2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bu Hafta Sonu Tatile Gitmek İçin Birçok Neden



Ha bugün ha yarın diye diye geçen onlarca hafta sonu. Tatile çıkmak için işi bahane etmek yerine ne yapsam da bu hafta sonu tatile çıksam diye düşünmek daha doğru olacak. O işler hiç bitmez çünkü. Tatile çıkmayı çok istiyor ancak valiz hazırlamaya üşeniyorsanız hepsini unutun ve sadece hafta sonu için planlar yapmaya başlayın. O zaman bu hafta sonu tatile gitmek için nedenlerimiz neymiş bir de yakından inceleyelim.

Farklı ortamlar farklı arkadaşlıklar

Zaten koca bir hafta aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor muyuz? Bu durum hafta sonu içinde geçerli aslında. Bir yere gideriz ama genelde hep bildiğimiz yani önceden ziyaret ettiğimiz yerlerdir buralar. Artık görmekten sıkılır hale gelmişizdir. O zaman ne yapıyoruz gürültüden, stresten uzaklarda bol oksijeni olan rotaları keşfe çıkıyoruz. Gittiğimiz yerde güzel arkadaşlıklar sizi bekliyor olabilir. Daha önce hiç gitmediğiniz ya da gidip de buraya tekrar gelmeliyim dediğiniz yerleri tercih edin bu hafta sonu. Farklı yerler görün, kısa süreli de olsa havanız değişsin.



Bedeninizi dinlendirin

Sürekli oturarak çalışılan meslekte olanlar ne yazık ki çok şanssız. Bedenleri yorulmaz belki ama bütün gün oturmaktan hareketsizlik durumu da zor gelir bir süre sonra. Sonra ne olur, yavaş yavaş artan kilolar ve tembelleşen bir vücuda dönüşür zamanla. En azından aralarda da olsa hafta sonu tatili yapmak iyi gelir böyle zamanlarda. Bedeninizi olabildiğince hareket ettirin, yeşilliği bol olan bir ortamda kendi kendinize spor yapın mesela ya da buna benzer aktiviteler. Bu hafta sonu tatile gitmek için neden çok aslında.



Kendinizi dinlemeyin, yeni yerler keşfedin

Yoğun geçen bir haftanın sonunda evde geçireceğiniz bir hafta sonu ne kadar sağlıklı olabilir ki? Ya çok uyursunuz ya da bir süre sonra can sıkıntısından kendinizi dinlemeye başlarsınız. İşte böyle zamanlarda yapacak şey çok kolay. Hemen bir sırt çantası hazırlayın ve bir arkadaşınızla beraber kendinizi doğanın kollarına atın. Yeni yerler keşfedin, unutamayacağınız bir hafta sonu tatili yapın. Bu hafta sonu tatile gitmek için neden arıyorsunuz ya bence en iyi neden kendinizi iyi hissetmeniz olmalı.



Maceralara açık olun

Sade ve her şeyin aynı olduğu bir hayatta kendi kendinizi şımartmanın zamanı gelmedi mi artık? Çalışırken isteyip de yapamadığınız şeyleri bu hafta sonu tatile gitmek için neden olarak görüp harekete geçirmenin tam zamanı. Farklı insanların olduğu farklı ortamlarda farklılığa dair ne varsa hepsine açık olun. Maceraysa macera, eğlenceyse eğlence… İçinizdeki bastırdığınız o çocuğu açığa çıkarın. Bu hafta sonu tatile çıkmak için neden çok.



Doğayla iç içe sağlıklı bir uyku

Hafta içi saat kavramı tamamen bizim dışımızda işler. Uykumuz da buna dahil tabi ki. Hafta sonu gelir yorgunluktan kendimizi akşama kadar uykulara veririz. Peki bu ne kadar doğru? Ya da şöyle demeliyiz belki de; uyumak tabi ki bizi en güzel dinlendiren şey ama farklılık arıyoruz da bir türlü fırsat bulup da yapamıyoruz ya işte bu hafta sonu tatile gitmek için nedenlerin en büyüğü de sağlıklı bir uyku olsun mesela. Doğayla iç içe kısa süreli bir hafta sonu tatilinden geriye hatırlayacağınız güzel anlarınız olsun. Zaten bütün gün içimize çektiğimiz temiz hava uykumuzda öyle tatlı olacak ki…



Yeni yerler yeni yemekler

Hafta içi işe yetişmek için sabah ya da öğlen yemeklerinizin gerçekten sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz? Hızlı hızlı yenen bir yemek ve sonrası… O halde bu hafta sonu tatile gitmek için bir neden daha var demektir. Yemek yemeği herkes eminim çok sever, bizi en çok mutlu eden şeylerden biri çünkü. O halde yapılacak tek bir şey var o da; keşfettiğimiz yerlerde yeni yeni yemekler denemek ve bunu da sindire sindire yapmak. Bir tatilden istediğimiz her şey bunlardan ibaret. Kendimizi mutlu etmek hiç de zor değilmiş değil mi?






Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder