2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BAHAR KAPIYA DAYANDI; VALİZLER HAZIR MI?




Tüm insanlığın ortak dili olsa gerek bahar. Doğanın yeniden uyanması, güneşin sıcacık yüzüyle gülümsemesi, renklerin daha bir berraklaşması, yeniden boyanan evler, binalar.. Sizde sokaklarda oynayan çocukların sesini daha fazla duymaz mısınız bahar aylarında? Sevinç, huzur, enerji, rengarenk çiçekler.. Tüm bunlar ya baharın habercisidir, ya da bahar habercisidir tüm bu güzelliklerin. Bir de tatil modu var tabi. Çalışkan bir karınca üretkenliğinde geçirdiğimiz kışın yorgunluğunu miskin bir ağustos böceği gibi atmayacak mıyız baharda? Evetse cevabınız, yol haritanız bizden;

VİYANA

Kış aylarında karla kaplanmış pırıltılı bir mücevheri andıran Viyana, sırf bu özelliği nedeniyle bir kış cenneti olarak bilinse de “az olan değerlidir” genellemesinin en somut örneklerinden biri haline geliyor baharda. Güneş ışığıyla birlikte daha bir parlayan heykeller, güneşten heykellere nazaran daha çok etkilenen insanlar, tomurcuklarını göstermeye başlayan ağaçlar ve teninizi yakmakla yakmamak arasında gidip gelen hava, şehrin ağırbaşlılık maskesini öyle bir düşürüverir ki, karşılaştığınız değişim karşısında hayrete düşersiniz.



BUDAPEŞTE

Baharda Budapeşte seyahat severler için tam anlamıyla bir fırsat cenneti. Avrupa’nın en önemli termal şehirlerinden biri olan Budapeşte, açık termal havuzlarında fiziksel dinlenmenin yanı sıra ruhani bir rahatlama da sunacaktır size. Tabi ki bahar güneşiyle yapacaktır bunu. Dilerseniz Buda ve Peşte yakalarını bir araya getiren tuna nehri üzerinde tekne sefası yapıp UNESCO korumasında olan yapıları bir de bahar atmosferinde deneyimleyebiliriniz. Eğer bahar aylarında ziyaret ederseniz Budapeşte’yi, görkemli Buda Kalesi üzerinden doğacak güneşi izlemeyi sakın ihmal etmeyin.



LJUBLJANA

Şehrin ortasından zarifçe akan nehir, her biri sanat eseri olan köprübaşları, Arnavut kaldırımlı sokaklar, barok yapıların görkemi, tarihi bir kent merkezi ve hepsinden önemlisi tarifi zor güzellikte bir doğa. Sizce de bahar, Slovenya’nın başkenti Ljunliana’ya gitmek için en iyi zaman değil mi? Ayrıca Ljunliana’dan günü birlik Zagreb ve Venedik’e gidebilirsiniz.



SEVİLLA

Sevilla’da bahar demek, portakal ağaçlarının tomurcuklanması, bir İspanyol ateşi olan Flamenko’nun sokaklara taşması ve boğa güreşinin bir futbol tutkusu gibi tüm şehre yayılması demektir. Ayrıca dünyanın en büyük katedralini görme fırsatı bulabileceğiniz Sevilla’da eğer bir de Yahudi mahallesine girip tapas kokularını takip ederseniz baharın hakkını tam anlamıyla vermiş olursunuz.



AMSTERDAM

Ve tabi ki Amsterdam.. Kanallar, rengarenk laleler, bisikletler, kanal boyu uzanan yürüyüş yolları ve daha birçok ayrıntı. Eğer sizde baharla birlikte geldiyseniz Amsterdam’a, hiç kimse size söylemeden bu şehrin eski bir balıkçı kasabası olduğunu hemen anlayıverirsiniz. Ve dünyanın neresinde olursa olsun balıkçı kasabaları hep güzeldir baharda.






Telefon : 0 224 225 43 43


Gsm : 0 534 835 86 85                       Faks : 0 224 225 43 53                     e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder