2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Kışın Yaz Tatili Yapabileceğiniz Harika Yerler

Bizler kuzey yarım kürede kış mevsimini yaşarken, güney yarım küredekiler ya da ekvator yakını ülkelerde yaşayanlar, yazın keyfini sürüyorlar. Soğuktan sıkıldıysanız, alternatif bir tatil arıyorsanız, kışın yaz tatili yapabileceğiniz harika yerler var. Üstelik bu ülkelerin pek çoğu, Türk vatandaşlarından vize de istemiyor. İşte kışın yaz tatili yapabileceğiniz 7 ülke…

1-Dominik Cumhuriyeti:

Dominik Cumhuriyeti, Karayipler’de bir ülkedir. Survivor yarışmalarından yabancı olmadığımız bu ülke, beyaz kumsalları, el değmemiş koyları ve çeşitli hayvan türleriyle sizi karşılar. Özellikle zengin Avrupalı ve Amerikalı turistlerin ilgi gösterdiği bu ada ülkesinde çok sayıda lüks otel var. Dominik Cumhuriyeti konforlu konaklamanın yanı sıra, av tutkunları ya da dalmak isteyenler için harika seçenekler sunuyor. Yalnız gerek otel gerekse uçak bileti fiyatları biraz yüksek. Türk vatandaşlarından vize istenmiyor. Başkent Santo Domingo'dan en uygun otel seçeneklerine mutlaka göz atın.
Dominik Cumhuriyeti

2-Küba:

Küba sadece kış tatili yapmak isteyenlerin değil, sanırım farklı bir kültür tanımak isteyenler için de ideal olacaktır. Karşınızda modern dünyanın çok fazla etkileyemediği, bozulmamış bir ülke bulacaksınız. Her yerde karşınıza çıkacak sokak şarkıcılarıyla eğleneceğinizi de garanti edebiliriz. Ekim-Nisan arası yağışlı geçse de, Küba’nın her mevsimi güzel. Üstelik burada tatil yapmak çok pahalı da değil. Sadece uzun bir uçak yolculuğunu göze almanız gerekir. İster 5 yıldızlı lüks otellerde, isterseniz şehir içi küçük otellerde kalın ama farklı bir deneyim yaşayacağınız kesin. 

Küba

3-Güney Afrika:

Sıcak, biraz heyecanlı, alternatifi bol bir tatil istiyorsanız Güney Afrika özellikle de Cape Town size göre olabilir. Güney Afrika’da gezebileceğiniz 3 önemli şehir var. Çok hareketli ve alışveriş anlamında alternatifler sunan Johannesburg, doğa gezilerine çıkabileceğiniz gazinolarıyla ünlü Sun City ve deniz keyfi sürebileceğiniz tarihi yerleriyle dikkat çeken Cape Town. Güney Afrika 3 alternatifli tatil yapmak isteyenlere güzel seçenekler sunuyor. Güney Afrika, 30 güne kadar Türk vatandaşlarından vize istemiyor.

Güney Afrika

4-Seyşeller:

Doğası bozulmamış bir yerde, palmiye ağaçlarının gölgesinde bir tatil yapmak istiyorsanız Seyşeller tam size göre olabilir. Adadaki bitki ve hayvan türleri UNESCO tarafından koruma altına alınmıştır. Hint Okyanusu’nda Madagaskar’ın kuzeyinde yer alan Seyşeller, genelde romantik tatil yapmak isteyenlerin ya da balayı çiftlerinin tercih ettiği yerlerin başında geliyor. 

Seyşeller

5-Maldivler:

Hint Okyanusu’ndaki bir başka tatil cenneti de Maldivler. İrili ufaklı yüzlerce adada birbirinden lüks ve konforlu otellerin bulunduğu Maldivlerde gece balık tutma, dalış, sörf gibi alternatif su sporları da yapabilirsiniz. Burası da balayı çiftlerinin en popüler yerlerinden biridir. THY’nin İstanbul’dan direkt uçuşlarının bulunduğu Maldivler, Türk vatandaşlarından vize istemiyor. 
Maldivler

6-Dubai:

Lüksün ve ihtişamın merkezi Dubai, deniz kenarı otelleriyle de kışın yaz keyfi yaşatır. Alışveriş konusunda ise dünyanın en ünlü ve önemli markalarını kolayca bulabilirsiniz. Çöl safarisi yapıp doyasıya alışveriş edip, özellikle de ucuza teknolojik ürünler satın alabilirsiniz. Dubai kışın içinizi ısıtacak güneşiyle iyi bir tercih olabilir. 
Dubai

7-Tayland:

Kışın yaz tatili yapabileceğiniz bir başka adres de doğası, denizi, tarihi tapınaklarıyla ünlü Tayland olabilir. Dilerseniz başkent Bangkok’ta çok sayıda Budist tapınakları gezebilir ya da Phuket ve Patatya’da denizin keyfini sürebilirsiniz. Tayland’a 30 güne kadar vizesiz seyahat edebilirsiniz. 
Tayland





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder