2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’de Balayı İçin Gidilecek 9 Muhteşem Yer




Düğün hazırlığı yapan çiftlerimiz, en stresli ve aynı zamanda en heyecanlı dönemlerini yaşıyor şu sıralar. Evlilik alışverişleri, gelinlik provaları, kuaför araştırmaları, düğün mekânı seçimi derken balayı tatilini sakın atlamayın.

Pasaport ve vize ile uğraşmadan, sadece bir bavul ve yanınızda hayat arkadaşınızla birlikte balayı için tercih edebileceğiniz Türkiye’deki 8 muhteşem yeri sizin için sıraladık. Üstelik bu yerlerde, yine sizin gibi balayı çiftlerine hitap eden balayı otelleride özel hizmetleriyle konforun yanı sıra romantik bir konaklama imkânı sunuyor.

Kaş



Antalya’nın uzak güzeli, Akdeniz’in sıcak kumsallarıyla göz dolduran bir noktası… Sakin doğası, huzurlu atmosferi, birbirinden büyüleyici plajları, su sporlarına olan elverişliliği, daha sayamayacağımız kadar güzelliklerle dolu olan Kaş, Türkiye’de balayı için gidilecek yerlerden sadece biri. İl merkezine uzak oluşu ve virajlı yollara sahip oluşu bakir doğasını korumayı sağlamış. Büyük Çakıl Plajı, Küçük Çakıl Plajı, Patara ve Kaputaş plajları turkuaza çalan suları ve sıcak kumsallarıyla uzak diyarlarda olduğunuz hissini verecek sizlere. Sadece doğası mı? Kaş Antik Tiyatro ve Antiphellos Antik Kenti ile de tarihi atmosferinde kısa bir yolculuğa çıkarıyor. Kaş otelleri, genellikle aile işletmesi olduğu için konaklamanız sırasında özel ikramlar ve sıcak bir aile ortamı sarıp sarmalayacak sizleri. Kekova’ya, Kalkan’a ve Demre’ye geçerek bu özel coğrafyanın diğer güzelliklerini de görün diyoruz.

Side



Eğer daha lüks bir otelde balayını geçirmek istiyorsanız Antalya Side tam size göre. Tabii sadece otelleriyle ön plâna çıkmıyor Side. Gezilebilecek çok fazla tarihi mekânı ve doğal güzellikleri bulunuyor. Hâl böyle olunca balayı için en ideal noktalardan biri oluveriyor. Golf, at safari, dalış ve rafting gibi çeşitli aktivitelere katılmak da cabası. Side otelleri genellikle ultra her şey dahil ve her şey dahil bir konaklama hizmeti sunuyor. Bu demek oluyor ki, Side’deki otellerin sunduğu çeşitli aktivitelerle dolu bir balayı tatili geçirebilirsiniz.

Datça



52 koyuyla Akdeniz ve Ege’nin kucaklaştığı bir tatil destinasyonu… Huzuru, dinginliği, sakin denizi, sıcak kumsallarıyla balayını yurt dışında geçirmediğiniz için kesinlikle pişman olmayacaksınız. Datça; Apollon Tapınağı, Aspendos Köprüsü ve Köprülü Kanyon’uyla balayınız sırasında aynı coğrafyanın farklı rotalarını gezme fırsatı veriyor. Sorgun Plajı, Kumköy Plajı ve Titreyengöl de denize girmek için en harika noktalar.

Assos



Türkiye’de balayı için gidilecek yerler listemize Assos’u almazsak olmaz. Midilli Adası’na karşı harika bir gün batımına şahit olacağınız romantik bir balayı noktasıdır Assos. Edremit Körfezi’nin güzelliğini gözler önüne sererken, sıcak kumsalları ile güneş ve denizi birleştirir. Çok fazla müdavimi olsa da; sakindir, sessizdir, huzur verir. Tarihin en güzel kalıntıları; Assos Athena Tapınağı, Behramkale Köprüsü, Hüdavendigar Camii ile de antik bir yerleşim alanının hikayesini paylaşır tatilcilerle. Eğer balayını yurt içinde geçirmeyi plânlıyorsanız, tercihleriniz arasında Assos’a mutlaka yer verin. Bölgedeki konaklama tesisleri genellikle butik otel ve pansiyon olarak hizmet veriyor.

Marmaris



Ege’nin bozulmamış doğasını koruyabildiği yerler arasındaki Marmaris, yaz tatili denildiğinde akla ilk gelen lokasyonlardan biri. Evet, özellikle sezonda fazlasıyla kalabalık olsa da, balayı için bir şans verilmeli. Çünkü popüler tatil beldelerinin yanı sıra kalabalıktan arınmış, birbirinden huzurlu bölgeleri de var. Selimiye, Hisarönü, Bördübet ve Turunç en sakin bölgelerinden birkaçı. Bu yerlerde doğayla iç içe unutulmaz bir balayı geçirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman Marmaris’in hareketli sokaklarına ve eğlence mekânlarına da rahatlıkla gidebilirsiniz.

Olimpos





Evet, özellikle Antalya’dan çok fazla balayı bölgesi önerdik. Ama bu güzel coğrafyanın her köşesi özel ve harika bir çekim gücüne sahip. Bunlardan biri de Olimpos diyoruz ve Türkiye’de balayı için gidilecek yerler arasına alıyoruz. Kemer ve Adrasan arasındaki bu muhteşem tatil noktası deniz kaplumbağalarına da ev sahipliği yapıyor. Pırıl pırıl kumsalları, akvaryumu anımsatan denizi ve yeşilin her tonuna sahip doğasıyla bir masal diyarı. Aynı zamanda antik bir liman kenti.

Kapadokya



Gökyüzünde rengârenk balonların uçtuğu, doğal oluşumlarıyla gizemli bir dünyanın kapılarını aralayacağınız mistik bir bölgedir Kapadokya. İlginçtir, güzeldir, çekicidir, aslında her şeydir. İnsan burada hem dinlenir hem de doğanın izinden giderken çok fazla tarihi kalıntıyla karşılaşır. Üzerine söyleyecek çok fazla söz yoktur. Göreme, Ürgüp, Uçhisar ve Avanos en çarpıcı noktaları olup, aynı zamanda Kapadokya otellerinin de yoğun olduğu bölgelerdir. Kapadokya otellerinin geneli restore edilmiş taş mağaralardan oluşuyor ve bölgenin mistik çekim gücünü odalarına da yansıtıyor.Balayı için nereye gitsek diye düşünüyorsanız, Kapadokya’yı göz önünde bulundurmadan plân yapmayın diyoruz.

Uludağ



Her düğün yaz sezonunda olacak diye bir şey yok tabii. Evlenmek için en güzel mevsimin kış ve bahar sezonu olduğunu düşünenlerdenseniz, tam da bu noktada Uludağ otellerinin birinde konaklayarak hem romantik hem de karların arasında unutulmaz bir balayı tatili geçirebilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder