz olabiliyor. Örneğin Almanya’dan Türkiye’ye tatile gelen biri için Türkiye’de yapacağı tatil gayet ucuz olacaktır. Para birimleri arasındaki kur farklarından kaynaklanan bu durum birçok ülke vatandaşı için avantaj teşkil ederken diğerleri içinde dezavantaja dönüşüyor. Nasıl bir Alman için Türkiye tatili ucuzsa bir Türk içinde Almanya tatili o kadar pahalı oluyor. Fakat durum her daim böyle olmuyor. Seyahat edilen ülkeye göre düşük değerli para birimine sahip ülke vatandaşları da ucuza tatil yapabiliyor. Tabi ki tek koşul gidilen ülkenin ya para biriminin ya da enflasyon değerlerinin daha düşük olması. İşte tatili sudan ucuza getirebileceğiniz 5 ülke;
Peru: Peru’da yapacağınız lüks sayılabilecek bir tatilin günlük harcama tutarı ortalama 40 dolar civarında. Konaklama ve yeme içme masraflarının tamamını içine alan bu rakam tipik bir Avrupa seyahatiyle kıyaslandığında dudak uçuklatacak düzeyde ucuz. Kendi ülkenizde başka bir kente dahi gitseniz sadece konaklama masrafınızı karşılamaya yetmeyecek bu parayla Peru’da hem konaklıyor, hem geziyor, hem yiyip-içiyor hem de eğleniyorsunuz.
Ucuz_tatil (5)
Çin: Muhteşem enflasyon değerleriyle belki de dünyanın en ucuza tatil yapılabilecek ülkesi Çin. Para değerlerinin düşük alım gücünün ise yüksek olduğu Çin’de, gülük 50 dolar ile kelimenin gerçek anlamıyla lüks bir tatil yapabilirsiniz. Çünkü bu miktar Çin halkının ortalama günlük gelirinin neredeyse 3 katı. Ne dersiniz? Sizce de Pekin’in altını üstüne getirmeye yetecek olan bu miktar oldukça düşük değil mi?
Ucuz_tatil (4)
Güney Kore: Güney Kore de yine para birimi nedeniyle ucuz tatilin en önemli rotalarından biri haline gelmiş bir ülke. Ülkenin para birimi olan Won, Türk lirası ile kıyaslandığında oldukça düşük. 1 TL yaklaşık 450 Won ediyor. Bu ülkede şartları çok zorlamadığınız sürece günlük ortalama harcama tutarınız 30 – 40 avro arasında değişiyor. Para birimi düşük değere sahip olsa da Güney Kore’nin ucuz bir ülke olduğunu düşünmemekte fayda var. Ya da her bütçenin karşılık bulabileceği bir hizmet anlayışının olduğunu söylemek daha doğru olur.
Ucuz_tatil (1)
Hindistan: Tüm dış etmenlerden bağımsız olarak ucuzluğun belki de anavatanı sayılabilecek olan Hindistan’a seyahat ediyorsanız, günde 40 Avro’dan fazlasını harcamak için olağanüstü çaba sarf etmeniz gerekiyor. Zira bu ülkede konaklamadan yeme içmeye her şey inanılmaz ucuz. Ucuzluğun yanı sıra ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken yerler arasında olan Hindistan’da tanık olacağınız birçok şey hayatınızın en önemli parçaları olacaktır.
Ucuz_tatil (3)
Yunanistan: Yeter uzak coğrafyalar biraz yakınlarda bir yerler olsun diyorsanız hemen yanı başımızdaki komşumuz ucuz tatilin kapılarını aralıyor. Yunanistan’a yapacağınız bir seyahatte günlük 50-60 Avro karşılığında hem konaklamanızı hem de yeme içme masraflarınızı karşılamanız mümkün. Ucuzluk konusunda fiyat olarak rakiplerinden biraz daha pahalı olsa da, uçak biletleri arasındaki fiyat farkı Yunanistan’ı kesinlikle daha avantajlı kılacaktır.
Ucuz_tatil (6)





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder